E10 alkatrészek (1992-1997)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

Gabes írta:
Lackó írta:
kori írta:Sziasztok!
Cserélnem kell az e 10-ben diesel kettõ féltengelyt,milyen errõl leszedni leütõs vagy gyûrûs?
Ha valaki tudjon irja már meg légyszives.
Váltóolaj leenged, féltengely anya lelazít, alsó gömbfej kiköt, féltengely belsõ csuklónál kiüt (benzinesnél van a belsõ csuklón egy horony körbe, gondolom Dieselnél is....ott lehet kínálni neki.)
Én kuplung csere miatt vettem ki õket - a féltengely anyát levettem, és utána ki tudtam bújtatni a kerékagyból - egy bontással kevesebb :)
??? :o

Az úgy azért nem egészséges, még ha ki is jön. Sanszos, hogy megsérted a szimeringet ki/be szerelésenél.....
zoli99
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: zoli99 »

Majd megnézem, de úgy gondolnám, hogy nem spórolják ki az anyós luxusát, ergo mindkét oldalon megvannak a beállítások :) Nekem az lenne furcsa ha nem így lenne...
E10 Liftback 4E-FE 1993 GTK :(
E12 1.6
kori
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: kori »

Sziasztok! Na ugy nézz ki a kuplungom szar lett,mert nagy holtjátéka van,és alig veszi a sebességet.
Lehet ezen állítani vagy marad a széthúzás?
kori
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: kori »

Megnéztem a kuplungot mi a baja,látom hogy az alsó munkahenger kifosta az olajat,remélem csak ennyi baja lesz.
zoli99
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hátsó E10 HB lökös valakinek esetleg...
http://www.autoalkatresz.hu/auto-kaross ... tso-467312
E12 1.6
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ráadásul a buggyosabbik. Jó vétel lehet!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
zoli99
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Sziasztok!

Ahogy ígértem küldöm a fotót eladó üléseimrõl. Ahogy már írtam, angol autóból származnak, nagyon szép állapotú plüss ülések. A bibi az, hogy ugye jobbkormányos volt az autó, tehát a fullextrás ülés (magasság és deréktámasz állítás) a kedves-drágajó-anyósotok / életetek párjának ülõhelyéül fog szolgálni és nem a vezetõoldalon lesz :)

Aki tud kompromisszumot kötni , illetve a családi költségvetésen így könnyebben átverekszi a tervet, jól járhat az üléssel! :) Megjegyzem, hogy a (magyar) vezetõoldali ülés kint az anyósülés volt, ergo kevesebbet volt használva.

Budapesten ill. Pestmegyében egyeztetés után el tudom dobni. Esetleg Királyrétre is vihetem.

Ha érdekel írj árat és megegyezünk, a legjobb ajánlat viszi! Egy klubtárs már érdeklõdött, természetesen ha mást nem érdekel, akkor az övé.

:arrow: Fotók: http://bit.ly/JlfvNi

ui.: a fejtámlák is megvannak, csak bent a szekrényben pihennek, nem fért rá a védõfólia...

Üdv,
Zoli

Kép
E12 1.6
Gabes
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Gabes »

Sziasztok!

E10-be szeretnék a közeljövõbe pollen szûrõt tenni. Visszaolvastam, és láttam, hogy lehetséges. Tud vki segíteni az átalakításhoz szükséges kellékek beszerzésében? Esetleg Királyréten való beszerelésben?

köszi, Gábor
'95 E10 Hatchback 1.3 XLi 4E-FE
zoli99
Gyakori látogató
Gyakori látogató

HellÓ!

Itt a zseniális leírás: viewtopic.php?t=1053

Én is szeretném megcsinálni, ha tudsz szerezni fedelet+patenteket, lehet engem is érdekelne! A pollenszûrõm már megvan, anno még megrendeltem szûrõkkel együtt :)
Gabes írta:Sziasztok!

E10-be szeretnék a közeljövõbe pollen szûrõt tenni. Visszaolvastam, és láttam, hogy lehetséges. Tud vki segíteni az átalakításhoz szükséges kellékek beszerzésében? Esetleg Királyréten való beszerelésben?

köszi, Gábor
E12 1.6
Gabes
Visszajáró
Visszajáró

Igen ezt olvastam én is, de az enyémnél nem láttam olyan kialakítást, hogy csak a patentek kelljenek meg a fedél :(
zoli99
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Ejj.... az baj :( Gondolom a tiédben sincs légkondi? Én még nem estem neki. Az anyósülésnél kell leszedni a mûanyagot a kesztyûtartó alatt?
Gabes írta:Igen ezt olvastam én is, de az enyémnél nem láttam olyan kialakítást, hogy csak a patentek kelljenek meg a fedél :(
E12 1.6
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

zoli99 írta:Ejj.... az baj :( Gondolom a tiédben sincs légkondi? Én még nem estem neki. Az anyósülésnél kell leszedni a mûanyagot a kesztyûtartó alatt?
Gabes írta:Igen ezt olvastam én is, de az enyémnél nem láttam olyan kialakítást, hogy csak a patentek kelljenek meg a fedél :(
Mindenképp klímásnak kell lennie (tudomásom szerint), és lehet hogy az sem mindegy, hogy 95 elõtti, vagy utáni.
Gabes
Visszajáró
Visszajáró

Lackó írta:
zoli99 írta:Ejj.... az baj :( Gondolom a tiédben sincs légkondi? Én még nem estem neki. Az anyósülésnél kell leszedni a mûanyagot a kesztyûtartó alatt?
Mindenképp klímásnak kell lennie (tudomásom szerint), és lehet hogy az sem mindegy, hogy 95 elõtti, vagy utáni.
Nem, nem klímás, és pont '95-ös :) Akkor lehet bontóba komplett házat nézzek majd, ne csak pöcköket?
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Gabes írta:
Lackó írta:
Nem, nem klímás, és pont '95-ös :) Akkor lehet bontóba komplett házat nézzek majd, ne csak pöcköket?
Szerezz hozzá klíma szettet. :)
Gabes
Visszajáró
Visszajáró

Lackó írta:
Gabes írta:
Lackó írta: Mindenképp klímásnak kell lennie (tudomásom szerint), és lehet hogy az sem mindegy, hogy 95 elõtti, vagy utáni.
Szerezz hozzá klíma szettet. :)
:D Komoly!
Válasz küldése