Talán jó is ez a befejezésnek. A langyulást pedig csak mértékkel
Köszi!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Bohi írta:Nem tudom hova rakjam, de nem kéne tovább OFF-olni a szilentezõs topicot!
bubidisc írta:Igen, és többek közt ezért maradtam csöndben. És most mégis....
Voltak /vannak fórumozók durvább kilengésekkel, kevesebb tudással. Elég gyorsan mutatott nekünk egy görbe tükröt a fórum gyengeségeivel.
Remélem mindenki átgondolja az ebbõl az esetbõl leszûrhetõ tanulságokat. (számítok némi pozitív változásra, ami Frool és Toytib írása után is tapasztalható volt.)
Béke!
Nem értem bubi a fórum gyengeségét mire alapozod.
Itt vannak olyan emberek akik tényleg jól értenek bizonyos típusokhoz és sokan közülük fõállásban szerelõk, de vannak olyanok is akik ódákat zengenek mindenfélérõl, hogy hogy is kell csinálni mivel a wikipédiát kívülrõl tudják és egy izzót nem tudnak kicserélni...
Ez a fórum gondolom nem a toyota szerelõk országos szervezete, hanem egy olyan hely ahol lehet beszélgetni és megvitatni a dolgokat, segíteni másokon, ötleteket, tapasztalatokat le lehet írni...
(türelem sokszor kell és valahol "meg kell tanulni" fórumozni és kezelni a helyzeteket)
Nem érzem, hogy a fórummal és a klubbal bármi gond is lenne...
Amúgy én pl örülök GabSep-TSR írásainak, mert azért fontos infókat tudhatunk meg olyanoktól, akik kitapostak pár utat pl a turbósítás terén vagy bármilyen területen.

Persze mindig fenn áll az, hogy tévedek
van mit tanulni, nem csak nekünk...
...mindig örülünk, ha egy másik szemszögbõl kapunk pár tapasztalatot, szakmai érvelést.
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Az rendben van, hogy egy fórumon nem csak szakmabeliek vannak,Bohi írta: Ez a fórum gondolom nem a toyota szerelõk országos szervezete, hanem egy olyan hely ahol lehet beszélgetni és megvitatni a dolgokat, segíteni másokon, ötleteket, tapasztalatokat le lehet írni...
(türelem sokszor kell és valahol "meg kell tanulni" fórumozni és kezelni a helyzeteket)
Nem érzem, hogy a fórummal és a klubbal bármi gond is lenne...

Nagy arccal és kigombolt nadrággal rontott be egy férfiwc-be, de a bent lévõ négereknek biza hosszabb volt.bubidisc írta:*szerk
@Pacsker!
Nem gondoltam és nem is írtam, hogy a te postod lett volna a kiváltó oka a távozásának. Az ég tudja mi volt az ok. Sajnálom ha félreérthetõ voltam.
Én viszont lényegében egyetértek veled abban amit írtál, talán te tisztábban fogalmazol. Részemrõl lezártam.
Carina Coupe 1.6 DXTõled nem is vártunk mástmontoya írta:Nagy arccal és kigombolt nadrággal rontott be egy férfiwc-be, de a bent lévõ négereknek biza hosszabb volt.bubidisc írta:*szerk
@Pacsker!
Nem gondoltam és nem is írtam, hogy a te postod lett volna a kiváltó oka a távozásának. Az ég tudja mi volt az ok. Sajnálom ha félreérthetõ voltam.
Én viszont lényegében egyetértek veled abban amit írtál, talán te tisztábban fogalmazol. Részemrõl lezártam.Shit happens.

Valaki felhomályosítana, hogy mirõl van szó? Kitöl kapunk gyerekes levelet? holvan? ki méltatja a CCH-t??Pacsker írta:Itt folytassátok, ha van másnak is hozzáfûzni valója.
A többi felhasználó is korrekt volt. Akit nagyon zavart a stílus, az se jött egy "h@lye vagy te õrült"-el, hanem inkább be sem írt a topicba.
Az hogy mindezek ellenére egy gyerekes hisztit kaptunk és méltatják 1 nap után a társaságunkat, szerinted tényleg a mi hibánk???
Érezzem magam rosszul, hogy többet nem szeretne írni ide? Komolyan??
A vegyes érzéseim ellenére a kiborulás után is egy végtelenül normális már már megalázkodó hozzászólást írok és még mi gondolkozzunk el?
Nem értelek Bubidisc.
Szerintem ezt több több szemszögbõl is lehet megközelíteni.Bohi írta:
Amúgy én örülök GabStep írásainak, mert azért fontos infókat tudhatunk meg olyanoktól, akik kitapostak pár utat pl a turbósítás terén vagy bármilyen területen.