Dealer barátom,
talira szeretnék egy fekete alapon (fehér vagy piros feliratos) kör nyakú, M-es pólót, ha megoldható.
Ha kell utalom a korpát. Köszi elõre is.
Ha most rendelek pólót a talira még elkészül? Ha nem akkor is szeretnék egy környakú piros alapon fehér feliratos XXL-eset. Utalom a pénzt.
Elõre is köszönöm! Üdv Tamás. A találkozón átveszem ha meg lesz.
Kérnék szépen egy darab piros alapon fehér feliratos (M), és egy fekete alapon piros feliratos (L) környakú pólót.
Királyréten venném át, ha lehetséges.
Szia!! én szeretnék egy fekete pólót és ,ha lehet narancs felirattal,de ha nincs akk egy fehéret fekete felirattal L-es méretben, Királyréten fizetem,de ha mind a két színbõl van akk lehet egy ilyet egy olyat.... Köszi!!! Ja és környakú....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TRD 2012 ápr. 24, 07:41 pm-kor.
Fehér alapon nem tudunk piros feliratot adni. Helyette mondjuk fekete vagy egyéb szín? Szullosz majd pontosít.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Fehér alapon fekete nekem is van. Nagyon menõ
Azért a továbbiakban is preferáljuk a piros alapon fehéret!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)