Megtörtént Don Matyee De La Mancha.Pacsker írta:Sportkormány van a vaterán!
Lackó!
Hátsó fékbetét szettet vinném, ha jó az enyémhez.
Kérlek vedd le Vateráról. Köszi
E9 alkatrészek (1987-1992)
- horyadam
- Visszajáró

Ez engem is érdekelne. Ha esetleg Gugyor kollégának nem kéne, én szívesen megszabadítalak tõle, ha mondasz rá egy jó árat.janikatuning írta:itt a kormány agy
http://kepfeltoltes.hu/120319/DSC00991_ ... es.hu_.jpg
-
janikatuning
- Aktív fóruméletet élõ

Toyota Corolla 1.3 Liftback
Üdvözöllek titeket!
Tulajdonomban van egy imádott kis Corolla, amit totálkárosra törtek pár hónapja.
Jelenleg is folyamatosan javíttatom, igaz elég lassan megy, nehezen bírja a keret mivel 21 éves csaj vagyok és tanuló, de nem hagyom elpusztulni szegénykét, mert még így is nagy benne az erõ és nagyon imádom.
Nem hiába Corolla elpusztíthatatlan!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert a közel jövõben (április vége május) szükségem lenne egy pár dologra hozzá :
- Elsõ szélvédõ
- Szélvédõ mosó tartály (+ motor)
- Duda Kürt
- Ablak emelõ szerkezet (két elsõ oldali)
- Két elsõ ajtó nyitó kilincs
- Sárvédõ gumik
- Hûtõ
- ... és bár nem tudom, hogy írjam le, vagy mi a neve, de szükségem lenne egy ilyen alsó lemezre a motor alá.
Az egyik képen látható, hogy hiányzik az a lemez. A másik képen szintén nem tudom a nevét, de olyanra is szükségem lenne.
Jelenleg még elég sok javítani való van az autón Pl. olaj szimeringek, kipufogó, hátsó lengéscsillapítók, féltengely cserék, futómû beállítás. s.t.b, most ezeket intézem elsõsorban csak egy kicsit lassan megy úgy pénzileg is és segítségem sincs sajnos egyedül próbálom rendbe hozni, de amiket le írtam arra mindenképp szükségem lesz.
Esetleg bontókat tudnátok ajánlani ahol találok bent ilyen autót???
Nagyon köszönöm aki tud segíteni bármivel. Én Budapesti vagyok.
Üdv. Jennifer
(Toyota Corolla 1.3 Liftback Xli E9 1990-es)
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... 4naqb9.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... 7wsh9f.jpg
Tulajdonomban van egy imádott kis Corolla, amit totálkárosra törtek pár hónapja.
Jelenleg is folyamatosan javíttatom, igaz elég lassan megy, nehezen bírja a keret mivel 21 éves csaj vagyok és tanuló, de nem hagyom elpusztulni szegénykét, mert még így is nagy benne az erõ és nagyon imádom.
Nem hiába Corolla elpusztíthatatlan!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert a közel jövõben (április vége május) szükségem lenne egy pár dologra hozzá :
- Elsõ szélvédõ
- Szélvédõ mosó tartály (+ motor)
- Duda Kürt
- Ablak emelõ szerkezet (két elsõ oldali)
- Két elsõ ajtó nyitó kilincs
- Sárvédõ gumik
- Hûtõ
- ... és bár nem tudom, hogy írjam le, vagy mi a neve, de szükségem lenne egy ilyen alsó lemezre a motor alá.
Az egyik képen látható, hogy hiányzik az a lemez. A másik képen szintén nem tudom a nevét, de olyanra is szükségem lenne.
Jelenleg még elég sok javítani való van az autón Pl. olaj szimeringek, kipufogó, hátsó lengéscsillapítók, féltengely cserék, futómû beállítás. s.t.b, most ezeket intézem elsõsorban csak egy kicsit lassan megy úgy pénzileg is és segítségem sincs sajnos egyedül próbálom rendbe hozni, de amiket le írtam arra mindenképp szükségem lesz.
Esetleg bontókat tudnátok ajánlani ahol találok bent ilyen autót???
Nagyon köszönöm aki tud segíteni bármivel. Én Budapesti vagyok.
Üdv. Jennifer
(Toyota Corolla 1.3 Liftback Xli E9 1990-es)
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... 4naqb9.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... 7wsh9f.jpg
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Bontók: japker Szentendrén, továbbá az M3 kivezetõ környékén is van egy.
Sok alkatrész ugyanakkor itt klubbon belül is fellelhetõ, esélyes, hogy a bontóknál jobb ajánlatokat fogsz itt kapni rá.
Szállításban is tudunk segíteni - gondolom, az autód most nem mozgásképes - többen mászkálunk elég sokat mind Budapesten mind az ország többi részén.
Sok sikert az autó rendberakásához, kitartást! Jó döntést hoztál!
Sok alkatrész ugyanakkor itt klubbon belül is fellelhetõ, esélyes, hogy a bontóknál jobb ajánlatokat fogsz itt kapni rá.
Szállításban is tudunk segíteni - gondolom, az autód most nem mozgásképes - többen mászkálunk elég sokat mind Budapesten mind az ország többi részén.
Sok sikert az autó rendberakásához, kitartást! Jó döntést hoztál!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Köszönöm, hogy írtál, igen én is ismerem a Jap-ker-t és a 15.kerületi bontót is meg ami keresztúron van, csak egyikben sincs ilyen típusú autó sajnos pedig nagyon sokban voltam itt Pesten is és vidéken is. 
Az autóm mozgásképes
, elég sok baja van mint írtam is, de nem adja fel.
Még így is bárhová elvinne. 
Ezért is szeretném mindenáron megcsináltatni!!
Épp a mai napon cseréltettem ki benne a gyertyákat mert erõsen rángatott, és mentem vele egy pár kört próbaképpen elmondhatatlanul jól megy és húz. Igaz nem hajtottam meg mert kanyarodásnál ropog a féltengely a kátyúknál meg a hátsó lengés csillapító kopog veszettül így nem szerettem volna kínozni.
Így hát én most nem járkálok vele sehova, csak majd ha a szervizbe viszem.
Minden erõmmel a javításán vagyok azért haladok vele (lassan nagyon lassan
) ahhoz képest hogy totálkáros volt. 
Köszönöm még egyszer.
Üdv. Jennifer
Így nézet ki az autóm mikor összetörték (nem az én hibámból) :
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... znt37l.jpg
...És most olyan mint a feljebbi képen.
Az autóm mozgásképes
Ezért is szeretném mindenáron megcsináltatni!!
Épp a mai napon cseréltettem ki benne a gyertyákat mert erõsen rángatott, és mentem vele egy pár kört próbaképpen elmondhatatlanul jól megy és húz. Igaz nem hajtottam meg mert kanyarodásnál ropog a féltengely a kátyúknál meg a hátsó lengés csillapító kopog veszettül így nem szerettem volna kínozni.
Minden erõmmel a javításán vagyok azért haladok vele (lassan nagyon lassan
Köszönöm még egyszer.
Üdv. Jennifer
Így nézet ki az autóm mikor összetörték (nem az én hibámból) :
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... znt37l.jpg
...És most olyan mint a feljebbi képen.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Örülök, hogy nem tolod be a bontóba. Az injektoros 1.3-as verzió igen ritka és tényleg meglepõen erõs és gazdaságos lehet. Ne hagyd veszni, jó kis autó!
Amiben tudok segíteni:
- Szélvédõ mosó tartály + motor
- Ablak emelõ szerkezetek (gondolom manuális)
- Hûtõ
- Motortér alsó burkolat (elsõ kép)
- Esetleg hûtõmaszk, ha elég a hiányzó csíkot pótolni rajta
- Talán van duda és bontott, de hibátlan szélvédõ is
Ezen felül Budapesti vagyok és szívesen átnézem a kocsit, netán meg is csinálom rajta a szükségeseket, hogy ne húzzon le a szervíz. Tudom, hogy nehéz egyetemista létedre autót fenntartani.
Ha komolyan érdekel, akkor ezeket az alkatrészeket félrerakjuk neked, amíg meglesz rá a keret.
Az elkészülési határidõ legyen mondjuk a Királyréti találkozónk
Hozhatsz barátot, kutyát és megmutathatod a kicsikédet is 
Jó böngészést a fórumon!
Örülök, hogy nem tolod be a bontóba. Az injektoros 1.3-as verzió igen ritka és tényleg meglepõen erõs és gazdaságos lehet. Ne hagyd veszni, jó kis autó!
Amiben tudok segíteni:
- Szélvédõ mosó tartály + motor
- Ablak emelõ szerkezetek (gondolom manuális)
- Hûtõ
- Motortér alsó burkolat (elsõ kép)
- Esetleg hûtõmaszk, ha elég a hiányzó csíkot pótolni rajta
- Talán van duda és bontott, de hibátlan szélvédõ is
Ezen felül Budapesti vagyok és szívesen átnézem a kocsit, netán meg is csinálom rajta a szükségeseket, hogy ne húzzon le a szervíz. Tudom, hogy nehéz egyetemista létedre autót fenntartani.
Ha komolyan érdekel, akkor ezeket az alkatrészeket félrerakjuk neked, amíg meglesz rá a keret.
Az elkészülési határidõ legyen mondjuk a Királyréti találkozónk
Jó böngészést a fórumon!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Ne ertsd felre, nem akarok a zsebedben turkalni, csak az erdekelne, hogy milyen story eredmenyeke a jelenlegi helyzet: van egy nem sajat hibabol osszetort auto, amire - meg ha totalkarosnak is lett nyilvanitva - boven illene fizetnie a masik fel biztositojanak. Ez pedig ugy erzem, itt nem tortent meg.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
janikatuning
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok!
Pacsker - Nem hagyom veszni és nem hagyom a bontónak mert nagyon szeretem.
Nagyon köszönöm, hogy írtál. Írok privátban.
gecsa - Igen visszaolvastam, köszönöm megtaláltam. Valószínûleg szükségem lesz rá, de most jelenleg elég nagy kiadásban vagyok azokkal kapcsolatban amiket írtam, hogy csináltatok rajta. Amint tudok jelentkezek.
Köszönöm
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar találok hozzá azt amit keresek.
Amég nem találtam rá erre a forumra rengeteget szenvedtem alkatrészt találni hozzá pláne amikor a kasztnit javítgattam. 
montoya - Nem szerettem volna ebbe részletesebben bele menni mert hosszú történet, de röviden elmondom, hogy történt.
Ezt az autót a születésnapomra kaptam 3 éve mikor megszereztem a jogsimat, majd 2011 novemberben fõútvonalon haladtunk (a párommal) és a nõ nem adott elsõbbséget miközben STOP táblája volt, így elkapta az autóm jobb elejét, oldalát és begyûrte.
Mondanom sem kell hogy nem 40-el vágott ki az utcából. Párom nem tudott úgy semmit mert a fejét ütötte meg nagyon én meg rettenetesen szédültem. A nõ betett a szélvédõmbe 100.000.- ftot és lelépett. Ott hagyott egy kb. 600.000ft-os totálkáros autóval az úton mert megijedt állítólag. A rendõrök nem jöttek ki mondván hogy nincs náluk kárbejelentõ lap és hogy biztos csak koccanás volt. Jó felfogás ha nem folyik vér nem jönnek ki ez a magyar rendõrség egyenlõ a biztosítóval nagy 0. Az ügy a rendõrségen van jelenleg is és senki nem csinál semmit. Hihetetlen, de így történt. Bele fáradtam és úgy döntöttem, hogy önerõmbõl saját magam megcsináltatom, rendbe rakatom amennyire csak tudom mert nagyon hálás kis autó.
Nagyon köszönöm a Segítséget mindenkinek!
Üdv.
--
Jenny
Pacsker - Nem hagyom veszni és nem hagyom a bontónak mert nagyon szeretem.
Nagyon köszönöm, hogy írtál. Írok privátban.
gecsa - Igen visszaolvastam, köszönöm megtaláltam. Valószínûleg szükségem lesz rá, de most jelenleg elég nagy kiadásban vagyok azokkal kapcsolatban amiket írtam, hogy csináltatok rajta. Amint tudok jelentkezek.
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar találok hozzá azt amit keresek.
montoya - Nem szerettem volna ebbe részletesebben bele menni mert hosszú történet, de röviden elmondom, hogy történt.
Ezt az autót a születésnapomra kaptam 3 éve mikor megszereztem a jogsimat, majd 2011 novemberben fõútvonalon haladtunk (a párommal) és a nõ nem adott elsõbbséget miközben STOP táblája volt, így elkapta az autóm jobb elejét, oldalát és begyûrte.
Nagyon köszönöm a Segítséget mindenkinek!
Üdv.
--
Jenny
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Sajnalom! Tipikus magyar f@sz, a rendorseggel egyetemben. En is nagy tisztelojuk vagyok a Carina felkutatasaban nyujtott professzionalis munkajukert, tovabba minden egyebert, amit a kozlekedesbiztonsagert tesznek. 
Arconrohogni oket a bokkolo mogul, az megfizethetetlen.
Arconrohogni oket a bokkolo mogul, az megfizethetetlen.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Igen szomorú történet... A károkból ítélve nagyon csúnyán betalálhatott a másik autó titeket. Csoda, hogy nem lett bajotok. Tudom késõ bánat, de erõltetni kellett volna, hogy személyi sérülés is történt és akkor kötelesek kijönni. Párod, aki megfejelte az oldalablakot, komoly agyrázkódást, belsõ vérzést is kaphatott volna
Úúúújenny200 írta:Írok privátban.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)