Akkor jó, ez is olyan. Gyári, Denso. Természetesen akkor én is 3-ért adom. Van hozzá ablaktörlõ kar, meg egy viszonylag jó lapát is. Ha ezek is kellenek akkor 4.
Privátban írd meg a mail címedet, a többit ott egyeztessük, meg küldök képet is akkor.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
Más:
Van most a vaterán E11 Facelift (ritka) és még az elõtti ködlámpa is E11-hez. Jobb-bal
Mindkét fajta kanyarintott formájú, tehát nem kerek
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Más:
Van most a vaterán E11 Facelift (ritka) és még az elõtti ködlámpa is E11-hez. Jobb-bal
Mindkét fajta kanyarintott formájú, tehát nem kerek
Hali!
Kössz az infót de a helyzet az hogy hülye voltam, rossz helyen néztem és meg vannak a motorok csak a kábelek szakadtak ki a stekkerbõl, ami szintén necces, így viszont csak a csati kéne, vagy elszenvedek vele és megpróbálom megforrasztani
Kiderült a dolog. Lökhárító belsõ merevítõ volt az. Ki is lett cserélve. Valakinek nincs esetleg elfekvõben fényszóró alatti összekötõlemez kék színben? Köszönöm
Egy kis segítséget kérnék! Hiányzik egy gumidugó az autó aljáról. egész pontosan ez. -> kép Én pedig ezt az alkatrészt rendeltem meg: a cikkszáma: 90950‑01867 Remélem jót rendeltem
E11 Hb-é (de gondolom az összes E11-re felrakható).
Nem biztos ám, hogy nagyon szarul néz ki!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Keresek mûszerfal-világítás erõsség állító kis tekerentyût, illetve hátsó ködfényzáró-kapcsolót (ami a kormány bal oldalán az aprópénz tartó mellett van, legalábbis Harmony felszereltségnél). Ha valakinek esetleg volnának ilyen apróságai elfekvõben...
köszi,
six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Van nálam elfekvõben a középkonzolon található jobb?? oldali szellõzõrács. Nekem csak egy lamella kellet belõle. Sötétszürke napfényben nagyon enyhén kékes színû. Ha valakinek kell grátiszba elküldöm vagy debrecenben kézbe adom. kép1kép2