Sziasztok!
Anyuék új kocsit vesznek, így megöröklöm a kicsi toyot. Pontosan így néz ki, mint az alábbi képen, kivéve a szép felniket
http://www.banpei.net/files/Corolla_E9_liftback.jpg
Be akarták adni bontóba de én NEM HAGYOM, annyit amúgy sem adnának érte amennyit ér. Imádom, és ki szeretném pofozni egy kicsit.

Nincs rá nagy keretem, meg a túl giccses búcsús megoldások sem tetszenek, úgyhogy csak szépen lassan.
Szeretnék pár szép alufelnit, majd ablakfóliát, motorháztetõ fóliát rá, esetleg valami vadabb hûtõrács..

Annyira nem értek hozzá, de ahogy olvasgattam ennek a típusnak 4x100-as osztóköre van? Erõsítsetek meg kérlek, csak hogy milyen felniket nézegessek.
Ezen felül még két dolog miatt írtam. Ha van valakinek erre a típusra szép alufelnie, vagy tud tippet, linket honnan szerezhetek az megírhatná, illetve visszaolvastam jó néhány hozzászólásig és láttam hogy több felhasználónak van ilyen típusú autója és nem gyengén néznek ki...

meg szerettem volna nézni a képet nagyban, de nem igazán engedte kinagyítani... Nem töltenétek fel/küldenétek képet a gépeitekrõl? Kerestem rengeteg oldalon, de alig találni errõl a típusról tuningot sajna pedig szívesen nézegetnék képeket már csak ötletnek is jó

)
Köszi elõre is a segítséget!
Nóri