Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
PiciPeti
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: PiciPeti »

Ha esetleg valaki télire gumiszõnyeget akar venni, a Tesco-ban van most saját márkás, szett. "Hótálcás" kivitelben. (Több részre van osztva a szõnyeg, 3-4mm-es peremmel.
Kemény 1500 Ft a 4 szõnyeg. E11-be pont passzol. Amúgy jó anyagból van. És nem is szûzhártya vékony... :D

Sztem megéri! :wink:
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Az MNASZ honlapján lehet olvasni:

"megjelent a 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet, mely létrehozza az SP
rendszámot (sport rendszám). A megjelent rendelet csak az SP rendszám
létrehozását jelenti, a pontos végrehajtásra vonatkozó rendelet várhatóan 2012.
március 31-ig fog megjelenni"

A kormányrendeletbe belenéztem kíváncsiság kedvéért (csak komoly idegzetûeknek!), de elég bonyolultnak tûnik.

60§ (5):Az SP betûjelû különleges rendszámtáblát a versenyjármûhöz a közlekedési hatóság által kiadott „Mûszaki Adatlap”, továbbá az országos versenyrendszert mûködtetõ országos sportági szövetség szakvéleménye és a versenyjármûhöz kiállított gépkönyv alapján a Hivatal adja ki.
70§ (4) A P és SP betûjelû ideiglenes rendszámtáblával ellátott jármûnek a közúti forgalomban való részvételérõl a közlekedési igazgatási hatóság által hitelesített indítási naplót kell vezetni.
(7) Az SP betûjelû ideiglenes rendszámtáblával ellátott versenyjármûvel a közúti forgalomban részt venni verseny alkalmával, valamint a versenyre felkészülés és a verseny helyszínére történõ közlekedés céljából szabad.

Csak pont sancy említette nekem, gondoltam utánanézek. Akkor ez nem olyan, hogy csak úgy szerezek egyet és feldobom a kocsira és a rendõr nem szólhat semmit! :lol:
Azért kíváncsi vagyok a részletekre is. Valaki tudja mennyibe kerül egy ilyen rendszámtábla vagy ennek az elõdjének a kiváltása? Biztosítással ilyenkor mi van?
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Bohi írta:a pontos végrehajtásra vonatkozó rendelet várhatóan 2012. március 31-ig fog megjelenni
Magyarul valószínüleg még az ára sem biztos.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Gugyor
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gugyor »

ezen mi is gondolkoztunk anno.egy hátránya volt,hogy évente kellett volna vizsgázni
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Kivettem mára szabit, hogy Vikivel picit együtt lehessünk. Félreértés ne essék, nem szórtak a szemeink vörösen izzó plüss szívecskéket, nem is tartjuk a nyilacskás Bálint napját, csak jó néha kikapcsolni a külvilágot (ráadásul egész hétvégén dolgoztam).

Egész jól el is telt a nap, sõt még meg is várt a Planetárium a vetítéssel, amíg a 4AGE üvöltésével megérkeztünk.
Majd nap vége fele menjünk be valami Tesco szerûségbe, hogy megvegyük a holnapi zsömit, a heti felvágottat... A Koki terminál volt legközelebb, támogattam is az ötletet, hisz voltam már egyszer és a Müller nemtudommilyen üzletben, ahol szépen kategorizálva vannak a kisautók és nem csak Hot Wheels, Matchbox van, hanem még Siku és sok egyéb nyalánkság is.
Nem siettünk (fura is így az élet). Kiki mondta nézzünk be a C&A-ba. Menjünk... :) Ha már bent voltunk találtunk nekem is 1-2 farmert, ami jó lesz munkába.
Lényeg:
Bent vagyok a próbafülkébe, megérkezik két nyikhaj (pláza)kandúr Bandi(ka).
Egyik bemegy próbálni, másik kint várja. Egyszerre csak azt hallom, hogy a rádióból szóló Britney-t borzasztó hangon énekli valamelyik. Nem poénból, hanem olyan vagány vagyok, dekemény stílusságból.
Kimegyek és állunk sorba a közelben levõ kasszánál. Nem olyan Emo-s b*zi kinézetük volt, hanem olyan cica, de sztájlos csajoknakbejövõ középsulis rajvagyok b*zis. (szõrös-csillogós kabi, simulós-vérkiszorítós farmernek nem nevezhetõ gatyi, meg nagyon dizájnos tornacipesz, emellett olyan frizkóval, hogy azt hittem a jövõbõl, vagy más földrõl jöttek)
Tudom én vagyok a maradi... :lol:
Aztán a következõt látom. a próbálgatós puszihaver jön ki 30 másodpercenként a jobbnál-jobb rucikban (és nem is new yorker! :roll: ) a másik pedig fotózgatja és egymást kontrázzák hangosan, hogy este tolom a fészbúkra, én meg majd lájkolom... Férfias!

Mindezzel azt szerettem volna mondani, hogy félek gyereket nemzeni :)
Félreértés ne essék, imádom a lurkókat, a keresztfiamat, amint tehetem büngyürgetem is, de tényleg félek, hogy tudom-e majd a sajátomat úgy felnevelni, hogy még számunkra is értékes emberként nõjenek fel. (nem is beszélek a nagyszüleikrõl)
Biztos lehetséges, csak félek. Az egyik legfontosabb, hogy valóban megismerjem és megválasszam a pedagógusokat, aki majd fog vele foglalkozni.
De meg lehet vonni a médiát, számítógépet? Nem. Kihívás, de megoldjuk :)

Viccet félretéve szerintem szörnyû az, hogy a mai tízen évesek nagy részével már nem tudom megtalálni egyáltalán a közös hangot, annak ellenére, hogy nem is olyan rég voltam ugyanennyi. Annyira megváltozott az értékítéletük, a szabadidõ eltöltésük és az érdeklõdésük, hogy az borzasztó.
Vagy csak én fújom fel ennyire?

(Tisztelet a kivételnek természetesen)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Gugyor
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

igazad van.a mai fiatalok vagy a gépet nyomják,vagy a plázákban feszítenek.mi még horgászni jártunk éjszakára kirándultunk bográcsoztunk ökörködtünk
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Pacsker írta:Vagy csak én fújom fel ennyire?
Sajnos nem. Annyira - rossz értelemben - mások lettek a "gyerekek" szó szerint pár (nem tíz) év alatt hozzánk képest, hogy nem gyõzöm összekaparni az állam a földrõl. :roll: :(
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Gugyor írta:igazad van.a mai fiatalok vagy a gépet nyomják,vagy a plázákban feszítenek.mi még horgászni jártunk éjszakára kirándultunk bográcsoztunk ökörködtünk
és a plázában mobilról neteznek.. :lol:
Gugyor
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

ja.nyomják a facebookot :D
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Én pont tegnap voltam korcsolyázni Ancsa tizenéves hugával és barátjával. Pont azt vettem észre, hogy baromira jól el voltunk. Én egy kicsit bohóckodtam ami szórakoztatta õket, Õk meg kicsit komolyabban viselkedtek mint feltétlenül kéne. A párocska jó ellenpélda.
Most, hogy a társasági érintkezés drámainam és gyorsan változik lehet durva dolgokat látni... de gondoljunk csak arra vissza mikor a mobiltelfonok divatba jöttek. Bunkofon stb. Ez egy ilyen dolog.

Lehetek megint durván személyes veled Pacsker?
Neked pedig kéne, hogy legyen utódod. Küldetésed van! Remek kis közöséget hoztál létre, ezt egy csodás adomány tette lehetõvé. Van egy karizmatikus személyiséged. Aki találkozott veled, tudja, hogy mirõl beszélek.
Te létre hoztad a CCH-t, a kis Pacsi meg lehet, hogy az öreg GT86-osokat fogja majd egy klubba tömöríteni! :lol:

Tudom, hogy ehhez két ember kell és ne haragudj, hogy nem rólatok beszéltem mint pár, (ahogy illene) de most nem tudtam volna a fórumhoz ilyen módon kötni a dolgot. Kikirõl is csupa szépet gondolok, de kevesebbet tudok. Szóval csak annyit, hogy ha szavazásra bocsátod akkor +1. :lol: :lol: :lol:
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ki mondta annó, hogy "szaros a nyelved?" :D
Köszönöm egyébként, de felesleges magasztalni! Sokan máshogy vélekednek és máshogy csinálnák.

Félreértés ne essék, szeretnék lurkót, nem is egyet, sõt nem is olyan sokára, de nem feltétlen nevelnék belõle hasonló autób*zit, mint én. Ez a tulajdonság sokszor primitívnek állít be a társadalomban és nincs meg mindig a mód, hogy szóba is elegyedjek egy más érdeklõdési körû emberrel, hogy meggyõzzem arról, hogy nyitott és adott esetben tájékozott is vagyok más témákban. Tehát sokszor hátrány :)
Ha meg épp a virágok iránt lesz oda a kis törpe, akkor nem tartom vissza. A lényeg, hogy örömét lelje benne.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Jah igen, nehéz jól fogadni a pozitív kritikát de ez nem nyalizás volt. :lol: Ez egy fajta öncélú bátorítás. Mindenkivel ezt teszem valamilyen formában nekem tetszõ, szerintem követendõ dolgot csinál. Hitvallásomá vált az egyik mentorom, tanárom által hangoztatott tézis: "az erõsségeket építsük ne a gyengeségek felszámolására törekedjünk."
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Agyba-fõbe fotózzák egymást a tinik a próbafülkékben... Van, ahol ki is van irva, hogy nem lehet fotózkodni.
Anyumkámmal, barátjával, meg a fiával elmentünk a Közlekedési Múzeumba, tök jó dolgok voltak. De a 15 éves kölyköt semmi nem érdekelte. Fülében az agydugó, facebook, meg egy kis facebook, meg talán még netezet is, de szerintem volt ott még facebook is. Gyûlölöm a mai tiniket! Pedig nem vagyok olyan marha öreg... Semmit nem tudnak kezdeni magukkal, a telefonuk nélkül egy senkik!
Viszont van ellenpéldám is: 16 éves lányt fûzögettem, egész érettnek nézett ki, big tits ráadásul... :D És olyan jól elbeszélgettem vele órákon át, mint más 23 éves ismerõssel nem!
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
PiciPeti
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: PiciPeti »

Erre szokták mondani, hogy a szereplõk ugyanazok, csak a díszlet változik. Egyre gyorsabban....

De szerintem ha belegondoltok, a Ti idõtökben is volt olyan srác aki soha nem jött focizni/pecázni/bandázni, a suliban is inkább külön megvolt magában(Most gépezik, a facebookon lóg), aki inkább a lányokkal játszott (Most díszköcsög :D ), aki adta a keménycsávót, habizott össze-vissza, vagy éppen a viselkedésével akart kilógni a sorból ( Díszköcsög, valami stílussal, lányok ideálja).

Szerintem nincs ezzel gond. Az ember ugyanúgy találhat jó, neki megfelelõ/szimpatikus társaságot a mai 15-18 évesek között is. Az meg hogy vannak mások is, más értékrenddel, csak színesíti a világot, megtanít értékelni mások erényeit. És ki tudja, lehet divattervezõ, fotós, vagy komoly informatikus lesz belõle.

Amíg nekem nem árt, engem nem zavar... Max röhögök egy jót. :D

Bezzeg az én idõõõmben.... :twisted:
Ugye hogy utáltuk ezeket a mondatokat, és ami követte.... :roll: :wink:
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

A dolog legviccesebb része az, hogy általában pont azok buzulják a legtöbbet a facebookot, okostelefont, stb., akik nem is értenek hozzá. Valahogy IT cégnél dolgozva senkit nem látok naphosszat FB-n, sem az okostelefonját cseszegetni hosszú ideig, sem egyéb hasonlók. Pedig a legtöbbeknek van...
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Válasz küldése