Nem egymásba botlottunk, hanem én ugrottam a kocsid elé!
Legyen mini vagy kicsit nagyobb tali!
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

4leömlő nem segít sokat nagyon max 1-2 lőerőt hoz a konyhárabirka007 írta:Az enyém a zöld olyan, mint a tied csak szedánba. Az összes neon az bent van csak, hogy jobban lássam a koszos szőnyegeket.![]()
Motorikusan valamihez hozzá tudtál nyúlni a tiedben?
Hiszem, hogy van benne még tartalék, talán a 4 leömlő lenne a következő módosítás.
ha nem veszel bele mást. ha kiveszed a katalizátort.renszert raksz végig 1 átmenő hátsódobbal akk már érezhetsz különbséget!
De én a kati kivevését nem ajánlom mert lehet tönkrebassza a lambdaszondádat, és akk már inkább 1 sportkatit rá

- Birka
- Fanatikus fórumozó

Jelenleg egy sport közép és hátsó van rajta nagyobb csővel, azért gondoltam a 4 leömlőt, csak rá kell vegyem magam, hogy megérdeklődjem mibe fájna. A sportkatinak elég borsos ára van nem hiszem, hogy az most menne.Totya írta:4leömlő nem segít sokat nagyon max 1-2 lőerőt hoz a konyhárabirka007 írta:Az enyém a zöld olyan, mint a tied csak szedánba. Az összes neon az bent van csak, hogy jobban lássam a koszos szőnyegeket.![]()
Motorikusan valamihez hozzá tudtál nyúlni a tiedben?
Hiszem, hogy van benne még tartalék, talán a 4 leömlő lenne a következő módosítás.
ha nem veszel bele mást. ha kiveszed a katalizátort.renszert raksz végig 1 átmenő hátsódobbal akk már érezhetsz különbséget!
De én a kati kivevését nem ajánlom mert lehet tönkrebassza a lambdaszondádat, és akk már inkább 1 sportkatit rá
Inkább a motor...talán.