Legyen mini vagy kicsit nagyobb tali!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Pontosítanék! :)
Nem egymásba botlottunk, hanem én ugrottam a kocsid elé! :lol:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

birka007 írta:Az enyém a zöld olyan, mint a tied csak szedánba. Az összes neon az bent van csak, hogy jobban lássam a koszos szőnyegeket. :)
Motorikusan valamihez hozzá tudtál nyúlni a tiedben?
Hiszem, hogy van benne még tartalék, talán a 4 leömlő lenne a következő módosítás. :twisted:
4leömlő nem segít sokat nagyon max 1-2 lőerőt hoz a konyhára
ha nem veszel bele mást. ha kiveszed a katalizátort.renszert raksz végig 1 átmenő hátsódobbal akk már érezhetsz különbséget!
De én a kati kivevését nem ajánlom mert lehet tönkrebassza a lambdaszondádat, és akk már inkább 1 sportkatit rá :wink:
Kép
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Totya írta:
birka007 írta:Az enyém a zöld olyan, mint a tied csak szedánba. Az összes neon az bent van csak, hogy jobban lássam a koszos szőnyegeket. :)
Motorikusan valamihez hozzá tudtál nyúlni a tiedben?
Hiszem, hogy van benne még tartalék, talán a 4 leömlő lenne a következő módosítás. :twisted:
4leömlő nem segít sokat nagyon max 1-2 lőerőt hoz a konyhára
ha nem veszel bele mást. ha kiveszed a katalizátort.renszert raksz végig 1 átmenő hátsódobbal akk már érezhetsz különbséget!
De én a kati kivevését nem ajánlom mert lehet tönkrebassza a lambdaszondádat, és akk már inkább 1 sportkatit rá :wink:
Jelenleg egy sport közép és hátsó van rajta nagyobb csővel, azért gondoltam a 4 leömlőt, csak rá kell vegyem magam, hogy megérdeklődjem mibe fájna. A sportkatinak elég borsos ára van nem hiszem, hogy az most menne.
Inkább a motor...talán.
Válasz küldése