Emberek! Egy autóponyvát szeretnék beszerezni. Ha valakinek van valami tapasztalat és ötlete ne kíméljen!
Ahogy eddig nézegettem párezertõl az 50-60ezerig. Gondolom olcsó szart nem érdemes venni, ami összekarcolja a fényezést. A helyzet, hogy le lesz állítva a verda egy kertben, szerencsére két betoncsíkon fog állni, nem tisztán fûben, mert tudom, hogy az sem a legjobb...
Köszi elõre is!
(nem tudtam hova írjam ezért nyitottam egy topicot, ha szerintetek elfér valahol légyszi moderáljátok )
Egy Jó vastag masszív (akár kerti tó fóliát) legalább 3x5-ös nejlont a kocsi alá.
Felülre meg egy komoly ponyvát. Sajnos a 15-20 ezerig tartó kategória semmire se jó, lásd az Én példáim. Mindemellett megérné felbakolni a kocsit kímélve a rugókat és a gumikat.
Szerintem ez a minimum, ha pár hónapról is van csak szó.
Fedett garázs, szanetli barátnak, ismerõsnek?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nem nagyon tudok fedett helyet, mamámnál lesz a kertben. Csak 2 max 3hónapról van szó, amíg állni fog. Sajna a bakolás azért nem jó, mert egy kicsi emelkedõn lesz. Ponyvát egyenlõre az unixban kérdezte meg bratyó. Majd beszerzünk vmi jót, de tényleg nagyon drágák. Én még gondoltam olyanra, hogy venni egy olyan anyagot, emi nem karcolja a fényezést (olyasmit ami a komolyabb ponyvák egyik felén van) és szimplán összevarratni vmi olcsóbb ponyvával. Ehhez kell olcsón anyag, de lehet olcsóbban jön ki mint a 30-50ezres ponyvák... még nézelõdés van, várom a véleményeket, tapasztalatokat! Valszeg az ovodás téliszettel lesz leállítva.
Norautóban vettem 17-ért, 4 zipzáras (elsõ ajtók+csomagtér), Karcmentes belsõ anyaggal, vízzáró, páraáteresztõ 3M külsõvel. A nedves autó leszáradt alatta egy este alatt!
Ilyen egyik oldalán átlátszó zipzáras hordtáskába van csomagolva.
Amúgy ha ilyen hosszú idõre teszed el, én tennék a ponyva alá polifoamot. Jégkár ellen...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
PiciPeti írta:Norautóban vettem 17-ért, 4 zipzáras (elsõ ajtók+csomagtér), Karcmentes belsõ anyaggal, vízzáró, páraáteresztõ 3M külsõvel. A nedves autó leszáradt alatta egy este alatt!
Ilyen egyik oldalán átlátszó zipzáras hordtáskába van csomagolva.
Amúgy ha ilyen hosszú idõre teszed el, én tennék a ponyva alá polifoamot. Jégkár ellen...
Köszi, ez jól hangzik. A polifoamot én is tervezem!
Köszi!
Milyen jó lenne a rég áhított klubos hangárnak... Bár ha tényleg 3600 Ft én elhozom!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha tényleg ennyi, komolyan elhozom. Ha kell 2 Corolla-val hídba
Klubelnök