Belga98 írta:Igen...igen, a második is az elsõ volt, javítotam!
Imre
Ha gondolod, megnézhetem, Miskolcon vagyok épp.
Köszi!
Már beszéltem a tulajjal, nem bontja meg csak egyben szeretné eladni, 100k-t meg, 2 ajtó (színben nem is jó) meg egy mohás elsõ sárvédõ azért csak nem ér....
Ára és a mûszaki érvényessége alapján bontásra! Fehér tehát bal elsõ ajtó, bal hátsó ajtó (amik ha tényleg kombi a kocsi akkor jók), bal elsõ sárvédõ, hátsó lökös, talán még géptetõ is kéne, tehát ha valaki a többi cuccban lát fantáziát akkor hozzuk el, nem sokkal ugyan de beszállok a vételbe...
Ha ez valóban Wagon, akkor is max 2WD Wagon lehet. Az meg a hatchback elejû. Innentõl bukta minden.
Egyébként olyan érzésem van, hogy Liftback, vagy esetleg 5 ajtós Hatchback. Teló
Janmikatuning bal elsõ ajtaja?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha már E10 Diesel Wagon, akkor tudok egyet, ami törött.
Ár megbeszélés kérdése. Talán szervós is volt.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Piros 1992-es liftback , 2e motorral, lejárt forgalmival
Érdekel valakit?
Legutóbb 80e Ft volt az ára, de lehet, hogy ebbõl még lehet valamit alkudni...
Küldj pü-t!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára E.T. 2011 nov. 08, 12:34 am-kor.
Rakj be azért képet, hátha érdekel valakit.
Meg az árát is légyszi! Akár engem is alkatrésznek, fõleg ha megbontod!
Klubelnök
Elnézést az ftp-s megoldásért, gyorsabbnak tûnt a munkahelyi ftp-t használni, de nem jött össze...
Remélem most már jó lesz!
Saját részre a porlasztóra meg még egy-két alkatrészre (jobb hátsó lámpa, antenna, ülések, kalaptartó) lõnék és max. 20e Ft szállnék be.
(tárolásról nem tudok gondoskodni, a kocsi jelenleg a Sasadi út környékén pihen...)