Pacsker írta:A sárfogó pedig kresz szerint elõírt. Nem is butaság! Az már más kérdés, hogy lehet nem fedi le a vastag gumikat.
Annyira tudtam, hogy be fogsz rá szólni!:) Szerintem még a mai napig nem vettem volna észre, hogy az enyém kutyaharapásos. Valahogy nem terelõdik oda a szemem (ahogy a tárgyalt liftback esetében sem).
bepi81 írta:Gyárilag sosem fújták a tükröket telibe, pontosan EZ a helyes - és a gyárival is megegyezõ - megoldás.
Ha az egész autó telibe van fúlva, akkor a tükör is - ahogy montoya is példázza. Ha már a lökösök felsõ részei és a díszcsík is fekete, szerintem ízléses így, félig fújtan - akár õ volt, akár nem.
bepi81 írta:A digitális mûszeregység pont, hogy a facelift elõtti, az biztosan gyári, olyan, ahogy ez az autó az ANGOL(!) gyártósorról lejött. Ez a gyártási év alapján is facelift elõtti utolsó éves kiadás egyike, amiknél, pláne, ha Terra felszereltségû, akkor alapból ezzel a digit kijelzõvel jött ki. Talán a Harmony volt "forgós", de nem biztos...
Na, ezt nem tudtam! Elvégre japánom van, ha nem muszáj, minek foglalkozzak az angolokkal..
Mondjuk a "forgósnak" kicsit szerencsétlen a megvilágítása, azt este néha elég nehéz leolvasni (csak a nullázható számlálót). Persze emiatt nem bontanám meg, egy új plexi miatt viszont annál inkább - nagyon karcos, és tûzõ napnál kicsit zavaró is.
bepi81 írta:Viszont a [fekete HB - a szerk.] kipufogó vége nagyon tetszik! EZ illik leginkább alá, semmilyen nagy pufff. Szolid, de mégis látványos... A hûtõrácsa alapból tetszik a G6-nak, egyet majd én is beszerzek az enyémre...persze a lökös alatti toldattal együtt...meg egy szett ültetõ rugót... (gyári G6 Eibach)
bepi, mondom, hogy nem kompatibilis a béka és a facelift eleje:) neked ilyen a G6 szetted:

Amúgy szerintem pofás is (Pacskernak van is eladó, kishibás rácsa elvileg!).