Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Színe hasonló ugyan, de nem az enyém. Ha minden papírja rendezõdik elhozom, ha nem akkor is
Képeket még nem tudok prezentálni, de majd pótolom. 18RG...jajj
Hulyegyerek valami Lancia sedannal lakotton beleall a fenekembe (60 korul mentem at a falun), ket falu kozotti kanyargos hegyi uton ezt kovetoen kap fel percet, majd a kovetkezo faluban izombol elhuz mellettem... aki nem tud vezetni, miert lakott teruleten szaguldozik?
Kovetkezo mokas helyzet: 3-as ut, 100 koruli tempo Hatvant elhagyva BP fele, elottem valami kombival azonos kb tempoban megyunk. Utolerunk egy kisebb konvojt (velunk egyutt 5 auto), amely elejen egy terepjaro ment utanfutoval. Elottem levo elkezd fekezni. Nyil egyenes ut, index ki, visszavaltas es intenziv gyorsitas nelkul elozom meg az egesz sort. WTF?!
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Hulyegyerek valami Lancia sedannal lakotton beleall a fenekembe (60 korul mentem at a falun), ket falu kozotti kanyargos hegyi uton ezt kovetoen kap fel percet, majd a kovetkezo faluban izombol elhuz mellettem... aki nem tud vezetni, miert lakott teruleten szaguldozik?
Boyracer mitugársz kis köcsög. Nem érdemes magad felhúzni miatta...
montoya írta:Kovetkezo mokas helyzet: 3-as ut, 100 koruli tempo Hatvant elhagyva BP fele, elottem valami kombival azonos kb tempoban megyunk. Utolerunk egy kisebb konvojt (velunk egyutt 5 auto), amely elejen egy terepjaro ment utanfutoval. Elottem levo elkezd fekezni. Nyil egyenes ut, index ki, visszavaltas es intenziv gyorsitas nelkul elozom meg az egesz sort. WTF?!
... szélárnyékot keresett, mert eco-zott? Vagy csak egyszerûen 7végi sofõr, aki zavarba jön, ha elõznie kell...(ene)
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Jakab Andor barátunk nagyon szépen leírta, miért tartunk itt...., és hogy miért magyarország a legmegélhetetlenebb ország egész európában...
olvasd el, megéri,
Sancy írta:Jakab Andor barátunk nagyon szépen leírta, miért tartunk itt...., és hogy miért magyarország a legmegélhetetlenebb ország egész európában...
olvasd el, megéri,
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Mi a jó prostituált élet meredt hímtagjáért nem lehet beállítani azt a szájbaszexuált fényszórót, szaporítsd meg?!
Tesztautó jön szembe, és már az is az égbe világít... Késõbb utólért egy marha, a bal oldali fényszórója úgy égett, mint ha refi lenne, a jobb normálisan... Egy ideig tûrtem, aztán felkapcsoltam a ködzárót.
Az összes reflektorral közlekedõ motorosnak pedig üzenném, hogy ha elmeszelem a prostituált édesanyját a zebrán, közvetlen miután mellõzködünk, akkor nem fogok könnyeket hullatni...
Bocs, ez kikívánkozott, miután 30km éjszakai vezetés után fájt a fejem és a szemem a sok marhától...
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Sancy írta:Jakab Andor barátunk nagyon szépen leírta, miért tartunk itt...., és hogy miért magyarország a legmegélhetetlenebb ország egész európában...
olvasd el, megéri,
meglett a debreceni fekete te71-nek a címe és végre ma lett is egy kis idõm hogy megnézzem közelebbrõl a kocsi + ha tudok beszélek a tulajjal is
de úgy alakult hogy amikor mentem, nem volt otthon a kocsi
holnap megpróbálom megint
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
olvasd el, megéri,
van benne igazság de egy része csak parasztvakító baromság........
50-50%,
DE akkoris PFUUJJJJ
Sancy!
Az utóbbi néhány postodból arra következtetek, hogy nem érzed jól magad itthon!
Néha én sem, de mégsem ócsárolom. Befizetem az adót, megveszem a kenyeret (még ha magyar alapanyagból is van),
betartom a törvényeit. Ezzel ha passzívan is de hozzájárulok a mûködéséhez. Gondolom érted, hogy mire gondolok.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy aki szerint hazánk a legélhetetlenebb ország Európában annak javaslom néhány (akár környezõ) ország meglátogatását huzamosabb ideig, nem nyaralás céljából. Lesz nagy megdöbbenés. Elég sokat vagyok kint, és mindig nagyon szívesen jövök haza.
Az kétségtelen, hogy eddig itthon tapasztaltam a legszemetebb adórendszert, a legdrágább és legsilányabb minõségû elénk tett élelmiszert, de ezekkel vagy ezek nélkül tökéletesen lehet itthon élni. El kell felejteni, hogy bárki is foglalkozik velünk, magunknak kell megteremteni lehetõleg mindent. Ez van.
A boldogsághoz pedig csupán az igényeket kell egészségesen belõni.