nagyon tetszik ez a forma, gyönyörû a megjelenése a kocsinak viszont nagyon tetszik a 71es dupla kocka lámpás celica is és nem tudom hogy melyik is legyen
a mostani állás 51/49 a corolla javára
legszívesebben megvenném mindkettõt

A dupla kockalámpás az 81-es lehet maxati írta:ma láttam végre megint a fekete te71 gt-t , hála az égnek most kivételesen nem én vezettem , szóltam idõben apunak hogy lassítson és sikerült tüzetesebben is megnéznem
nagyon tetszik ez a forma, gyönyörû a megjelenése a kocsinak viszont nagyon tetszik a 71es dupla kocka lámpás celica is és nem tudom hogy melyik is legyen
legszívesebben megvenném mindkettõt

tschangow írta:A dupla kockalámpás az 81-es lehet maxati írta:ma láttam végre megint a fekete te71 gt-t , hála az égnek most kivételesen nem én vezettem , szóltam idõben apunak hogy lassítson és sikerült tüzetesebben is megnéznem
legszívesebben megvenném mindkettõtDe ahogy írtad, nincs papírja. Ez a fekete TE71 is eladó felétek?

pontosan milyen típus kéne neked? évjárat, motor és bódé kód? körbenézek a kedvedért ha mondasz konkrétumottschangow írta:Akkor szólhatnál, ha tudsz korabeli Supra-t vagy Celica-tati írta:sok embert ismerek és jók a kapcsolatok istschangow írta:Vannak ezek hirdetve valahol, vagy csak megy a hír Debrõben körbe körbe?
a pest körülit azt szerintem ismeritek
a többi vagy a szerencse mûve vagy az ismerõsök érdeme
85 elõtti. Supra MA61, ezek 5MGE-k jobb esetben.ati írta:pontosan milyen típus kéne neked? évjárat, motor és bódé kód? körbenézek a kedvedért ha mondasz konkrétumottschangow írta:Akkor szólhatnál, ha tudsz korabeli Supra-t vagy Celica-tati írta: sok embert ismerek és jók a kapcsolatok is
a pest körülit azt szerintem ismeritek
a többi vagy a szerencse mûve vagy az ismerõsök érdeme

tschangow írta: 85 elõtti. Supra MA61, ezek 5MGE-k jobb esetben.
Celica 83 elõtti, TA23, RA23, RA28, RA40, stb. 78 után csak 2 ajtós jöhet szóba

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Jaja, ritkák, de ma voltam nézni ebbõl többet isati írta:tschangow írta: 85 elõtti. Supra MA61, ezek 5MGE-k jobb esetben.
Celica 83 elõtti, TA23, RA23, RA28, RA40, stb. 78 után csak 2 ajtós jöhet szóba
meglehetõsen ritka modellek ezek, nehéz lesz olyat találni aminek még kocsi kinézete van, de azért körbenézek