Na mind1 autónál ne menjünk eddig :d
Nekem hétvégére kész lessz a mélyláda elvileg. Úgyhogy remélem leszedi a fejemet.
Viszont Matyi azért még majd rágnálak, hogy az erőlködőt rögzítsük le az autó hátsó ülésére jó??? Csak tényleg segíteni kéne....

Na de látod, ezaz pont ezt írtam, hogya jó műsorhoz, ahogy Matyi is írta, már az S AUDIO CD odarakna.autos írta:Hát összességében a komplett zene ami a kocsiban most muzsikál az kb. fél milla munkadíjakkal. Persze nyugodtan meghallgathatjátok! De a minőség az eredeti cd-t kíván! Az mp3 az már egy tömörített változat és bizony nem olyan a minősége mint a cd-nek! Szóval a minőségi zenéhez áldozni kell a lemezekre is!

Jó hát akkor eljutottunk oda, hogy a kocsiban is DVD fejegység legyen az alap. Audio DVD neszeautos írta:Sziasztok!
Hallottatok már DTS formában zenét? Az a brutál minőség. Én a házimozi rendszeren hallgattam és nem hittem a fülemnek. Mint az 5.1-es tökéletes.

Hmmm 12 es hangszórók elől??? Nem 13 as? És azt is csak úgy lehet ha kivágjuk a műszerfal gyári műanyag rácsát és a hangszórót úgy rakjuk bele. Na ez az amit én nem fogok megcsinálni. És hátulra is csak a gyári helyre megy. Igen sajna a SONY valahogy itt nem tud domborítani. Maga a fejegység jó minőségű (szó se róla) Egy régi barátomnak SONY MD fejegysége van. És több mint 5 éves vagy hány és kiválóan működik, egy picit sem koptak még meg rajta a gombok.Biagio írta:Értettem én a lényeget csak ez úgy eszembe jutott, mint DVD!
Sony kritikán aluli hangrendszerbe és a fejetségei is alsó középkategóriások!
Jelenleg dillemában vagyok hisz fejegység csere elött állok és JVC KD-G332 és LG LAC4710R MP3/WMA között vacilálok! Szerintetek?
Hangszóró témához csak annyit, hogy Layosh az első két hangszórók nálam 12-es (autó megvételkor kicsit dühitett, hogy kilóg a gyári helyéről, de már megbékéltem vele).Kell az oda!
Hátul a kalaptartóba két MacAudio ovál "cincog"! És rájöttem, hogy csak Magnet, MacAudiot, Sal valamelyikét fogom használni, ha bele fagyok is!