Minitali
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Mit szólnátok pénteken (08.01.04.) 19h-tól egy minitalihoz a Pólusnál?
Mit szólnátok pénteken (08.01.04.) 19h-tól egy minitalihoz a Pólusnál?
Andi
http://corolla-ke70.blog.com/ - project
http://corolla-ke70.blog.com/ - project
-
Pacsker
Sziasztok!
Kérlek titeket ne írjatok be olyat általánosságként, ami csak párotok véleménye.
Gondolok itt arra Andi, hogy SZOKÁSOS módon elmarad a minitali. Úgy gondolom eddig volt 10-15 minitalink, abból max 2-3 ha elmaradt.
Gondolom megérted, nem szeretném ha az új tagjaink, akik netán nem találkoztak még velünk és most ismerkednek a fórummal, nehogy azt higyjék, hogy ilyen link a banda és semmi klubéletünk nincs.
B26: A te mondatodat nem értem miért írtad. A viszály szításon kívül nincs sok értelme. Kérlek mellőzzük őket.
Bocsánat, ha vérig sértettem valakit. A klub érdekében építő jelleggel írtam és kértem.
Köszönöm!
Kérlek titeket ne írjatok be olyat általánosságként, ami csak párotok véleménye.
Gondolok itt arra Andi, hogy SZOKÁSOS módon elmarad a minitali. Úgy gondolom eddig volt 10-15 minitalink, abból max 2-3 ha elmaradt.
Gondolom megérted, nem szeretném ha az új tagjaink, akik netán nem találkoztak még velünk és most ismerkednek a fórummal, nehogy azt higyjék, hogy ilyen link a banda és semmi klubéletünk nincs.
B26: A te mondatodat nem értem miért írtad. A viszály szításon kívül nincs sok értelme. Kérlek mellőzzük őket.
Bocsánat, ha vérig sértettem valakit. A klub érdekében építő jelleggel írtam és kértem.
Köszönöm!
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Hol az építő jelleg abban,hogy rászervezel a minitalira,s Zánkára is?Pacsker írta:Sziasztok!
Köszönöm!
2-3 maradt el?
Nem inkább annyin tetted tiszteleted?
Vagy snassz párunkkal találkozni?
Ne írjuk ki,mert a végén kiderül pár dolog?
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
-
Pacsker
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Szerintem ez az egész marha ciki, és nevetséges.
Mindenki oda megy, ahova akar, tud, és szeretne.
Ez ilyen egyszerű...
Mivan ha valaki nem megy a minitalira? És ha esetleg elmarad? ÉS?!
AKkor már értelmetlen a klubb?!?!?!?!
Komolyan....................
Ez ilyen egyszerű...
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Mi értelme a klubnak,ha nincs tali?Lyani írta:Szerintem ez az egész marha ciki, és nevetséges.
Ez ilyen egyszerű...![]()
Vagy csak te is csak piacolni jársz ide?
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Neked ennyire csőlátásod van?B26 írta:Mi értelme a klubnak,ha nincs tali?
a club fogalmának mindenképp a találkozókkal kell összefüggenie?
mert szerintem nem feltétlenül.
továbbá lehet, hogy nem azért lépett be az ember, hogy új barátokat szerezzen, s minden (két) héten találkozzon velük.
ha mindenki ott lenne ezeken a minitalikon, akkor egy éves nagy találkozónak nem lenne semmi varázsa, mert mindenki tudna mindenkiről mindent, ismerné a kocsiját...
E11 facelift
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

ezek szerint az vankonásandrás írta:Neked ennyire csőlátásod van?B26 írta:Mi értelme a klubnak,ha nincs tali?
továbbá lehet, hogy nem azért lépett be az ember, hogy új barátokat szerezzen, s minden (két) héten találkozzon velük.
ha mindenki ott lenne ezeken a minitalikon, akkor egy éves nagy találkozónak nem lenne semmi varázsa, mert mindenki tudna mindenkiről mindent, ismerné a kocsiját...
hát ha minden 1 es minitalin mindenki ott lenne akkor lenne unalmas a klub sztem.. mindenki tudna mindenkiről mindent 1 idő után nem tudnál újat mutatni
Písz gyerekek...

- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Azt hiszem van akinek nem elég,hogy életébe nem látta a többieket!Totya írta:ezek szerint az vankonásandrás írta:Neked ennyire csőlátásod van?B26 írta:Mi értelme a klubnak,ha nincs tali?
hát ha minden 1 es minitalin mindenki ott lenne akkor lenne unalmas a klub sztem.. mindenki tudna mindenkiről mindent 1 idő után nem tudnál újat mutatni
Písz gyerekek...
Úgy gondolom,hogy a minitalikon igenis van élet!
Beszélgetések,hülyülések,stb!
Aki jár megmondhatja!
Természetesen nem ítélem el azt sem,aki nem ilyen,de az látatlanban,ismeretlenül ne szóljon a témához szerintem!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára B26 2008 jan. 06, 01:58 am-kor.
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!