Konfliktusok is vannak...

Klubos relikviák, Aranyköpések, Tagok másképp...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Totya írta:Szasztok fiuk ,lányok. Elég érdekes dolgokat olvasok,Vannak számomra felmerülő kérdések pl: aki nem volt talin az akkor nem is tag? Vagy ezt a kijelentést h értettétek,nem tom pontosan ki írta..:( Én tagnak érzem magam És a talik mindig az autó hibáiból maradtak el ,sajnos vagy nem készült el vagy tönkrement valami,vagy feltörték. De ezt nem sorolom.
Próbálok a fórumon is aktív lenni, amennyire tudok és sokatokkal Msn en is tartom a kapcsolatot. Örülok ennek a klubbnak h létezik sok kérdésemre megkaptam a választ amivel bajban lettem volna ,rengeteg segítőkész embert ismertem meg. Remélem élőben is megismerhetlek párótókat hisz már ez is szinte közösségi oldal:D sok ember sok probléma.
De a problémaák azért vannak h elháritsuk őket,meg kell oldani néha nehéz közös nevezőre jutni ,de meg kell próbállni. Én személy szerint nem szeretném ha a klub felborulna.
Sajna nem 10 km re lakok töbségetekhez és ezért a minitalikon ergo 0 a résztvételem sorry:( Rem azért kitudjátok gobózni amit akartam írni:) soha se voltam jó fogalmazó
És azt is naon remélem h a 2008at vidámabban felfrissültebben tudjuk kezdeni,mint a klub tekintetében mind az életben.

Szeretnék mindannyiótoknak Eredményekben és sikerekben gazdag újévet kívánni, Legyetek jók
sziasztok :wink:
Hi!

Először is BUÉK 2008 mindenkinek!

Ez a tag címes illetve jogos dolgot részben én találtam ki bevallom.
Abszolút nem úgy értődött a dolog, hogy mert nem jöttél el, nem vagy tag. Hanem, ha már valaki ott van a listában és tényleg, nem tud netezni,. el van zárva a világtól (én is voltam már így), mindettől függetlenül egy minimális aktivitást mutasson. Persze sok tag van aki, nem is jött még talira, meg fórumon sem nagyon aktív, de beszéltem már vele telón más ügyből kifojólag és magától mondta, hogy kegyetlen mód el van havazva. Hát biza még én is mostanában, már azt sem tudom hova kapjak. Minden nap reggel 7 kor el otthonról, aztán este 7 re hazalibbenek. És nem mondom hogy minden nap, de elég sűrűn nézem a fórumot. Jó persze mondanom sem kell hogy ez nálam alap. (sokan tudják miért)

Na egy szó mint száz. Én ezt arra fel szántam, mint KÉRÉST, hogy egyszerűen legyenek sokan aktívabbak.

Főleg nálad TOTTY, ember nem lennem akiben felmerülne, hogy ne lennél tag. Hát nagyon is kellessz a fórumra, meg a klubba is. :wink:

A többi hozzászólást olvasva a TOPIC, ban azért, most látom mindenki elég jól kiadja dühét. Ami tulajdonképpen rendben is van. Legalább meg lessz beszélve. Azt én is bevallom, hogy aktívabb lehetnék már az elvállalt feladataim elvégzésében.

B26 - Én mint alapító tag egyszerűen nem fogadom el, hogy töröljünk és szerintem más sem. Akármi is legyen.
De természetesen urak, hülgyek mindent lehet.
Nyissunk egy külön TOPIC ot. Lehessen mindenkinek mindenben szavazni helóó. De ehhez a szavazáshoz, kell a MINÉL több Aktív ember...

Ahogy pedig konásandris írta. Emberek vagyunk.

Amúgy meg az emberi hülyeség határtalan, ennyit róla.

Szépen folyik a klubbélet meg minden tovább. Elleszünk szerintem, majd egy szép nagy talit öszezozunk egy, egynaposat, hogy minél többen eljöjjenek. Valami Királyrét szerű közeli helyre elmegyünk.

Nah most ezeket írom, mert fáradt is vagyok már. Bocsi srácok még az utóbbi 4-5 hozzászólást full nem olvastam el. Már álmos vagyok. Holnap megpróbálok reagálni.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Újra átolvasva mindent, 1-2 dolgot hozzáfűzök.

Mi is egy klub lényege!

Emberek közössége, X fő. Ebből ELKERÜLHETETLEN, hogy aktívak és passzívak is legyenek.
Az aktívak a mozgatórugók, szervezkednek, intézkednek, a passzívak meg csupán részt vesznek, ott vannak vagy nincsenek a különböző eseményeken. Élvezik a halmozókat és halmozzák az élvezeteket. :D
Itt a távolságok, elfoglaltságok nagyban mérvadóak s ez ügyben senkit sem lehet hibáztatni.
Továbbá, feladatmegosztás nélkül nem működhet, létezhet egy érdek ill. szimpátiacsoport.

A honlaptervezésben Layosh ötlete tán a legéletképesebb. A klubos FTP-re feltölthetnénk az ötleteket és aztán szavazunk. Léteznek ötletek, kérem a tehetségeseket, tárják fel előttünk. Van is rá külön topik. Ha meg nem jutunk dűlőre 1 mellett, összefésüljük a terveket és mindenki viszontlát valamit a művéből.

CSak higgadtan, legyetek szívesek. 8)
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
autos
Visszajáró
Visszajáró

Honlap

Hozzászólás Szerző: autos »

Sziasztok!
Az új honlapra lehet tudni mennyi pénz jött össze a fejenkénti 1500Ft-okból? Számomra a pénz befizetésével és gyűjtéssel az jött le hogy nem nekünk kell bíbelődbi majd vele, hanem az összegből kapunk domaint és egy infós rendszergazda egyik ügyfele leszünk. Ő karbantartja szerkezti tervezi védi stb. Nekünk csak ötletet kell felé adni és már ossza is a lehetőségeket. Éves díj aztán annyi. Szerintem összekellet hogy jöjjön annyi pénz amiből 1évet előre kilehet fizetni 1 infósnak akinek ez a munkája. Ezt azért mondom mert én is csinátatok honlapot és tudom mennyi a díja 1 évre munka függvényében.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Namost a pénz, az a tárhelyre és a domain re lett beszedve.
Sajnos a weboldal készítés és karbantartás akár havi 10 000 rekbe is kerülhetne. Így azt egyértelműen saját magunknak, illetve aki tud úgy segít akcióban kell megcsinálni. Majd szépen ennek is kitalálunk egy formát és alakulgat majd :) De ez a pénz ami most össze lett szedve, hát ne is beszéljünk rólam, hogy milyen jó árban kapjuk a tárhelyet. A domain talán az egészből a legkevesebb.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

B26 írta:
Pampi írta:Na figyeljcsak B26! Amit nekem írtál pár sorral feljebb, hogy én ne nevezzek senkit sunyinak... Erre csak azt tudom mondani, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára..."
Pampi!

Azt hiszem eddig nem volt bajom veled!
De szerintem nem kéne beszólnod!
Egyikőtöknek sem beszőlni nem kell. Meg nem is az. Azt hiszem egy nyílt fórum. Inkább beszéljük meg, még mielőtt nagyobb baj lenne. Ennyi.
autos
Visszajáró
Visszajáró

Honlap

Hozzászólás Szerző: autos »

Sziasztok!
Várom az új honlap szervezőjének jelentkezését. Beszéltem egy komoly hozzáértő jó barátommal és készséggel elvállalná a tervet. Neki ez a profilja. Az ár megbeszélés kérdése lesz de nem fogjuk hanyattdobni az ártól magunkat. Szeretném az illetékesnek megadni az elérhetőségét. Kérem jelentkezzen!!!
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szia Autos!

Ahogy Lajos is mondta a honlappénz a Hostolásra a DNS-re, a Tráhelyre!!!, és a domain névre lett beszedve.
Ha megnézed az ytar.hu oldalát, hogy 10 gigás tárhely 1 évre mennyi mindenestül, azthiszem attól hanyatt dobod magad és így összevetve, hoyg 13-at fizettünk, rögtön megértessz mindent. (azthittem ezt nem kell megemlítenem) 15ezer ötszáz forint jött össze ebből 13 el is ment.
Ha honlapot terveztetsz és fizetni fogod a karbantartását is, akkor tudod, hogy nem 2 forint havonta. Layoshal erről beszélgettünk és akár egy designos flash alapú honlap egyszeri megszerkesztése több száz ezer forintba is kerülhet.

Tehát megerősíteném Layosht. Szó sincs arról, hogy ebbe a 13 ezer forintba még az is benne van, hogy valaki külsős megcsinál egy fasza honlapot!
Ezért vagyunk úgy, hogy vessünk fel ötleteket, akik valamelyest értenek hozzá, majd rágjuk át és gyúrjunk össze belőle egy valamelyest designos naprakész és MĂ›KÖDŐ honlapot. El is kezftük Paradoxxxal beszélni, sajnos személyes tali miatt ez most megakadt picit, d emár van ötlete amibe többen bele is egyeztünk és fel is fogjuk használni nagy valószínűséggel az új honlapon. CindR is felajánlotta segítségét, vol egy találkozó ahol beszéltünk pár szót, majd ennek is lett egy eredménye (olvass feljebb), de pl Layosh is mondott pár építő jellegű ötletet, ő inkább a múködésében, mint pl Aktív és Passzív tagok tisztázása még az elején.
Köszönöm a felajánlást és az esetleges kedvezményt is az elkészítésére! Egyenlőre nem élnénk vele, mivel nincs klubos pénz! (de ha a többiek benne vannak ilyen hamar egy másik adakozásba, akkor felőlem természetesen mehet) :)

Ahogy Zoli mondta felőlem csinálhatunk olyat, hogy mindenki csinál a kezdőlapról egy sémát, (hogy ne kelljen az egész oldalt, mivel az borzasztóan sok idő) és felrakjuk akár a honlapra akár a fórumra a képet, aztán megszavazzuk, vagy összelegózunk a verziókból egyet.
Ezt mind a grafikára értjük természetesen. A menüpontokban valószínű lesz kiegészítés, de sok dolog van főként a fő oldalon, aminek azthiszem mindenképpen szerepelnie kell! Tehát üzenetet is hordoz a képeiben, az írásaiban az index.html, mivel az ember azt nézi meg legelőször. Aki nekiállna, keressen meg és szívesen elmondom neki.

Azthiszem eltértünk ennek a topic témájától, úgyh ha erre reflektálnánk, kérem az adott helyre tegyük (Fontos-Honlap)

Az aktív és passzív tagos témát szerintem hagyjuk. Ennyi hozzászólásból azthiszem kiderült mindenkinek, mit szeretnénk. Az aktív tag nem feltétlenül jelenti azokat, akik találkozókon vesznek részt. Mert pl Totyába, Kónásandrásba,... biztos vagyok, h hamarosan aktív konvojozó lesz. Ugye, ugye?
Pacsker

Még annyit, h az emberünk elérhetőségét elküldheted Autos privát üziben. Ha netán úgy alakul, hogy lesz rá adomány, lehet beszélünk vele!

És köszönöm, hogy utánaérdeklődtél!
Pacsker

Úgylátom lecsillapodtak végre a kedélyek, s nem érkezik hozzászólás.
VÉGRE :)

Téma lezárva, s áthelyezve

Ha netán később is lenne hozzászólás, akár az új topic címével kapcsolatban kialakulna valami, kérvényezzétek, hogy oldjuk fel a zárást, és majd vmelyik moderátor, admin, feloldja.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

B26 írta:
Layosh írta:Ha jó gumik lettek volna, akkor te is kímélve mentél volna. Ennyit erről. Mint sokan mások. Meg ha mondjuk 6 kör helyett megy az ember 16 ot utána mindenki bőven bement volna 60 alá...

ÉÉÉÉÉN? :wink:

Nem ismersz?

Ilyen helyen tuti nem!
Kiki írta:.........még jó, hogy vannak, akik soha nem hibáznak.......
kis_andras írta: ez mit jelent?
vagy netalántán valami személyeskedés? mer azt nem itt kellene..... :roll:
B26 írta:
Kiki írta:.........még jó, hogy vannak, akik soha nem hibáznak.......
Ez kinek szólt?
Kiki írta:Valóban nem itt kéne személyeskedni! Bocsánat! :oops: Végre valaki megerősít! Thx

Tudja jól az, akire gondolok, igaz?
B26 írta:
Szerintem olyanba nem kéne beleszólni,amiről semmit sem tudsz!

S nem hinném,hogy ködösíteni kellene!

Nevezd nevén akihez szólsz,s akkor mindjárt gerincesebb!
Nem szivesen, de megnyitom ezt a topikot. Itt folytathatod a köpködést Kiki!.... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára decaon16 2008 júl. 28, 12:01 am-kor.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

decaon16 írta: Nem szivesen, de megnyitom ezt a topikot. Itt folytathatod a köpködést Kiki!.... :?
Ugyan!

Ahhoz gerinc kéne!

Már bocs!
Balázs

C-POWER!!!!!
Cucu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cucu »

Emberek!

Mi a sz*r van itt? Nem egymás ellen, hanem egymást segítve kellene energiáinkat a klubra fordítani! Nevezzetek köpönyegforgatónak ezért, de én SENKI OLDALÁRA NEM ÁLLOK! MÉG! Bár lehet nem is fogok! Nem voltam ott.. nem láttam... nem hallottam... nem tudok elég tényt ahhoz, hogy bárkinek is a pártját fogjam. De véleményem az van a témáról és röviden le is írom: mindkét oldalnak igaza van RÉSZBEN! ( Hogy kinek mekkora részben abba kár is belemnni hiszen az megingatná pártatlanságomat. ) Ezt kellene mindenkinek belátni és talán -ha nem is oldja meg a konfliktust- de lehet, hogy elviselhető(bb) szintre csökkentené a feszültséget.
---===[ Go! Baby Go! ]===---
meg HARDCORE ;)
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

B26 írta:
decaon16 írta: Nem szivesen, de megnyitom ezt a topikot. Itt folytathatod a köpködést Kiki!.... :?
Ugyan!

Ahhoz gerinc kéne!

Már bocs!
Na ha már te ennyire gerinces és feddhetetlen vagy, akkor TE nevezd meg, hogy neked kivel van bajod!
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Lyani írta:
B26 írta:
Ugyan!

Ahhoz gerinc kéne!

Már bocs!
Na ha már te ennyire gerinces és feddhetetlen vagy, akkor TE nevezd meg, hogy neked kivel van bajod!
Ok.

Te kérted.

Veled,a XVII.kerületi sleppel,s a kedves "főnökkel"!

S aztán most lehet köpködni vagy gerincesen elém állni,s felnőtt emberként megbeszélni!

Egyszer lehetne bennetek gerinc!

Ja és tévedsz!

Nem vagyok fedhetetlen,van hibám nekem is,mint mindenkinek,de legalább gerincem van,s seggnyaló sem vagyok,s nem más háta mögött köpködök!

Egyszer kéne csak leülni,s megtárgyalni,hogy ki mit utál a másikban,s ennyi!

Lehet utána megérteném,hogy szartok rám!

Vagy ez is "elnöki" utasítás?
Balázs

C-POWER!!!!!
Cucu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cucu »

öcsém... itt már tényleg nagy a baj... :?
---===[ Go! Baby Go! ]===---
meg HARDCORE ;)
Válasz küldése