Mit hallgatsz a kocsiban?
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Ebbõl a két márkából fogok egyszer választani. Asszony kérdezte, hogy mit szeretnék a 30. szülinapomra, ami nem az autóval kapcsolatos és emlékezetes lesz. Mondtam a fejhallgatót, pont ezt a Sennheisert, vagy AKG-t. Csak nézett bután... Mondom, hát, számomra ez emlékezetes lenne. És végre tudnék otthon úgy zenét hallgatni, hogy nem jön át a másik szobából, mondván, "muszáj ezt így bömböltetni????"bubidisc írta:Én írtam a Sennheiser-t. Nekem ilyen van otthon. Tudom, hogy van még sok jó márka, azért írtam, hogy vagy valami ilyesmi.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- bagoly
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1991
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GLi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Na, milyen jó kis topic ez itten.
Nekem Sennheiser bejött minden fronton, HD 595 szerintem elég jófajta, de az 555-ös ár/érték arányban nyilván jobb vétel.
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... nes_005343
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... nes_005342
AKG nekem nem volt soha, sokan dícsérik, viszont a Sennheisernek - szerintem - nagyobb a sznobfaktora.
Nekem Sennheiser bejött minden fronton, HD 595 szerintem elég jófajta, de az 555-ös ár/érték arányban nyilván jobb vétel.
AKG nekem nem volt soha, sokan dícsérik, viszont a Sennheisernek - szerintem - nagyobb a sznobfaktora.
'91 E9 Liftback 1.6 (4AFE) GLi
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Sznobfaktor!!!
Igen, mert olyan minõséginek hangzik. Én hallottam már mind kettõt, meg mondom õszintén, nagyon nehezen tudnék választani közülük, legalábbis, ha csak a minõséget nézem (Senn.-bõl én is a HD555-tel szemezek). Kinézetre számomra az AKG a nyerõ... Milyen jó, hogy egyelõre még nem vagyok akkora "szarban", hogy ez a dilemma legyen a legfõbb gondom, de egyszer úgyis beruházok egy ilyenre.
Amúgy engem a leginkább a Bang & Olufsen feliratos cuccok érdekelnek design szempontjából...
Még szerencse, hogy árak nincsenek odaírva...
Amúgy engem a leginkább a Bang & Olufsen feliratos cuccok érdekelnek design szempontjából...
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Nekem is van Sennheiserem.... Igaz csak ilyen agyba dughatós ( CX400II ), de arra tökéletes szerintem.
Zenét meg úgy szeretek hallgatni, hogy érzem... Nem csak " hmm most búg, akkor biztosan itt a mély..." Hanem amikor rezeg a fotel, a gatyád a lábadon, na ott a mély.
Mostmár megvan a lehetõség, hogy ha otthonról elzavarnak, mert hangos vagyok, akkor kiülök a kocsiba...

Zenét meg úgy szeretek hallgatni, hogy érzem... Nem csak " hmm most búg, akkor biztosan itt a mély..." Hanem amikor rezeg a fotel, a gatyád a lábadon, na ott a mély.
Mostmár megvan a lehetõség, hogy ha otthonról elzavarnak, mert hangos vagyok, akkor kiülök a kocsiba...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- bagoly
- Gyakori látogató

Ja, és láttam, hogy szabad ide autós zenéket beírogatni, szépen lassan összeszedtem.
Nekem cd-ken, pendrive-on, mp3 cd-ken a következõk figyelnek az autóban (csak példálózó felsorolásként):
Némi rock: Metallica (mint örök klasszikus, de útra csakis a Load album, abban van dög is, de nem fogok mindenkit legyilkolni), Megadeth (szintén klasszik és szintén enyhébb darab, a Cryptic Writings, ettõl annyit bólogat az ember nemesen feszülõ arcéllel, hogy könnyebben megy fel emelkedõn az autó), Living Colour, Ugly Kid Joe (feszülõ arcél itt is megvan, a Sandwich pedig a legnagyobb poén szám), Die ärzte (germanofília nálam van egy kevés), Foo Fighters, Silverchair, Rage Against The Machine (rohadék kapitalista nagyfeketeésvagyfehérbéemvések ellen fenntarva), Monster Magnet (az igazi RÁKENROL), Faith No More (fátnomóre
a Stripsearch üt), Arctic Monkeys, Green Day (fõleg régebbi albumok), The Offspring (a Staring at the Sun-ban a váltás az igazi visszakettõpadló generátor), etc.
Némi poposabb gitárzene: Stereophonics, Blur, Supergrass, No Doubt, The Killers, etc.
Csajok: Pink, Jem, Mala Rodriguez (spanyol mainstream hip-hop, de jófajta), Kylie Minogue (pre-pubertáskorom elsõ meghatározó élménye a Confide In Me), Ella Fitzgerald (õ inkább hölgy, még emlékében is), Diana Krall, Natalie Imbruglia (õ a nagylábujjamat is odaadnám kategória, bár nem elsõsorban a zenéjét tekintve), Alanis Morisette, Frou Frou, etc.
Germánok még: Die Fantastischen Vier, Fettes Brot, Deichkind, etc.
Magyarok: Jamie Winchester és Hrutka Róbert, Quimby, HS7, Emil Rulez, Kaukázus, etc.
"Régi nagyok": Beatles, Queen, Eric Clapton, Michael Jackson, Frank Sinatra, etc.
Mainstream (akik nem fértek bele a fenti kategóriákba): Robbie Williams, George Michael (a szexuáis orientációmra vonatkozóan ez semmilyen utalást nem jelent), Jamiroquai, etc.
És végül a tényleg "etc." kategória (nem tudom hova sorolni õket, illetve néha csak egy-egy szám erejéig hallgatom): Pendulum, Basement Jaxx, Beastie Boys (a Sabotage akárhányszor mehet), Massive Attack, Leftfield, Moloko, Groove Armada, The Cardigans (My Favourite Game gondolom mindenkinek megvan, "gitárleckék kezdõknek, elsõ óra), Placebo (napszemcsós kimegyek a világból, oszt faszán lesz*om a' egészet zene), Smash Mouth etc.
Nekem cd-ken, pendrive-on, mp3 cd-ken a következõk figyelnek az autóban (csak példálózó felsorolásként):
Némi rock: Metallica (mint örök klasszikus, de útra csakis a Load album, abban van dög is, de nem fogok mindenkit legyilkolni), Megadeth (szintén klasszik és szintén enyhébb darab, a Cryptic Writings, ettõl annyit bólogat az ember nemesen feszülõ arcéllel, hogy könnyebben megy fel emelkedõn az autó), Living Colour, Ugly Kid Joe (feszülõ arcél itt is megvan, a Sandwich pedig a legnagyobb poén szám), Die ärzte (germanofília nálam van egy kevés), Foo Fighters, Silverchair, Rage Against The Machine (rohadék kapitalista nagyfeketeésvagyfehérbéemvések ellen fenntarva), Monster Magnet (az igazi RÁKENROL), Faith No More (fátnomóre
Némi poposabb gitárzene: Stereophonics, Blur, Supergrass, No Doubt, The Killers, etc.
Csajok: Pink, Jem, Mala Rodriguez (spanyol mainstream hip-hop, de jófajta), Kylie Minogue (pre-pubertáskorom elsõ meghatározó élménye a Confide In Me), Ella Fitzgerald (õ inkább hölgy, még emlékében is), Diana Krall, Natalie Imbruglia (õ a nagylábujjamat is odaadnám kategória, bár nem elsõsorban a zenéjét tekintve), Alanis Morisette, Frou Frou, etc.
Germánok még: Die Fantastischen Vier, Fettes Brot, Deichkind, etc.
Magyarok: Jamie Winchester és Hrutka Róbert, Quimby, HS7, Emil Rulez, Kaukázus, etc.
"Régi nagyok": Beatles, Queen, Eric Clapton, Michael Jackson, Frank Sinatra, etc.
Mainstream (akik nem fértek bele a fenti kategóriákba): Robbie Williams, George Michael (a szexuáis orientációmra vonatkozóan ez semmilyen utalást nem jelent), Jamiroquai, etc.
És végül a tényleg "etc." kategória (nem tudom hova sorolni õket, illetve néha csak egy-egy szám erejéig hallgatom): Pendulum, Basement Jaxx, Beastie Boys (a Sabotage akárhányszor mehet), Massive Attack, Leftfield, Moloko, Groove Armada, The Cardigans (My Favourite Game gondolom mindenkinek megvan, "gitárleckék kezdõknek, elsõ óra), Placebo (napszemcsós kimegyek a világból, oszt faszán lesz*om a' egészet zene), Smash Mouth etc.
- bagoly
- Gyakori látogató

A Bang & Olufsen f*s.bepi81 írta: Amúgy engem a leginkább a Bang & Olufsen feliratos cuccok érdekelnek design szempontjából...![]()
![]()
És szerintem még ez a nyerõ: http://www.eu.onkyo.com/indices/Products_5917117.html
- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Eddig 555-öm volt, most cseréltem le 595-re, de még bejáratós. Kivácsi leszek, ha már kialakult a hangzása, hogy milyen lesz az 555-höz képest. Amúgy azt is nagyon szerettem, viszont hosszú távon (órákon át) használva kicsit kényelmetlenné vált.bagoly írta:Na, milyen jó kis topic ez itten.
Amúgy itthon már 595-öt nem lehet venni, mert kifutott széria, és az 555 sem lesz már túl hosszú életû. Jönnek az új modellek, persze drágábban, új dizájn, 0 technikai fejlõdés: 558, 598
AE82 GT (ex) --> Yaris TS '04
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Uhh... a fülesük nagyon durván gyönyörû...bagoly írta:Ezt nézd meg: http://www.bowers-wilkins.com/bepi81 írta: Amúgy engem a leginkább a Bang & Olufsen feliratos cuccok érdekelnek design szempontjából...![]()
![]()
Jól emlékszem, hogy a Nautilus-t választották a világ legjobb hangfalának nemrég?
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Bagoly! Csináljukn egy rádió stúdiót!
Izlésileg téged hallgatnálak eddig legszívesebben!
Mit el nem indítottam egy kis Samuel Torres-el és Totoval? Nekem még mindig itt zúg a fülemben az Africa pedig tegnap óta nem hallgattam meg.
Izlésileg téged hallgatnálak eddig legszívesebben!
Mit el nem indítottam egy kis Samuel Torres-el és Totoval? Nekem még mindig itt zúg a fülemben az Africa pedig tegnap óta nem hallgattam meg.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Hát ez nekem is nagyon bejönne! Láttam már régi gyártású termékeiket kõkorszaki vezetékes távirányítással, hát az isbepi81 írta: Amúgy engem a leginkább a Bang & Olufsen feliratos cuccok érdekelnek design szempontjából...
odavert!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Ezt én is így szeretem! Mondjuk ha rég hallgattam zenét akkor mindíg újdonságként hat a légzést nehezítõ mellkas püfölés is!PiciPeti írta: Zenét meg úgy szeretek hallgatni, hogy érzem... Nem csak " hmm most búg, akkor biztosan itt a mély..." Hanem amikor rezeg a fotel, a gatyád a lábadon, na ott a mély.![]()
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Kilinccsel elõre!!!