E10 alkatrészek (1992-1997)
Szevasztok!
Látom Pacsker is kiszúrta a szervót. Én már vásároltam korábban az illetõtõl és most van féltengelye ami kellene mert a jobb oldali csuklómnak van hangja, legalábbis úgy fest az a ludas.
Szerintetek érdemes a használtat megvennem pomtom pénzért vagy jobban járok vele ha rendelek újat japán minõségben
( az árát még nem mertem megkérdezni boltban)
Amúgy a porvédõt is anno a féltengely kiszedésével kellett cserélnem mert a csuklót nem tudtam leszedni.
Látom Pacsker is kiszúrta a szervót. Én már vásároltam korábban az illetõtõl és most van féltengelye ami kellene mert a jobb oldali csuklómnak van hangja, legalábbis úgy fest az a ludas.
Szerintetek érdemes a használtat megvennem pomtom pénzért vagy jobban járok vele ha rendelek újat japán minõségben
Amúgy a porvédõt is anno a féltengely kiszedésével kellett cserélnem mert a csuklót nem tudtam leszedni.
'93 E10 Sedan XLI 4E-FE
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

A 4A-FE motort is Zalaegerszegen árulják, tudtok spórolni az úton.Catch-ke9 írta:Szevasztok!
Szerintetek érdemes a használtat megvennem pomtom pénzért vagy jobban járok vele ha rendelek újat japán minõségben( az árát még nem mertem megkérdezni boltban)
És milyen szervószivattyú kellene? Mert kétféle van. Az egyik a japán (amelyik a fotón van), a másik az angol. Az angolnak szélesebb a felfogatása (a forgó résznél), és a csõcsatlakozások is mások. Csövezést meg csak egy-az-egyben lehet cserélni a kormánymûtõl. Szóval célszerû eleve olyan szivattyút beszerezni amelyik helyére kell. Nekem van egy szivattyúm, angol, egy tízesért.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
Bocs ha félrevezetõ voltam, az illetõ féltengelyeket is árul, nekem arra lenne szükségem ill. a féltengelycsuklóra. A szervón csak megakadt a szemem, egyenlõre csak elméleti síkon játszottam el a gondolattal , így mûszaki elõtt amúgy ha akarnék sem tudnék áldozni rá, meg annyira nem létfontosságú.Bandagoose írta:A 4A-FE motort is Zalaegerszegen árulják, tudtok spórolni az úton.Catch-ke9 írta:Szevasztok!
Szerintetek érdemes a használtat megvennem pomtom pénzért vagy jobban járok vele ha rendelek újat japán minõségben( az árát még nem mertem megkérdezni boltban)
És milyen szervószivattyú kellene? Mert kétféle van. Az egyik a japán (amelyik a fotón van), a másik az angol. Az angolnak szélesebb a felfogatása (a forgó résznél), és a csõcsatlakozások is mások. Csövezést meg csak egy-az-egyben lehet cserélni a kormánymûtõl. Szóval célszerû eleve olyan szivattyút beszerezni amelyik helyére kell. Nekem van egy szivattyúm, angol, egy tízesért.
'93 E10 Sedan XLI 4E-FE
Lökös
Sziasztok!
Nincs valakinek egy Hb 93-as elsõ lököse? A Corim elejére kellene
Aki tud ilyenrõl írjon nekem please!
Köszi: Tomi
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: Lökös
Prinz55 írta:Sziasztok!
Vaterán van 1-2 eladó.
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

E11-el stimmel?? Visszafele is?? Ez meglepett...DBandesz írta:Tökéletesen. Minden E10 lököst fog két csavar az els? sárvéd?ív elejéhez (1-1), valamint három csavar a kocsi alján a segédkeretnél, és további kett? asszem a lámpák mellett elöl fent. Nem emlékszem pontosan, de valahogy így vannak. Régen szedtem szét az autóm elejét...
Elvileg az E11 lökösök is passzolnak, így nyílik arra is lehet?ség akár, hogy a helyzetjelz?kb?l csinálj indexet..., csak a rend?r ne keresse rajtad a helyzetjelz?t.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Megmondod, hogy ilyen meg ilyen típushoz kell, szarják le az alvázszámot...Hecsi-Tibi írta:Érdeklõdnék, hogy Japkernél, hogy a francba tudok ködlámpás elsõ lökhárítót venni a 5D hecsimhez ?
Mivel az észkombájnok kérik az alvázszámot ugye és megállapították, hogy az enyémhez nem lehet kapni gyári ködlámpás elsõ lökhárítót...
Nem kicsit agyamra mentek...
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A 10ezer/pár kicsit kemény...
Mondhatod, hogy 1.6 Si, de félek, hogy ahogy kimondod, 50%-al drágább lesz az ára. Inkább kérj tõle egy mail címet, vagy telószámot, ahova képet küldesz róla, vagy mond meg neki, hogy az indexek alatt kis kör alakú ködlámpa hely és hogy a szája lefele konyul, nem pedig felfele. Vaterán Én láttam többet is nemrég
Mondhatod, hogy 1.6 Si, de félek, hogy ahogy kimondod, 50%-al drágább lesz az ára. Inkább kérj tõle egy mail címet, vagy telószámot, ahova képet küldesz róla, vagy mond meg neki, hogy az indexek alatt kis kör alakú ködlámpa hely és hogy a szája lefele konyul, nem pedig felfele. Vaterán Én láttam többet is nemrég
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Hecsi Tibi!
Vaterán van új ködlámpa én is vettem 7000ft-volt postával, tényleg új megéri, indexet boombastik webshopjáról rendeltem fehéret 9500,- egy párat, meg kristály oldalindexet 2600-ért nevetséges áron! Nekem is csak lökös kell már
Számolj 25-30-at erre a projektre + a fényezés
Üdv: Edem
Vaterán van új ködlámpa én is vettem 7000ft-volt postával, tényleg új megéri, indexet boombastik webshopjáról rendeltem fehéret 9500,- egy párat, meg kristály oldalindexet 2600-ért nevetséges áron! Nekem is csak lökös kell már
Számolj 25-30-at erre a projektre + a fényezés
Üdv: Edem
94' 4EFE Liftback XLI