Mindenről, akármikor, akárkivel
-
Pacsker
Karácsonyi csengő vagyok,
Csilingelek az ágon,
Örüljetek, megérkezett
Télországból a karácsony.
Kiki
Békés Boldog Karácsonyt szeretnénk kívánni mindenkinek! Reméljük sikerült befejezni a vásárlási őrületet és sikerülni fog szeretteiteket meglepni és örömet okozni nekik!
Hozzon sok sok benzint gázolajat és Bónusz tizes biztosítást a Jézuska!
Üdv mindenkinek! Kiki és Matyi
Csilingelek az ágon,
Örüljetek, megérkezett
Télországból a karácsony.
Kiki
Békés Boldog Karácsonyt szeretnénk kívánni mindenkinek! Reméljük sikerült befejezni a vásárlási őrületet és sikerülni fog szeretteiteket meglepni és örömet okozni nekik!
Hozzon sok sok benzint gázolajat és Bónusz tizes biztosítást a Jézuska!
Üdv mindenkinek! Kiki és Matyi
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Áldott Karácsonyt kívánok minden kedves klubtagnak és szimpatizánsnak innen a nem túl közeli Kárpátaljáról!
Ma este Szenteste, remélhetőleg senki sem hagyta mára az ajándékvásárlást, hiszen ez a csomagolás napja és a várakozásé, kinek mi termett a fa alatt.
Ma este Szenteste, remélhetőleg senki sem hagyta mára az ajándékvásárlást, hiszen ez a csomagolás napja és a várakozásé, kinek mi termett a fa alatt.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
-
Pacsker
- paradoxx
- Gyakori látogató

A múltkor megálltunk munka közben egy benzinkútnál. Bent kiderült, hogy a pénztáros leányzóval egy általános suliba jártam, elbeszélgettünk kicsit arról, hogy Budapestről hogy kerültünk a keleti végekre. Jövök ki, ülök be az autóba, a kollégáim jobbra néznek, és lefagytak... OFF, de Focus, feketében. Eddig jó. Rózsaszín kárpit. Nem kicsit, teljesen! És nem valami szoft fakórózsaszín, hanem olyan igazi, mármár T-s magentába hajló...
Nem mertem megkérdezni, de attól félek, hogy a tulajjal beszélgettem előtte... 
(Az érintett kollégák jól vannak, a felbérelt pszichiáter team jó munkát végzett...
)
(Az érintett kollégák jól vannak, a felbérelt pszichiáter team jó munkát végzett...
Eladva...

[/b]