Sziasztok!
Na mármost én most szeretnék írni egy pár sort.
Leríom a gondolataimat, bár nem vagyok egy jó fogalmazó, de megpróbálom. Akárki azt gondolja, hogy hülyeséget rosszat írok, semmi gond, megkaphatom én is a fekete levest. És vagy ha ez rossz hatással lenne a klubbra amit leírok nyugodtan töröljétek a hozzászólást.
Gondolom, nagyon sokmindenkinek feltűnt, hogy most némileg megtorpant a klub.
Ez több dologra vezethető vissza.
Ne az legyen, hogy most majd kezdődnek a mutogatások, mert sajnos ez vele jár.
Szerintem, aki vagy akik most per pill csinálják a clubbot és főleg a fórumot ilyesmi, például Matyi, Cinid és még lehetne sorolni. Egyszerűen véges a teljesítőképessége mindenkinek.
Amint azt látjuk, kegyetlenül tepert idáig is a klubb, őrült mód fejlődünk.
És mint tudjuk, van egy olyan közmondás, hogy a növekedés fájdalommal jár. Ezt éljük most meg szerinte. Sosem gondoltam volna én sem, hogy amikor először az utcánkban ott ált Matyi, Anzsi és még Matyi barátja ha jól emlékszem az autómnál és rögtön letámadtak, hogy háát neked meg Gtid van. Hát mondanom sem kell hogy rögtön volt esti kocsikázás minden. Nem tom hány órát fecsegtünk. Ahogy emlékszek legalább hármat.
Húúú annyi minden lenne ami le szeretnék írni.
Nekem személyszerint a klub nagyon megvéltoztatta az életemet. Végre van dolog amivel napi szinten lehet foglalkozni. Gondolom látjátok is hogy nem kicsit vagyok aktív a fórumon, najó persze néha én is elúszok.
Az új weboldalba is belevetjük lassan magunkat és akkor szépen kialakul minden.
Most egyszerűen ide képtelen vagyok leírni, amit abból gondolok, hogy sokmidnenkivel beszélgetek MSN en.
De egy valamire szeretnék minden klubbtagot és fórumon regisztrált embert, hogy egy picit aktivizálódjunk.

Járjunk már el arra a minitalira. Tényleg a minitalik. Ne akadjon már fent egy autós klubban lévő ember, hogy jujj át kell utazni a városon de sokba kerül ez. Ugye régen az volt hogy az anyagiakat ne keverjük már bele. De könyörgöm akkor mondom jó én is, hogy amin csak tudok minitalin és bármilyen talin ott vagyok, pedig basszis az én fizumból kb 110 000 foritnbül élek anyámékkal hárman. Najó faterom is keres de nem mindíg. És ha még így is rá tudom szánni akkor inkább elmegyek. Nem drogra vagy piára dobom el a pénzt, akkor már inkább arra, hogy elmegyek és lehet látni sztem rajtam, hogy úgy röhögök mint a nemtommi. De persze ki miben leli meg örömét
Ne legyenek most ebből sértődések meg semmi. De ha már benne vagyunk fiúk lányok a klubba. Akkor aktivizáljuk már magunkat
Tényleg lehet nézni, hogy Matyi is majd bele gebed, hogy menjen a klubb és még szerintem nem kevesen hasonlóan, de főleg Matyi.
Szerintem úgy haladunk a klubbal, hogy mások csak néznek.
És remélem marad ez így is, hogy csak nézni fognak.
Mert tényleg egy irtó jó társaság jött össze. Nem tudom hány embernek van meg a telefonszáma, vagy hány emberrel tartom én a kapcsolatot, de Matyi pl szinte mindenkivel. Hát ha másért nem a rengeteg jó pillanatért és a barátságért, meg lehet ezt az apróságot tenni.
Na ha úgy gondoljátok hogy nem írtam hülyeségeket és nem sértő ez senkinek sem, akkor még nagyon szívesen írok hozzá. Azért választottam ezt a TOPIC ot, mert benne van a nevében hogy LEKESSÉG.

És azt hiszem, hogy ebből nincs hiány sokunkban.
Szép napot kívánok mindenkinek.