E11 alkatrészek (1997-2002)
- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

Ez igaz, emiatt van a vacillálás is. De azért azok mégis 5-6 évvel fiatalabbak klimásak stb.Birka írta:Abból a szempontból kéne vizsgálni a kérdést, hogy megéri-e egy ismeretlen elõéletûre cserélni azt a kocsit amirõl már tudsz mindent.
E11 kombi meg azért nincs is olyan sok, bár egyet most találtam hahun.
Az hogy nincs belõle sok, hát E10 kombi is ritka mint a fehér holló. De azért az nem lenne túl nagy gond:)
MR2 - 2001
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Ha rendben van az autó, nem biztos, hogy beleugranék egy ismeretlen elõéletû cserébe. Alapból kifizeted a járulékos költségeket, és aztán lehet potyogni kezdenek a csontvázak a szekrénybõl. E11 elõnye hogy fiatalabb, de ez nyilván nem újdonság, meg talán jobban felszereltet ki lehet fogni. Mûszakilag ha jól tudom az E10 futómûve pl tartósabb.
Összességében ha nem véres a mostani gép nyaka, én nem hiszem hogy váltanék a helyetekben (én pl ezért örököltem meg az E11 lb-et a családtól, pedig a formával és a 4E-FE-vel nagyon nem vagyok kibékülve).
Összességében ha nem véres a mostani gép nyaka, én nem hiszem hogy váltanék a helyetekben (én pl ezért örököltem meg az E11 lb-et a családtól, pedig a formával és a 4E-FE-vel nagyon nem vagyok kibékülve).
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Koporsószállító... Kinek mi
Szerintem nem olyan csúnya!
Sokmindennek fügvénye! Állapot, vételár, hány tulaj, hány valós km, mostani E10 milyen állapotban van.
Nem tartanám kizártnak, hogy nem jó ötlet lecserélni, de elsõ nekifutásra, ha tényleg ismeretlen, Én is óckodnék tõle. Ha rokon vagy ismerõs és alaposan át lehet vizsgálni tegyétek meg! Utána összegezzétek a leendõ költségeket és döntsetek belátásotok szerint!
Sokmindennek fügvénye! Állapot, vételár, hány tulaj, hány valós km, mostani E10 milyen állapotban van.
Nem tartanám kizártnak, hogy nem jó ötlet lecserélni, de elsõ nekifutásra, ha tényleg ismeretlen, Én is óckodnék tõle. Ha rokon vagy ismerõs és alaposan át lehet vizsgálni tegyétek meg! Utána összegezzétek a leendõ költségeket és döntsetek belátásotok szerint!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).
Ami még ritkább, az maga a lökhárítóm, aminek az elõfordulási feltételeit még nem sikerült megfejtenünk. Gyári elemrõl van szó, de egyelõre semmi nyoma, hogy milyen logika alapján osztották.
Na most nekem sikerült beszereznem az utóbbi típusú koptatót egyet. Az örömöm nem tartott sokáig, mert sajnos nem jó alá
"Kipróbálási garanciával" vettem, úgyhogy ezt is vissza tudom vinni, de mivel ritka jósáról van szó, gondoltam elõbb megkérdezem itt: valakit érdekel? (Felvarrotthoz nem tudom, jó-e, azokon eddig csak egy harmadik típusút láttam...)
Ami még ritkább, az maga a lökhárítóm, aminek az elõfordulási feltételeit még nem sikerült megfejtenünk. Gyári elemrõl van szó, de egyelõre semmi nyoma, hogy milyen logika alapján osztották.
Na most nekem sikerült beszereznem az utóbbi típusú koptatót egyet. Az örömöm nem tartott sokáig, mert sajnos nem jó alá
"Kipróbálási garanciával" vettem, úgyhogy ezt is vissza tudom vinni, de mivel ritka jósáról van szó, gondoltam elõbb megkérdezem itt: valakit érdekel? (Felvarrotthoz nem tudom, jó-e, azokon eddig csak egy harmadik típusút láttam...)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Nem tudom, hogy ez felcsavarozható-e egy felvarrott alá, illetve hogy hogy mutat alatta. Én bontóból szereztem a két szélsõt, a középsõ elemet pedig a Totyotától megrendelték nekem. Rohadtul ritkák amúgy sajnos. Sima fekete mûanyag, biztos le lehet fújni. (Sajnos nem leszek itthon, ezért maximum félóra múlva tudom megmutatni, Csömörön. Elég szûk a keresztmetszetmontoya írta:Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Vidéken vagyok, úgyhogy nem aktuális semmiképp. De ez esetben érdemes megkérdeznem Szulloszt a dologról.sede7 írta:Nem tudom, hogy ez felcsavarozható-e egy felvarrott alá, illetve hogy hogy mutat alatta. Én bontóból szereztem a két szélsõt, a középsõ elemet pedig a Totyotától megrendelték nekem. Rohadtul ritkák amúgy sajnos. Sima fekete mûanyag, biztos le lehet fújni. (Sajnos nem leszek itthon, ezért maximum félóra múlva tudom megmutatni, Csömörön. Elég szûk a keresztmetszetmontoya írta:Ilyeneket amúgy lehet fújni? Engem felvarrthoz való érdekelne, de csak ha színre lehet fújni. Btw hol lehet ilyeneket kapni?sede7 írta:Már a projektemben is írtam arról, hogy szeretnék egy koptatót az elsõ lökhárító alá. Sajnos igen ritka E11-ekhez (*kétféle gyári koptató létezik a felvarratlan E11-ekhez: az egyiket csak a limitált szériás G6R-ek kapták meg, a másikat talán opcionálisan lehetett kérni G6-okhoz, nem tudom).
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Semmi gond, ezek szerint nem annyira fontos az a márka.kleingy írta:Az enyémben egy 44 Ah-s dolgozik eddig hibátlanul 4-5 éve.(Márkát ne kérdezz, a negyedikrõl most nem szaladnék le megnézni
)
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig