Ez az Én hirdetésem. A 4AFE már elkelt mindenestül. Egyébként tényleg komplett átkábelezés kéne.
Ellenben Zolinak szerintem felújításra kéne alkatrészek miatt. Ha jól tudom az övé bekrepált. Bardos6-ot noszogasd!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
2 lökös eladó egy gyári és az én tuning lökösöm! tuninglökös elvan törve jobb oldalon meg kell hegeszteni! a gyárin kmcsík sérült! a kettõ együtt 8eft esetleg minimálisan alkuképes!
Kérdésem lenne, hogy a 4A-FE motorhoz (1.6 16v) milyen akksi kell mert a banner oldalán 60ah-hoz amibõl most bosch ban extra akcióban van 16k-ért, nem mintha lenne rá gempa de hátha más is álmodozik Bosch akció
Kérdésem lenne, hogy a 4A-FE motorhoz (1.6 16v) milyen akksi kell mert a banner oldalán 60ah-hoz amibõl most bosch ban extra akcióban van 16k-ért, nem mintha lenne rá gempa de hátha más is álmodozik Bosch akció
Imre
a toyodiyen megnézed a számát,és arra rákeresel a kugliban...lackó tud pontosabbat..
Imre
szerintem feleslegesen nagy, 55-ös akksi bõven elég kell, hogy legyen. Még klíma és sok egyéb hasonló elektromos biszbasz mellett is.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Imre
szerintem feleslegesen nagy, 55-ös akksi bõven elég kell, hogy legyen. Még klíma és sok egyéb hasonló elektromos biszbasz mellett is.
nekem is 55ös van...bõven elég....és fagyban is pöcc...
sziasztok!
e9 liftbackhez keresek sürgõsen balos fényszórót!ha vkinek van irjon plíz!
ami még érdekelne,a gti elsõ lökösének az alsó toldatát azt lehet e külön kapni és fel lehet e tenni sima lökösre?
mixivik írta:sziasztok!
e9 liftbackhez keresek sürgõsen balos fényszórót!ha vkinek van irjon plíz!
ami még érdekelne,a gti elsõ lökösének az alsó toldatát azt lehet e külön kapni és fel lehet e tenni sima lökösre?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)