Azt azért tisztázzuk, hogy egy büdös vasat nem kaptam érte, "csupán"
havonta 35-40 ezer Ft marad a zsebemben....

Én azért drukkolok, hogy meg legyen az amit szeretnél.Lackó írta:Hát ja....blekktopozunk itt, meg háromes gétéee.....persze

Úgy legyen, köszi !bubidisc írta:Én azért drukkolok, hogy meg legyen az amit szeretnél.Lackó írta:Hát ja....blekktopozunk itt, meg háromes gétéee.....persze![]()
(...mivel máshogy hozzátenni a dologhoz nem tudok. Félek a többi dologban csak okoskodásnak hangozna minden hozzászólásom, ahogy eddig is. )

Érdekes. Nekem a vortex név az amerikai V8-as motorokkal olvadt össze. Szép megoldások és gyönyörû végeredmény.Sancy írta:Ilyen egy igényes munka.... betolnám a kis GTi-met ebbe garage-ba:)
Tudom OFF autó, de sokaknak nagy kedvenc....
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4515333/page1

Sancy írta:Amint tudjátok bontogatok...
Érdekes meglepetésben volt részem, amikor a minap szétfûztem egy 2008 as évjáratú Volvo V50 1.6 benzines 16 szelepes dupla tengelyes motorját....
[/b]FORD A BELSELYE, SÕT AZ EGÉSZ UGYAHOGY VAN FORD: ugyanezvan a fiestákba, focusokba, mondeokba. Na ezek után így merjen valaki megbízható Volvot venni.....

Pepe írta:Sancy írta:Amint tudjátok bontogatok...
Érdekes meglepetésben volt részem, amikor a minap szétfûztem egy 2008 as évjáratú Volvo V50 1.6 benzines 16 szelepes dupla tengelyes motorját....
[/b]FORD A BELSELYE, SÕT AZ EGÉSZ UGYAHOGY VAN FORD: ugyanezvan a fiestákba, focusokba, mondeokba. Na ezek után így merjen valaki megbízható Volvot venni.....
Rengeteg Volvo Ford motorral készül, mivel 1999-ben a Volvo személygépkocsi-gyártó részlegét megvette a Ford. Sajna így van, de a Nissan dieselek is pl Renault motorok...
Carina Coupe 1.6 DX
Carina Coupe 1.6 DX
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

+ 

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)