reggel mikor felkeltem kinéztem az ablakon és mit láttam HAVAT!!! töménytelen mennyiségben:D gonolom tudjátok h mi következet:D:D bakancs fel,jégoldó pénz tankolni,irány a kút:D persze amíg elértam a benzinszólgáltató 1séghez gondolhatjátok h nem volt olyan szakasz ahol 1enesen mentem volna
Havas topic, na vajon miért? :) /Totya
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

Havas topic, na vajon miért? :) /Totya
Basszus nem tom felétek milyen idő van,de itt iszónyúan állat:D már mint ami a havazást illeti.
reggel mikor felkeltem kinéztem az ablakon és mit láttam HAVAT!!! töménytelen mennyiségben:D gonolom tudjátok h mi következet:D:D bakancs fel,jégoldó pénz tankolni,irány a kút:D persze amíg elértam a benzinszólgáltató 1séghez gondolhatjátok h nem volt olyan szakasz ahol 1enesen mentem volna
szal fülig ér a szám:D kicsit izomlázam is letta sok hándbrékezéstől

-
Pacsker
-
Pacsker
-
Pacsker
Először terveztük, majd elvetettük, hogy kimenjünk tegnap mi is, mivel olvadt a hó.
Aztán este 10 órakor, amikor Kikivel jöttünk volna át hozzánk, mosolyog és tartja a markát
Mondom végre...
Beül toycsiba, aztán már pörgött is a kerék. Nem érintette traumaként a hó. Persze kellő óatossággal. Második kanyarnál, már kezébe a telefon. Attiiiiiiiiiiiiiiii vezeteeeeeeeeek
Attila nézte épp a Doktor Házt, tszta kóma hang stb stb. Erre Kiki mondja elmegyünk érte Pécelre.
Atti ugrik a kocsiba. Telefon. Phampiiiiiiiiiiiiii
Ott lakik pár utcányira. Ő már boxerbe volt, de legalább végignézte a házt
Mentünk pár kört. kiki megautókáztatott minket, majd irány fel egy lyen magas dombon levő műemlékhez. Épp hogy megérkezünk, beszélgetünk a kocsiba, erre megjelenik két lámpa mögöttünk. Felbőg a motor és elkezdi cspatni, mindenhol krézi pörgés...
Mondom ez rendőőőr, nem hitték a többiek. Majd felkapcsolta a fényhidat is
És úgy csapatta tovább. Megállt, gyors sofőrváltás, majd folytatódott. Na mondom én se leszek rest. Srácok már vették fel stikába, mondom szálljanak ki, aztán megyek előtte keresztbe, ő meg mögöttem villogóval...
Mekkora feeling lett volna. aztán szerintünk észrevette a kamerát, beparáztak és elhúztak...
De nagyon nagy buli volt.
Természetesen hazafele már én vezettem és be be akadt a kézi
Újra fagy lett, így jég lett a vízből. Éjfél körül értünk haza, de jó buli volt. Ma Phampiéval megyünk. Az hátsókerekes
Ha gondoljátok és olyan lesz az idő jelentkezzetek. Pécelen megtaláltok.
Egy minimális telefonos videó azért készült. Pampi küld a klubosra. Akinek kell küldjük mailben
Aztán este 10 órakor, amikor Kikivel jöttünk volna át hozzánk, mosolyog és tartja a markát
Beül toycsiba, aztán már pörgött is a kerék. Nem érintette traumaként a hó. Persze kellő óatossággal. Második kanyarnál, már kezébe a telefon. Attiiiiiiiiiiiiiiii vezeteeeeeeeeek
Atti ugrik a kocsiba. Telefon. Phampiiiiiiiiiiiiii
Mentünk pár kört. kiki megautókáztatott minket, majd irány fel egy lyen magas dombon levő műemlékhez. Épp hogy megérkezünk, beszélgetünk a kocsiba, erre megjelenik két lámpa mögöttünk. Felbőg a motor és elkezdi cspatni, mindenhol krézi pörgés...
De nagyon nagy buli volt.
Természetesen hazafele már én vezettem és be be akadt a kézi
Egy minimális telefonos videó azért készült. Pampi küld a klubosra. Akinek kell küldjük mailben
-
Pacsker
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Cső Matyi! Először is BUÉK, irigykedve hallgattam tegnap Pampi élményeit a bulról...Pacsker írta: Ma Phampiéval megyünk. Az hátsókerekes![]()
Voltatok tegnap kocsikázni Pécelen? Pampinak mondtam, hogy csörrencsen ha mentek, de nem szólt. Gondolom elmaradt... Esetleg ma??? Olvastam, hogy a pólusi tali lemarad.
Ha jössz Pécelre írj vagy csörgess! Köszi! Pá
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Bizony, a kézifék és a hó a mi jóbarátunk.
Emlékszem, anno céges kisdízellel rakoncátlankodtunk. Semmi szervo, izometrikus kézi, de tettem keresztbe a dobozost, ahol lehetett. Finoman járt, mintha vajon csúszna.
Kis hegyi szerpentínek és azért egy ilyen vassal 50-nél már kapaszkodni kellett
:D
Emlékszem, anno céges kisdízellel rakoncátlankodtunk. Semmi szervo, izometrikus kézi, de tettem keresztbe a dobozost, ahol lehetett. Finoman járt, mintha vajon csúszna.
Kis hegyi szerpentínek és azért egy ilyen vassal 50-nél már kapaszkodni kellett
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
-
Pacsker
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Úgy döntöttem, próba jelleggel felfrissítem a topicot.
Kíváncsi volnék, kiknek volna kedve egy kis klubos, -kizárólag balesetmegelőzési céllal- csapatásra, fékpróbára, kézizésre, határok megismerésére vagy ki minek nevezi.
Természetesen a klub jó hírét figyelemben tartva nem közúton kellene ezt művelni.
Egy esetleges havazás után már aktuális lehet.
Szóval?
Kíváncsi volnék, kiknek volna kedve egy kis klubos, -kizárólag balesetmegelőzési céllal- csapatásra, fékpróbára, kézizésre, határok megismerésére vagy ki minek nevezi.
Természetesen a klub jó hírét figyelemben tartva nem közúton kellene ezt művelni.
Egy esetleges havazás után már aktuális lehet.
Szóval?
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Hanem közparkolóban. 
Benne vagyok! Fóti Cora-hoz szoktak is kijárni páran. Szívesen kinéznék, csak tényleg vagy legyen ónos eső és tükörjég, vagy nagy hó. Ilyen félig csúszós időben nem szeretem gyilkolni a technikát.
Inkább hó legyen. Ott nem csak bénázni lehet.
Benne vagyok! Fóti Cora-hoz szoktak is kijárni páran. Szívesen kinéznék, csak tényleg vagy legyen ónos eső és tükörjég, vagy nagy hó. Ilyen félig csúszós időben nem szeretem gyilkolni a technikát.
Inkább hó legyen. Ott nem csak bénázni lehet.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)