Birka ne fárassz már. Nem az ülésre felhúzós szarokra gondoltam, hanemBirka írta:Gazdaságos teccós kiszerelésben láttam már 2000 Huf alatt is.
amihez szét kell szedni az ülést, és a gyári huzat alá kell beépíteni.....

/quote]six írta:Sajnos igen... de erre csak késõbb jöttem rá a vétel után, én úgy tudtam, törésmentes.Bandagoose írta:Ha rügyezik, akkor vszleg törött volt.

Frool írta: Szilikon sprayt én elfelejteném.
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Azt hallottam, a glicerin még jobb erre a célra. (Sõt, hallottam hogy valaki étolajat használ, de az eléggé marhaságnak tûnik...)Frool írta:Szilikon sprayt én elfelejteném.
...és persze kell egy hely, ahol tudod csinálni. Az én legjobb lehetõségem hogy keresek Bp-en egy nagyobb parkolót és ott csinálom, ami azért valljuk be nem az igazi, fõleg ha 4-5 fok vagy kevesebb van.Bandagoose írta:Egy jó alvázvédelem alapja mindig az alapos felületelõkészítés. Ehhez pedig niggerkéz, drótkefe, spakli csiszolópapír és idõ kell. Hiába a hiperszuper anyag
szilikon sprayt én is csak hallomásból tudom...tavaly sem használtam semmit..six írta:Azt hallottam, a glicerin még jobb erre a célra. (Sõt, hallottam hogy valaki étolajat használ, de az eléggé marhaságnak tûnik...)Frool írta:Szilikon sprayt én elfelejteném.

Hát a parkoló az mindenképp felejtõs. Én faterék udvarán szoktam. Fõleg, hogy ha minden száradási idõt betartasz, három-négy napig simán eltart.six írta:Azt hallottam, a glicerin még jobb erre a célra. (Sõt, hallottam hogy valaki étolajat használ, de az eléggé marhaságnak tûnik...)Frool írta:Szilikon sprayt én elfelejteném.
...és persze kell egy hely, ahol tudod csinálni. Az én legjobb lehetõségem hogy keresek Bp-en egy nagyobb parkolót és ott csinálom, ami azért valljuk be nem az igazi, fõleg ha 4-5 fok vagy kevesebb van.Bandagoose írta:Egy jó alvázvédelem alapja mindig az alapos felületelõkészítés. Ehhez pedig niggerkéz, drótkefe, spakli csiszolópapír és idõ kell. Hiába a hiperszuper anyag

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)