Kedvezményes kötelezõ biztosítás

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Hát igen mondjuk sokkal jobb lenne mint hogy most fizetünk 60-70 rudikat meg sokan jócskán többet. :S Valaki prószálja megnézni pls.
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

decaon16 írta:Tehát visszatérve az eredeti kérésemre: aki véletlen arrafele jár, és tengernyi ideje van, :roll: az érdeklődjön utánna hogy mint nem hivatalos klub, ezt meg e lehetne játszani nekünk! :?:
Előre is köcce!

van allianzos emberem, osztálytársak voltunk :lol:
holnap meginterjúvolom :lol: :roll:
kisa.
E12 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

kis_andras írta:
decaon16 írta:Tehát visszatérve az eredeti kérésemre: aki véletlen arrafele jár, és tengernyi ideje van, :roll: az érdeklődjön utánna hogy mint nem hivatalos klub, ezt meg e lehetne játszani nekünk! :?:
Előre is köcce!

van allianzos emberem, osztálytársak voltunk :lol:
holnap meginterjúvolom :lol: :roll:
Huúúú előre is köszi!

Reméljük tud a srác valami jót mondani ezzel kapcsolatban.:)
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Srácok!

Nem reklámként, de nézzétek meg a netrisk-en, hogy mennyire változna a kötelezőtök. Nekem, ha újrakötöm a mostani biztosítómnál, 69-helyett 40 lenne az éves... Úgyhogy érdemes nézelődni. Ha nem foglalkoznék vele, ugyanúgy fizetem a 69et jövőre is....
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Nem akarok senkit elkeseríteni, de én februárba kötöttem biztit és évi 44 körül fizetek!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sziasztok!

Tényleg megéri újrakötni! Ez a kalkulátor is rosszat dob ki. Nem szabad hinni neki. Felhívtam most a uniont (mi nála vagyunk Apuval) és a kalkulátorral szembe ami nekem 18at írt negyedévesre mondtak 11040-et. De mondtuk, h megszűntetnénk és újrakötnénk. Na mennyi lett? 6408 Ft :lol: negyedévre. Apué meg 17 helyett 10valamennyi.

Úgyh rohadjanak meg. Ott húznak ahol csk tudnak. És semmiképp se ilyen alcégeknél járjatok utána, hanem a nagy központokban először. Ahova megyünk ma újrakötni, ott is először át akartak...ni. Aztán felajánllotta, h nem megyünk-e át másik biztosítóhoz, erősködtünk erre: "ja nem pipáltam ki, h újra akarják kötni" Pedig ezzel kezdtük...
Úgyh mindenkinek megér pár perc telefonálást. NEkem edig 11320 volt ebben az évben. Most majdnem a felét fogom fizetni... hm?...

Kösz Cindi! Picit utánajártam és...
Pacsker

Biagio :) Verjük a nyálunkat?

Én évi hm hm 25628-at :lol: :lol:

Akit érdekel a trükk, annak elárulom.
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Fiuk, ezek szep es kevesbe szep szamok. De vizsgaljuk szakmai szemmel:
Az ócsó biztositokkal (KOBE, MAV, TIR) az a baj, hogy nagyon de nagyon megbizhatatlanok. A csekkeket vagy kuldik vagy nem (az utobbi esetben meg meg is buntetnek, ha nem fizetsz es nem koveted nyomon a dolgokat) Raadasul nem szeretnek fizetni, ami azt jelenti, ha Te okozol balesetet, akkor a akrosultat nem vagy nagyon lassan fizeti ki (amiert Teged max a karolsult fog piszkalni, de nem a Te feleloseged)
A dragabb biztositoknak az elonye a midnenfele kedvezmeny (biztositokkent mas mas lehetoseg)
Van csoportos biztositasi lehetoseg mint pl. a Wartburganal. Ennek utana kell jarni, nem ismerem a pontos felteteleket. Ha osszejon par ember, akkor rakerdezek. (vagy anelkul is? :) )
A netriszk.hu korubeluli arakat ir, de nem 100%osan pontos. Viszont jo tanacs: a netrisz-ken keresztul ne mondjatok le es ne kossetek uj biztositast. Sokan megjartak, tobbekkozott en is es en meg eleg jol megusztam.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

:cry: Nem csak, mint érdekesség jegyeztem meg! :cry:

De szívesen hallom a trükköt!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nekünk eddig 75 öt vagy mennyit is kellett fizetni a Generali nál.
Most a MÁV nál kijött valami 39 re. Ami azért nem mind1. Főleg hogy fater jövőre már B03 ba lessz vagy hogy. Csak még nem jött a visszajelzés hogy megkötöttük. Majd küldik a levelet úgyis. :) Az szép Matyi hoyg olyan keveset fizetsz.
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Balázs, te kisebb motor kategóriában vagy, ha jól tudom, úgy eddig is 40-44 körül volt az éves.

Arra kérnék mindenkit, hogy aki összeget említ, az évest mondjon... van aki félévente fizeti... csak a könnyebb összehasonlítás végett.

Andi, köszönöm a tanácsot, az említett céget elfelejtem, viszont akkor bemegyek a MÁV-hoz, és ott újra megköttetem velük. Nem vagyok hajlandó a 40 ezer helyett 77 meg 100 ezreket fizetni, mert lehet hogy nem fizet másnak a biztosító. Attól, hogy az enyém fizetne, nagy esély van rá, hogy aki meg engem tör meg, szintén az említett tásaságok ügyfelei...

Nevetségesnek tartom, hogy azért mert budapesti vagyok, és fiatal, ekkora összegeket akarnak rámsózni.

Nekem eddig mindig időben jött a csekk, sőt a mostaninál arra lettem figyelmes, hogy rajta van, hogy a szokásos érvényesség után, még 30 napig elfogadják a régi csekket is...
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

CindR írta: Nevetségesnek tartom, hogy azért mert budapesti vagyok, és fiatal, ekkora összegeket akarnak rámsózni.
Ráadásnak a piros auto tulaj + nő = évi + 300Ft... pedig...
Pacsker

Következő, hogy nekem huszon valamennyi egy évre.

Megvettem az autót. A Nevemre is irattam ez tiszta sor. Aztán. Apu nem egy béna sofőr, már jórég óta Bónusz 10 ^2+-ba van. Ez azthiszem a legnagyobb ami elérhető. Nos ha én megkötöttem volna akárhol a biztosítást, mondjuk 4 évvel ezelőtt, vagy amikor ezt vettem másfél éve, akkor indultam volna A0-ból, ami durván éves 200ra jött volna ki. (fiatal, kezdő jogsis, öreg autó, budapesti, piros .... ) De ezt tudjátok.
Na most megneveztem Aput üzembentertónak. Ez egy sima papírmunka, és azt jelenti, hogy neki küldenek ki mindent, teljesítmény adót, szirt szart lószart, beleértve a biztosítást is. Nos így átrakhattuk az én kocsimra a bónusz 10-et (sajnos egyszerre két kocsi nem lehet bónusz 10ben egy üzembentartónál, és amióta két kocsink van Apué indult A0-ból, de mostmár az is Bónusz 4 ben van ). Emellett, Apu tapasztalt idős férfi sofőr + emellett igénybe vehettük a családi flotta kedvezményt, ami ha jól tudom az unionnál van és 2 autóra már él, +ba még van egy olyan hogy t-com kedvezmény, ami mindenkinek jár, ha otthon t-s a vezetékes telója. Tehát így mindent összevetve nekem 6700 ft-ra jön ki Bónusz 10 ^2+ ra T-com és családi flotta kedvezménnyel, Apunak uezekkel a kedvezményekkel az 1.8as BMW-jére, Bónusz 4-el 11000. Azthiszem nem olyan rossz! ÉS óriási átvágás, mert ha maradtunk volna a unionnál akkor a jövő 4ed éves nekem 11, Apunak 18 lett volna, most hogy elmentünk délután, lemondtuk a uniont és újrakötöttük ugyanott így látjátok lement fele annyira.

Megkérdeztük a unionos nőt, hogy miért bűntetik ennyire a több éves hűséges ügyfeleiket. És merte aztmondani, hogy nemérti, ez üzletpolitika és teljesen ellene van , hogy így lehúzzák a már jó rég óta náluk biztosítós embereket. Más helyen aztmondták a viszonteladói tájékoztatón, hogy picit rosszabbul fognak járni a régi ügyfeleik, mint akik most kötik 2008ra, de senki se gondolta vo9lna hogy 40 %-al...
Úgyh járjatok utána!

Hogy mi az egyetlen Bibi ezzel az üzembentartóssal? Hát az, hogyha Apu mondjuk elveszti jogsiját valami történik, vagy maradjunk annyiba, h látása miatt pl nem adják meg neki, akkor nekem kell megkötnöm és indulok A0-ból.
Bár abból a szempontból jobb, hogy akkor már az alap díjamat nem fiatal kezdő sofőrként fogják megszabni. Hanem látják, hogy már van 15 éve jogsim. na meg talán jobb állásom is lesz és könnyebben ki fogom nyögni mintha most kéne a negyed éves 50et

Remélem segítettem
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább addig fizetem az A00-t, amíg nem a villanyszámlára kell fizetnem... Asszem mindkettő variációnak van értelme. Így viszont, ha 40ből meglesz egész évre, ugrálni fogok a bőrömben.. :D
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Én viszont a "hagyományos" utat járom! Mivel enyém a kocsi, a bizti is nekem jön! Eleinte biztosan gáz az A00, de mivel én már B2-ben és jövőre B3-ban leszek, egyre kevesebbet kell tejelnem évente! Akik viszont most spórolnak, vagy "trüköznek" azok szerintem később fogják megszívni, hogy A00-val indulnak, miközben ha már az elején azt fizették volna akkor már a magas bónuszuk miatt nem kéne annyit!...
Egyébként én is utánna néztem, és én azon kevés ember közé tartozom, akik rosszabbúl járnának, ha újraköntnék a biztit ugyanannál!
"Mindenki másképp csinálja" :)
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Válasz küldése