CCH-s klubos pólók
-
Pacsker
Szia Balázs!
Köszönöm, hogy utána jártál!! Lekötelezel!
Személy szerint természetesen igényesebb a galléros, meg tetszik is, de jelenlegi anyagi állapotomban, talán a sima póló pólóra inkább lenne énzem. az aztmondtad olyan 1000-es körül jönne ki. mármint maga a póló ára. (az autószépítgetés viszi ám el a pénzt
)
Hogy mi és hol és milyen színben?
Nagyon tetszik nekem is az elöli szívre helyezett kisebb motívum, hátul pedig nagyba középen. Több pólót így készítenek! Diszkrét izlésees megoldás.
Elöttem szólókhoz csatlakoznék. Piros alapon fehér jó
elöl picibe szívnél a logó, alatta esetleg picivel, h corolla club (logó szélességbe) Hátul meg mehet nagyba egy toyota jel, vagy az ördögszarvas, vagy oda a mi logónk, előre az ördögszarvas picibe. 1-én megbeszéljük úgyis.
Köszi még1x!!
Köszönöm, hogy utána jártál!! Lekötelezel!
Személy szerint természetesen igényesebb a galléros, meg tetszik is, de jelenlegi anyagi állapotomban, talán a sima póló pólóra inkább lenne énzem. az aztmondtad olyan 1000-es körül jönne ki. mármint maga a póló ára. (az autószépítgetés viszi ám el a pénzt
Hogy mi és hol és milyen színben?
Nagyon tetszik nekem is az elöli szívre helyezett kisebb motívum, hátul pedig nagyba középen. Több pólót így készítenek! Diszkrét izlésees megoldás.
Elöttem szólókhoz csatlakoznék. Piros alapon fehér jó
Köszi még1x!!
- CindR
- Gyakori látogató

Megérdeklődtem a hímzett pólót is, 3100 forint darabja, szóval nem éri meg a vasalós.
Kerek nyakúból ugyanez 2000 valahányszáz lenne. Vannak méretbeli megkötések a logóknál, de szerintem bőven elég lesz nekünk, egyenlőre csak telefonba hallgattam végig, este elöttem lesz a papír, mindent pontosan tudok mondani. Egyébként ha meg eldöntöttük, hogy piros póló legyen, szerintem az sem gáz, hogy külön lesz kereknyakú meg galléros, kinek mi tetszik. Annyit még, hogy az darabszám mindegy, elvileg 50 db alatt szóba sem állnának velünk, csak hát az ismeretség...
Na akkor mondjátok, jó úgy, hogy választhatunk a galléros/nélküli pólóból? Aztán lassan a méreteket is ki kell találni, mondjuk mikor elküldtük az igénylést, kapunk egy mintadarabot, lehet hogy csak utána kéne méret alapján összeírni...
Ja, és akkor kérném a logókat minnél nagyobb méretben.
Na akkor mondjátok, jó úgy, hogy választhatunk a galléros/nélküli pólóból? Aztán lassan a méreteket is ki kell találni, mondjuk mikor elküldtük az igénylést, kapunk egy mintadarabot, lehet hogy csak utána kéne méret alapján összeírni...
Ja, és akkor kérném a logókat minnél nagyobb méretben.
- CindR
- Gyakori látogató

Szóval...
Megpróbálok egy táblázatos formát, hogy átlátható legyen minden ár. Azt leszögezem, nagyon úgy fest, hogy minden esetben olcsóbban jön ki a póló egy másik cégnél készítve, ezek árait láthatjátok itt:
Vasalt Hímzett
Galléros 2668 Ft 3068 Ft
Kerek nyakú 1838 Ft 2368 Ft
Ebből adódóan javaslom, hogy válasszuk a hímzettet (nem sokkal drágább), és akkor piros pólón fehér felirat, mindenki választhat, hogy galléros, vagy nem. Ez a megrendelésnél külön nem gond. Ezen kívül ugye lenne egy pár Miss CCH póló, gondolom akkor ez is ugyanezen formában legyen. Vagy azt rózsaszínben kéne?
Kérek mindenkit, hogy jelezze, jó e ez a variáció, valamint akkor az érintettektől, hogy a Miss póló milyen színű legyen. Ha minden igaz van "női fazonú" pólójuk is.
Ha elfogadjuk, egyszer elmegyünk a céghez, kapunk egy mintát, és a alapján lehet pluszba rendelni.
Megpróbálok egy táblázatos formát, hogy átlátható legyen minden ár. Azt leszögezem, nagyon úgy fest, hogy minden esetben olcsóbban jön ki a póló egy másik cégnél készítve, ezek árait láthatjátok itt:
Vasalt Hímzett
Galléros 2668 Ft 3068 Ft
Kerek nyakú 1838 Ft 2368 Ft
Ebből adódóan javaslom, hogy válasszuk a hímzettet (nem sokkal drágább), és akkor piros pólón fehér felirat, mindenki választhat, hogy galléros, vagy nem. Ez a megrendelésnél külön nem gond. Ezen kívül ugye lenne egy pár Miss CCH póló, gondolom akkor ez is ugyanezen formában legyen. Vagy azt rózsaszínben kéne?
Kérek mindenkit, hogy jelezze, jó e ez a variáció, valamint akkor az érintettektől, hogy a Miss póló milyen színű legyen. Ha minden igaz van "női fazonú" pólójuk is.
Ha elfogadjuk, egyszer elmegyünk a céghez, kapunk egy mintát, és a alapján lehet pluszba rendelni.
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker