A lökös gyári. A ködlámpák meg egy plusz takaróelemmel vannak berakva a helyükre, kicsit az E11 ködlámpáira emlékeztet.sprintike írta:Ez olyan mint az enyém:-)Csak yoval szebb.Lackó írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... la-4159847
Ez az elsõ lökös gyári így ? Keskenyindexes HB lökhárító ködlámpával ???
E10 - (1992-1997)
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

sprintike írta:Ez olyan mint az enyém:-)Csak yoval szebb.Lackó írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... la-4159847
Ez az elsõ lökös gyári így ? Keskenyindexes HB lökhárító ködlámpával ???
Huh ha nekem ilyen lökhárítóm lenne ilyen ködlámpákkal s színre fújva...
Na jó nem álmodozok.
MR2 - 2001
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

"Sziasztok! Ceréltetett már valamelyikõtök szilentet a hátsó " állítható keresztkitámasztó rúdon "? Az alsó szar, ami szerintem nem sima szilent hanem tûgörgõs lehet. Vagy valami ilyesmi. Az új ára 47000, természetesen csak egyben az egész rúd. Finoman szólva egy kicsit sok! Ha tudtok segítsetek! Lenkeyékre gondoltam. Tudtok róla jót vagy rosszat?
Ez egy E10 liftback 2.0 D"
Semmi tûgörgõ, semmi extra, közönséges gumiszilent, valahol pesten foglalkoznak felújítással, 3.200 Ft/darab.
Inkább a kiszedése a gond, mert nemigen szeret a csonkállványból a csavar kijönni a helyérõl... :S
Ez egy E10 liftback 2.0 D"
Semmi tûgörgõ, semmi extra, közönséges gumiszilent, valahol pesten foglalkoznak felújítással, 3.200 Ft/darab.
Inkább a kiszedése a gond, mert nemigen szeret a csonkállványból a csavar kijönni a helyérõl... :S
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Derítsd már ki légyszi a hely nevét és elérhetõségét! Sokakat érdekelne!
Köszi!
Köszi!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

A családban levõ másik kombi corolla (4afe) kezd nagyon sok olajat enni, mondjuk 2000km-ként 1 litert. Gondolom szelepszál szimering cserés. Nem tud esetleg valaki abban segíteni hogy milyen fajtát érdemes venni meg kb mennyibe kerül az alkatrész? Tudom már volt róla szó de nem találom hogy hol. Aki esetleg már csinálta esetleg adhatna tanácsot, hogy merre csináltatta és mennyiért?Köszönöm.
MR2 - 2001
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Nem feltétlenül.
Nekem az e9-es 2E-E corollám is ennyi olajat fogyasztott, és a jelenlegi 4E-FE is, és semmivel sem gyengébb, mint haverom 4E-FE-je, sõt, még kevesebbet is fogyaszt (benzinbõl).
A 2E-E corollám meg kifejezetten gyilkos módon húzott... 6800-nál tiltás...mai napig hiányzik
szóval ezek a motorok valami hihetetlen módon képesek enni az olajat a szelepeknél.
Nekem az e9-es 2E-E corollám is ennyi olajat fogyasztott, és a jelenlegi 4E-FE is, és semmivel sem gyengébb, mint haverom 4E-FE-je, sõt, még kevesebbet is fogyaszt (benzinbõl).
A 2E-E corollám meg kifejezetten gyilkos módon húzott... 6800-nál tiltás...mai napig hiányzik
szóval ezek a motorok valami hihetetlen módon képesek enni az olajat a szelepeknél.
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Amíg az én E10-em ennyit evett olajból (tulajdonképpen 1:100-as keverékkel ment...
), az sem volt erõtlenebb, mint a felújítás után. Aztán szétszerelésnél látszott, hogy igen csak le voltak tapadva a gyûrûk, meg volt elég sok koksz a dugók tetején, igaz Lackó?!
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ