E9 alkatrészek (1987-1992)
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Murray! Hacsi kalaptartó szövet plüss szerû. Olyasmi mint a hangfal kárpit. Lehet lesz nekem 1-2 hónapon belül bár nem biztos, hogy kék. Ha nem sürgõs.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Mit kell érteni a több szín alatt (esetleg csoki barna is)? Hol lehet kapni?MFerenc írta: a hangfal kárpit négyzetmétere valami 1500 Ft, tehát még sokba se kerülne, és több színben van.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Konkrét helyet nem tudok, bár régebben sokat nézegettem, akartam venni, hasonló célból; Vaterán volt egy idõben, de ha keresõbe beírod, dob fel sok találatot. Színbõl határozottan emlékszem kék, fekete, szürke, piros színekre, másra nem.Frool írta:Mit kell érteni a több szín alatt (esetleg csoki barna is)? Hol lehet kapni?MFerenc írta: a hangfal kárpit négyzetmétere valami 1500 Ft, tehát még sokba se kerülne, és több színben van.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem próbálkozz meg valami autókárpitos céggel is.
Lehet, hogy néhány ezerrel többe kerül, de viszont cserébe normálisan meg is csinálják.
Én konkértan tudok olyanról, hogy egy Supra belsejét - ülések, oldalkárpitok, és a mûszerfal is!! - full bõrrel borították be, 110 ezerért, anyaggal, munkadíjjal együtt.
Lehet, hogy néhány ezerrel többe kerül, de viszont cserébe normálisan meg is csinálják.
Én konkértan tudok olyanról, hogy egy Supra belsejét - ülések, oldalkárpitok, és a mûszerfal is!! - full bõrrel borították be, 110 ezerért, anyaggal, munkadíjjal együtt.
-
janikatuning
- Aktív fóruméletet élõ

Alkatrészhiány
Sziasztok Corollások!
Egy új tag kérné a segítségeteket. Egy '88-as Corolla 1.6 Gti Liftback AE-92-eshez keresek pár alkatrészt:
-Fém üzemanyagcsõ, ami összeköti a betöltõ nyílást az üzemanyagtartállyal,
-Gumit a fék-és kuplungpedálra,
-A középkonzolon levõ rádiókeretet, mert a helyén egy nagy lyuk tátong, az elõzõ tulaj szétbarmolta vagy mi,
-Padlókárpitot, mert olyan fura, büdös. Az is lehet, hogy az üléshuzatba jó beleizzadt valaki vagy kutyát tartottak benne. Vaúú.
-Karosszériaelemeket: Elsõ lökös (talán javítható), jobb elsõ sárvédõ, jobb hátsó sárvédõív.
-4 db gyári lemezfelnit. Asszem ez a kerékmérete: 5.5 J 14 . A lényeg, hogy 185/60 R 14-es téligumikat szeretnék rászereltetni.
Rövid távon ennyi. Elõre is köszi a segítséget.
Imi
Egy új tag kérné a segítségeteket. Egy '88-as Corolla 1.6 Gti Liftback AE-92-eshez keresek pár alkatrészt:
-Fém üzemanyagcsõ, ami összeköti a betöltõ nyílást az üzemanyagtartállyal,
-Gumit a fék-és kuplungpedálra,
-A középkonzolon levõ rádiókeretet, mert a helyén egy nagy lyuk tátong, az elõzõ tulaj szétbarmolta vagy mi,
-Padlókárpitot, mert olyan fura, büdös. Az is lehet, hogy az üléshuzatba jó beleizzadt valaki vagy kutyát tartottak benne. Vaúú.
-Karosszériaelemeket: Elsõ lökös (talán javítható), jobb elsõ sárvédõ, jobb hátsó sárvédõív.
-4 db gyári lemezfelnit. Asszem ez a kerékmérete: 5.5 J 14 . A lényeg, hogy 185/60 R 14-es téligumikat szeretnék rászereltetni.
Rövid távon ennyi. Elõre is köszi a segítséget.
Imi
Re: Alkatrészhiány
a gyári lemez a kocsidhoz 13-as,ha érdekel olyan,a bontós srácnál hagytam,akitõl vettem az alukat...20/5777-százöt számon eléred..a felnik pécsett vannak.Imi írta:Sziasztok Corollások!