http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-4088651
Ne menjen senki sem megnézni még véletlen sem! Felhívtam a tulajt, kérdeztem miért ilyen olcsó (akkor még 90K-volt) mondta hogy kell költeni a motorra... Mondom hengerfej ilyesmi? Nem csak önindítós meg egyéb kisebbek. Hát mondom jó önindító le van kaka, megoldom okosba...
Lemegyünk megnézzük. Na a kocsi kb kuka hûtõ üres, ráadásul rosdás vízfoltok a motoron, mintha robbant volna... nagy nehezen lett akku indítóz kicsit érdekes hang zéró indulás... hyrtya vizit 1 hideg 2 hideg 3 nincs 4 meleg..... na gyors csere.. szerencsére fateréval voltunk van benne tarcsi... hát a 3-as nem üres hanem tõben törve. na sebaj húzásra indul bizonygatja emberünk... húztuk, húztuk... semmi nagy durva motorhang, sír üvölt, nézek a tükörbe fekete korom semmit nem látni.... megállunk, felpattint víz mindenhol, hûtõbõl meg kipu gáz.... Ennyit dióhéjban. Ha lesz idõm elmesélem a megfelelõ rovatban az egészet. Jah? Ajtó sárült... az úgy megy hogy a kasztni is benyomódott, de ki lehet lakatolni. Amúgy a kocsi pereg szét. Lámpa, helyzetjelzõ lóg, anyósülést nyitni akarom kezemben maradt a kilincs....
A motort pedig csekkoltam és CT150-es ami csak 69 LE és ez a legjobb a régi 68LE-höz képest
Ezúton jelzem ha valaki tud ilyet 2literes dízelben, szóljon.