Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
böbe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: böbe »

:luv: :luv: :luv:
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Szép dolog is az a szerelem :wink: 8) :lol:
Fiszy
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fiszy »

Ahh nagyon jó. Mégegy pécsi. Hányan is vagyunk már? 6-an? 7-en?
Százszor eltaposhatsz, újra felállok,
Az utam végig kell járnom.
>>Pokolgép<<

jelenleg semmi, de volt már, és lesz is majd egy:KE70
Solarbear
Visszajáró
Visszajáró
Autód gyártási éve: 2005
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Solarbear »

Solarbear írta:Sziasztok!
Én úgy találtam az oldalra, hogy rá kerestem van-e ilyen klub?
S lám van, nagyon meg is örültem.
2004-ben vettem az elsõ Corollámat, egy E12-es 1.4-es hatchbacket. Aztán az egyik rokonom is kipróbálta, és vett is hamar egyet. Elõször más márkában gondolkodtam, de az egyik barátom meggyõzött. Jó érvei voltak, mivel Toyota szerelõ az egyik szalonnál. Nem csalódtam.
Imádtam, de nem élvezhettem sokáig mert TK-ra törték 1 évesen. :cry: :cry: :cry:
Egy világ omlott össze bennem. Pár hónapig nélkülözni kellett, de nem érte meg javítani, ezért eladtam a roncsot. Aztán vettem egy teljesen ugyanolyan gépet (sokan mondták is, hogy miért veszek már megint ugyanolyan autót?), mert nagyon a szívemhez nõtt, semmi problémám nem volt vele. :lol:
Azóta is használom, idén lett 4 éves.
A Toyota a minõség és precízitás egyvelege.
Megtaláltam a balesetrõl készült képeket. Rossz volt újra megnézni. :cry: :cry: :cry:
Akit érdekel, itt megnézheti:

http://picasaweb.google.hu/chudacris/Kr ... ta20060127#
kanorbi
Visszajáró
Visszajáró

help!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: kanorbi »

Hello !

Hogyan talaltam az oldalra? hat ugy hogy vasaroltam egy uzemkeptelen 1986-os AE82-es fx gt-t es alkatreszek utan bongesztem a neten. szuksegem lenne egy kis segitsegre ,ha valaki tud nekem barmi segitseget kerem irjon (teljes kapcsolasi rajz, motorvezerlo,gyujtaseloszto) nagyon halas lennek , elore is koszonom.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusz!

Örülünk, hogy ránk találtál!
A Fajták --> E8, az Alkatrészek --> E8 topicba, bátran tedd fel kérdéseidet, de nyiss bátran nyiss egy projektet!
Van nálunk Több GT, Gti, reméljük tudunk segíteni. Örülnénk fényképeknek is, terveknek is stb.
Én is minap vásároltam egy E8 GT-t, hátha segítségedre leszek!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Imi
Újonc
Újonc

Bemutatkozás

Hozzászólás Szerző: Imi »

Sziasztok Tisztelt Corollások!

Új vagyok itt az oldalon és a Toyota tulajdonosok között is. Nemrég vásároltam egy '88-as Corolla 1.6 Gt-i Liftback-et, fehér színû autót. Korábban nézegettem más autómárkákat, (pl. Mitsubishi Lancer, Ford Fiesta, Suzuki Swift stb.), de amikor kipróbáltam, tudtam, ezt az autót rám szabták. Mûszakilag többé-kevésbé rendben van, de a kasznija... hajjjaj. Több helyen rozsdásodásnak indult. Egy karosszériás azt mondta, korához képest nem is olyan vészes. Persze láttam mit veszek meg. Mindennapi használatra vettem nem rallizásra. Nem vagyok az a tuningõrült-pimpelõs fajta, inkább a gyári állapotát szeretném visszaállítani, beszerezni néhány alkatrészt hozzá, csinosítgatni, ápolgatni. Megérdemli a törõdést szerintem, bár Ti, gyakorlott szemû, hozzáértõ Corollások lehet más véleményen lennétek. Röviden ennyit akartam.
Megyek alkatrészek után kutatni, van néhány hiányossága a verdának.
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Bemutatkozás

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Imi írta:Sziasztok Tisztelt Corollások!

Új vagyok itt az oldalon és a Toyota tulajdonosok között is. Nemrég vásároltam egy '88-as Corolla 1.6 Gt-i Liftback-et, fehér színû autót. Korábban nézegettem más autómárkákat, (pl. Mitsubishi Lancer, Ford Fiesta, Suzuki Swift stb.), de amikor kipróbáltam, tudtam, ezt az autót rám szabták. Mûszakilag többé-kevésbé rendben van, de a kasznija... hajjjaj. Több helyen rozsdásodásnak indult. Egy karosszériás azt mondta, korához képest nem is olyan vészes. Persze láttam mit veszek meg. Mindennapi használatra vettem nem rallizásra. Nem vagyok az a tuningõrült-pimpelõs fajta, inkább a gyári állapotát szeretném visszaállítani, beszerezni néhány alkatrészt hozzá, csinosítgatni, ápolgatni. Megérdemli a törõdést szerintem, bár Ti, gyakorlott szemû, hozzáértõ Corollások lehet más véleményen lennétek. Röviden ennyit akartam.
Megyek alkatrészek után kutatni, van néhány hiányossága a verdának.
Üdvözlünk a klubban!

A terveket elnézve szükséged is lesz minden segítségre, amit természetesen meg is kapsz majd a szakik-tól. Elsõ lépésként szerintem nyiss egy projektet képekkel leírással.

Üdv.,

Bubi
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Üdv Imi!
Még egy e9 Gti a klubban... király...Gratula az autóhoz!
Nyiss gyorsan projektet, és mutass képeket hagy lássuk a gépsárkányt :D
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Bemutatkozás

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

Hello Üdv a klubban ,a legjobb helyen jársz :wink: sok boldog kilómétert a kocsival (nekem is ilyen van)
A megfelelõ topikban írd le mire lenne szükséged hátha akad valakinek.

Üdv Feri
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
bagoly
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 1991
Autód felszereltségi jelölése: GLi

Üdv mindenkinek!

Hozzászólás Szerző: bagoly »

Sziasztok! Idén áprilisban vásároltam meg elsõ Corollámat, egyben elsõ saját autómat, egy E9-es szériájú, AE92-t a 4A-FE motorkódú, 1.6-os, 105 lovas motorral, szép fehér színben. Az autó egyébiránt már fent van az oldalon, a tagok között a 26. az elõzõ gazda, akitõl vettem, de én már változtattam, illetve javítgattam a Corollán egy-két dolgot. Mivel a gyári felniken, téli gumikkal vettem át a gépet, ezért rögtön kapott új felniket és nyári gumikat. Mivel megvolt az autóhoz a lemezfelnihez való mûanyag, a kerékagy végét takaró kis díszítõelem, ezért ezüstszínû lemezfelniket kapott és erre kerültek rá ezek a fekete kupakok - egyrészt nekem abszolúte gyengém az ilyen "retrófíling", könnyûfém felniben nem is gondolkoztam, másrészt pedig csakis az eredeti, gyári méretet tudtam elképzelni az autóra (13-as felnik, tudom, ma ez eléggé ratyi méret, de nem a méret a lényeg, vagy mi). Ez utóbbi infóból látszik, hogy a célom az, hogy az autó szinte katalógusállapotba kerüljön. Fõleg azért, mert még megvan az az Ausztriából gyerekkoromban hozott katalógus, ami már akkor nyálfoltos lett és most, miután sikerült hozzájutnom a gyerekkori álomautóhoz, kiváló alapul szolgál ahhoz, hogy legyen egy olyan "új" autóm. Persze a katalógusállapot mint cél, csak a "szinte" jelzõvel értelmezhetõ, mert egy-két változtatást (fõleg mûszaki téren) szeretnék majd rajta, de errõl majd a projekt-topikban. Ahol szeretnék majd feltenni minél hamarabb pár kérdést, mert máris van egy-két dolog, amiben a tanácsotokat kérem.
Üdvözlet mindenkinek!
Gergõ
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Szervusz Gergõ!

Nagy örömmel olvastam a bemutatkozásod! Ígéretesnek hangzik a projekt és még kérnünk sem kell! :) Természetesen a képeket se felejtsd!
Steve autója került hozzád. Mondhatni iszonyatosan jó alap? Még klubos viszonylatban is elmerottyant módon foglalkozott a kocsival. Nagyon jó gazdi volt!
Várjuk a projektet!
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
bagoly
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 1991
Autód felszereltségi jelölése: GLi

Hozzászólás Szerző: bagoly »

Hello!
Köszönöm az elsõ üdvözlést, már nyitottam is egy projekt-topikot és leírtam a kisregényt. Steve hozzáállása az eladáskor abszolút meggyõzött engem is, hogy meg kell tõle vennem az autót. Ez a pont egyébként akkor érkezett el (még az állapotfelmérés elõtt), amikor elõvette az akkurátusan lefûzögetett szervízszámlákat. :D Hálás is vagyok neki és igyekszem továbbvinni azt a hozzáállást, amit õ is mutatott (ennek fényében, bár úgy vettem az autót, hogy barátnõm is használja majd, ezt csakis ellenõrzött körülmények között teheti meg, alapos elméleti és gyakorlati felkészítés és 3 íven beadott, közokiratba foglalt kérvény átnyújtása után).
Szóval, igen, eléggé jó alap az autó... Eredetvizsgán (az alku szerint én vittem el) a biztos csak ennyit kérdezett (miután véginézte, festékvastagság mérõvel is ellenõrizte és közben a fejét csóválta és dünnyögött magában): "Hol volt eddig ez az autó? Múzeumban?"
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

Üdv a klubban Gergõ !

Gratula az autóhoz, és a lelkesedéshez.

(...csak kapkodom a fejem, ahogy indulnak az újabb-és újabb projektek)

:D
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Luki írta:Hi Mindenkinek!
Luki vagyok páran ismerhetnek... Zdoman 1ik driftörült barátja illetve Z szerelõje valamint jó pár tag ismerõse köztük Sancy és Bohi...
Mivel Megkaptam kölcsönbe Zdoman '82-es évjáratú KE70-ét ezért úgy éreztem megérettem a club regisztrációjára :D

Tapasztalva a Corollák feelingjét értem már hogy miért is vagytok ti ennyire belebolondulva :) Lényeg hogy örülök hogy közétek tartozhatok :)
Áholy: Luki
Szevasz Luki! :)

Ha gondolod írj egy kis projektet róla. Képekkel, Etanolos õrültségrõl, karbibeállításról! Télen is nálad marad? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2010 szept. 24, 11:46 am-kor.
Klubelnök

Kép
Válasz küldése