Egyéb toyoták (eladó/vásárolandó)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ja!RWD írta:Kemény, meg a pénzmutogatós szöveg isMFerenc írta:Ez volt már?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ft-3957419
Elviszed a pénzt, elveszik és jól meg is vernek. 86 éves öregúr? Persze!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Van egy haver, akinek sérült autó telepe van. Ez nála karcolás.....bubidisc írta:Ki lehet húzni? Meg lehet menteni?Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... st-3998262
De gyönyörû állapotú!!! Kár, hogy megtörték![]()
A 3 ajtósoknak is ugyanez az orra? Mert akkor talán meg lehet csinálni! Az ára horror, de 1 hónap múlva már csak a fele lesz.
Semmi tuning, semmi kókány. Szép.
Álomszép!
Amúgy tényleg nem vészes....csak jó állapotú alkatrészt találj hozzá.
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Én már nem látom a hirdetést, lehet?
Nem volna értelme az érdekeseket fixen berakni, hogy késõbb ha felbukkan/
kérdés van vele kapcsolatban stb meg legyen?
Nem volna értelme az érdekeseket fixen berakni, hogy késõbb ha felbukkan/
kérdés van vele kapcsolatban stb meg legyen?
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Ahogyan épp szó van az aktív beszélgetés topicban a nagy hõségrõl, ezen okból meghirdetem a Starletem. Mostanában voltam néhány hosszabb kiránduláson ebben a borzalmas melegben, álltam sokat dugóban, elromlott vasúti átjáróban a tûzõ napon. Egyszerûen nem bírom már, kell egy klímás autó. Plusz volt pár balesetveszélyes szituációm is, amibõl hálistennek nem lett egyszer se semmi, de egy picit félek ebben az autóban, amiért mindig én vagyok a legkevesebb anyag mögött, és annyira még nem vagyok tapasztalt sofõr. (Plusz ABS-t is szeretnék.)
Az autó nem minden áron eladó, mint tudjátok 100ezerért vettem, de azóta kb. 350ezerben áll az autó, de egy forintot se sajnálok amit ráköltöttem. Tényleg nagyon jó autó, nagyon fogom sajnálni, ha elmegy, de egyszerûen nem bírom ezt a hõséget. A motorja hidegen füstöl, de ha bemelegszik elmúlik (tudom szelepszárszimering csere kéne, de valahogy mindig elmaradt és inkább mást újítgattunk rajta). A karosszériája rozsdásodik természetesen sok helyen, de sehol sem vészes, a szereléseknél sehol se láttuk, hogy lyukas lenne. Bõvebb info a projektemben, illetve kérdezzetek bátran.
2ezer kilométert futott új Hankook gumik vannak a kocsin, 6x14 Exip pókhálós alufelni (nem tettem róla képet) +adok 4db fehér lemezfelnit még használható nyári gumikkal (én télifelnihez vettem).
Plusz adok hozzá egy jó állapotú utángyártott kipufogó rendszert és egy új gömbcsuklót. Mûszaki még több mint egy évig van rajta.
1296 cm3
75Le
760kg
Irányár: 230.000Ft
Az autó nem minden áron eladó, mint tudjátok 100ezerért vettem, de azóta kb. 350ezerben áll az autó, de egy forintot se sajnálok amit ráköltöttem. Tényleg nagyon jó autó, nagyon fogom sajnálni, ha elmegy, de egyszerûen nem bírom ezt a hõséget. A motorja hidegen füstöl, de ha bemelegszik elmúlik (tudom szelepszárszimering csere kéne, de valahogy mindig elmaradt és inkább mást újítgattunk rajta). A karosszériája rozsdásodik természetesen sok helyen, de sehol sem vészes, a szereléseknél sehol se láttuk, hogy lyukas lenne. Bõvebb info a projektemben, illetve kérdezzetek bátran.
2ezer kilométert futott új Hankook gumik vannak a kocsin, 6x14 Exip pókhálós alufelni (nem tettem róla képet) +adok 4db fehér lemezfelnit még használható nyári gumikkal (én télifelnihez vettem).
Plusz adok hozzá egy jó állapotú utángyártott kipufogó rendszert és egy új gömbcsuklót. Mûszaki még több mint egy évig van rajta.
1296 cm3
75Le
760kg
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... o--4005425horvatht írta:Ahogyan épp szó van az aktív beszélgetés topicban a nagy hõségrõl, ezen okból meghirdetem a Starletem. Mostanában voltam néhány hosszabb kiránduláson ebben a borzalmas melegben, álltam sokat dugóban, elromlott vasúti átjáróban a tûzõ napon. Egyszerûen nem bírom már, kell egy klímás autó. Plusz volt pár balesetveszélyes szituációm is, amibõl hálistennek nem lett egyszer se semmi, de egy picit félek ebben az autóban, amiért mindig én vagyok a legkevesebb anyag mögött, és annyira még nem vagyok tapasztalt sofõr. (Plusz ABS-t is szeretnék.)
1296 cm3
75Le
760kg

(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side