Végignéztem az eddigi hozzászólásokat, hozzászólásaimat.
Vélemény az mindig is egy vélemény. Lehet, hogy állítás, de nem tény. PONT
Sok mindent a vitából tud meg az ember, és a vita nem az emberek hanem a vélemények ütköztetése. (A box az emberek ütköztetése de olyan topicot még nem találtam. Lehet, hogy kéne egy dühöngõ topic, hogy levezethesse mindenki a felgyüemlett feszkót? )
Én egyébként nagyon jó dolognak tartom, hogy mindenki leírja itt a kis teóriáját, álláspontját, tapasztalatát. Okosabb dolog kicsit megrágcsálni a témát, minthogy pánikból szerelõhöz rohanjunk hogy megnyugodjunk. Manapság nagyon meg kell gondolni mire és kinek adunk pénzt.
Tehát, Matyi tanácsára sokat olvastam utánna a dolgoknak. A két AC között ha jól értem az a különbség, hogy:
-az etanolra tervezett vagy átalakított AC-nek nagyobb a teljesítménye. Több üzemanyagot kell ugyanis szállítani a nagyobb üzemanyagigény kielégítéséhez, ráadásul kisebb viszkozitású anyagból. Amitõl a benzines AC gyorsabban elkopik. Ezt Én elhiszem. Viszont ahogy korábban már írtam 1000 féle AC létezik. Lehe, hogy a 4 E FE AC-ja pont bírja. Ezt egy szakember meg tudja állapítani, méréssel.
- az alkoholban ugye mindenképpen van valamennyi víz, amit nem lehet 100%ban elválasztani. Ez okozhat oxidációt is.
- azt is mondják, hogy az öreg és elhasználódott darabok is kifeküdhetnek az E85-tõl de ez kicsit olyan süketelés szagú. Van az AC-n egy külön km számláló? Úgy tudom, hogy a gépjármû teljes életciklusát ki kéne, hogy szolgálja egy benzin pumpa.
Attila!
Nem tetszik, hogy ezt írtad mert. Senki se örül annak ha Te ilyet írsz. Ezt egyszerûen nem teheti meg Senki. Tartozol nekünk és hozzánk! Rokon retek vagy és kész!
Voltak már durvább oltások is. Te egyszerûen így érvelsz, és ezzel szerintem nem lehet baja Senkinek. Ez is életben tart valamit.
Ezzel nem akarom bátorítani a notórius oltogatókat. ( Bár az õszintét megvallva egy ideje nagyon kultúrált keretek között csobog a fórum )