Muszaj leirnom...
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Muszáj leírnom...
Képzeljétek, egyik nagyon jó barátom (hugom barátja) ma reggel ment le a kocsijához és téglákon állt!!! Igen, elvitték a szép 16-os alufelniket ma éjjel a golfjáról! Mindegyiken volt kerékőr.
Tegnapelőtt barátnőm faterja arra lett figyelmes, hogy ordít a riasztója és kinézett az ablakon. A pacák félig a kocsijában, miután betörte a hátsó szélvédőt és vesz i ki az emelőt. Ráordított és mire lement a panelből elsétált a faszi. Ez is egy golf volt, V-ös.
Mivel rendőr volt apósjelölt, utánajárt a dolgoknak és van egy banda, aki most a golf felnikre utazik. Az elmúlt két este alatt 5 autóról tudok.
Arra kérek mindenkit, hogy golfos ismerőseinek szóljon, mert járkálnak folyamatosan!
Amúgy hihetetlen látvány volt ma látni téglákon a vasat.
Valakinek még jól jöhet az infó.
Képzeljétek, egyik nagyon jó barátom (hugom barátja) ma reggel ment le a kocsijához és téglákon állt!!! Igen, elvitték a szép 16-os alufelniket ma éjjel a golfjáról! Mindegyiken volt kerékőr.
Tegnapelőtt barátnőm faterja arra lett figyelmes, hogy ordít a riasztója és kinézett az ablakon. A pacák félig a kocsijában, miután betörte a hátsó szélvédőt és vesz i ki az emelőt. Ráordított és mire lement a panelből elsétált a faszi. Ez is egy golf volt, V-ös.
Mivel rendőr volt apósjelölt, utánajárt a dolgoknak és van egy banda, aki most a golf felnikre utazik. Az elmúlt két este alatt 5 autóról tudok.
Arra kérek mindenkit, hogy golfos ismerőseinek szóljon, mert járkálnak folyamatosan!
Amúgy hihetetlen látvány volt ma látni téglákon a vasat.
Valakinek még jól jöhet az infó.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Hűha hát ettől én most egy picivel jobb hírekkel szolgálok.
Tegnap kicseréltem az autón a négy gumit. A GTi ről átraktam. De a gyári felnikre persze. Valamié könnyebb tekerni a kormányt
Viszont kiderült hogy a jobb féltengely okádja a zsírt. a gumiharang szét van mentve full.
Jövő héten megy szerelőhöz. Féltengely gumiharang csere, szelepbeállítás, első fékbetét csere, futóműbeállítás. Egyerlőe ennyi. A többit meg majd még később négy gyerta, meg légszűrő. Amúgy egész jó a kis gép. alakul...
Tegnap kicseréltem az autón a négy gumit. A GTi ről átraktam. De a gyári felnikre persze. Valamié könnyebb tekerni a kormányt
Viszont kiderült hogy a jobb féltengely okádja a zsírt. a gumiharang szét van mentve full.
Jövő héten megy szerelőhöz. Féltengely gumiharang csere, szelepbeállítás, első fékbetét csere, futóműbeállítás. Egyerlőe ennyi. A többit meg majd még később négy gyerta, meg légszűrő. Amúgy egész jó a kis gép. alakul...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nah tegnap megjártam a szerelőt! Ricsinél voltam a XIII kerben.
Odamentem este fél 6-ra és kb 11 kor jöttem el.
Kicseréltük a jobbos féltengely gumiharagot.
Meg még átnéztük a Batmobilt (me mostmá így hívom) és kiderült hogy bajai minimálisak vanak, kipuff az már utángyártott BOSAL van rajta és az illesztéseknél rosszak a tömítések, azé van fura hangja. Két hátsó futómű silent van kimenve és egy motortartó bak. Jah és a két első féktari az is hulla , ahogy már azt gondoltam is
Csak azért tartott olyan sokáig mert komplett várlóista volt.
Hát volt mit néznem mit ne mondjak:
Sorolom:
3db: Supra 1986-1990 es évjáratok, Abból egy motor nélkül, egy másik egy Turbós 3 lityis, és a harmadik amit Tökölön láttatok a HKS motoros.
2 Celica
Álll még három Corolla. Egy a Ricsié (Hatchback 450LE-s motorral)
Akkor állt egy AE 92 Liftback 1,3-as. Raktam is rá szórólapot.
Meg még nem messze állt egy AE-92 sedan 4WD.
Akkor volt még egy régi kb 1986-88 -körüli szögletes kis MR2-es.
Van ott még egy oldtimer Peugeot. Andi már a múltkor is láttuk tudod és még ugyanott áll.
Jah még volt egy agyontunigolt többszáz lovas Celica; egy másik amelyik 2,0 4WD Turbo...
Ricsinek az Opel Omega Combija ami asszem 2,4-es 170Le-s.
Jah közben jöttek egy Camry val ami 2,2-es. brutál nagy dög autó...
Jah és még volt szerelni egy Mitsubushi Eclipse cabrio is
Csak hogy a i-n ott legyen a . is
Szóval volt mit és kivel trécselni.... Bár szerintem a végére Ricsit kikészítettem.
Este kb negyed 12 körül indultam el haza...
Hát gondoltam megosztom veletek a tegnapi nem kevés élményt. És megint egy jópár tök normális emberkével találkoztam... Szóval jóóóó volt....
Odamentem este fél 6-ra és kb 11 kor jöttem el.
Kicseréltük a jobbos féltengely gumiharagot.
Meg még átnéztük a Batmobilt (me mostmá így hívom) és kiderült hogy bajai minimálisak vanak, kipuff az már utángyártott BOSAL van rajta és az illesztéseknél rosszak a tömítések, azé van fura hangja. Két hátsó futómű silent van kimenve és egy motortartó bak. Jah és a két első féktari az is hulla , ahogy már azt gondoltam is
Csak azért tartott olyan sokáig mert komplett várlóista volt.
Hát volt mit néznem mit ne mondjak:
Sorolom:
3db: Supra 1986-1990 es évjáratok, Abból egy motor nélkül, egy másik egy Turbós 3 lityis, és a harmadik amit Tökölön láttatok a HKS motoros.
2 Celica
Álll még három Corolla. Egy a Ricsié (Hatchback 450LE-s motorral)
Akkor állt egy AE 92 Liftback 1,3-as. Raktam is rá szórólapot.
Meg még nem messze állt egy AE-92 sedan 4WD.
Akkor volt még egy régi kb 1986-88 -körüli szögletes kis MR2-es.
Van ott még egy oldtimer Peugeot. Andi már a múltkor is láttuk tudod és még ugyanott áll.
Jah még volt egy agyontunigolt többszáz lovas Celica; egy másik amelyik 2,0 4WD Turbo...
Ricsinek az Opel Omega Combija ami asszem 2,4-es 170Le-s.
Jah közben jöttek egy Camry val ami 2,2-es. brutál nagy dög autó...
Jah és még volt szerelni egy Mitsubushi Eclipse cabrio is
Csak hogy a i-n ott legyen a . is
Szóval volt mit és kivel trécselni.... Bár szerintem a végére Ricsit kikészítettem.
Este kb negyed 12 körül indultam el haza...
Hát gondoltam megosztom veletek a tegnapi nem kevés élményt. És megint egy jópár tök normális emberkével találkoztam... Szóval jóóóó volt....
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Szijjasztok!
Elkészült ma a gépen a kipufogó!!!
Ă›ber szuper lett. Abszolút szinte nincs is hangja ami pedig van hát az meg valami gyönyör. És még tök véletlenül olaj is lett cserélve benne. Ez a MIDLAND AVANSA 10W-40 es olaj. Ahogy a netem körbenéztem, nagyon jónak tűnik. Én 1700 ért kaptam literjét puszira. Amúgy 2000-2500 píz. És marhára halkul a motor tőle....
Na most enyni. Lehet jövő héten gyertyacsere utána meg már ráfekszek a HIFI re
:D::D ÉS életem álma a barátnőn kívül már meglessz
:D:D 
Elkészült ma a gépen a kipufogó!!!
Ă›ber szuper lett. Abszolút szinte nincs is hangja ami pedig van hát az meg valami gyönyör. És még tök véletlenül olaj is lett cserélve benne. Ez a MIDLAND AVANSA 10W-40 es olaj. Ahogy a netem körbenéztem, nagyon jónak tűnik. Én 1700 ért kaptam literjét puszira. Amúgy 2000-2500 píz. És marhára halkul a motor tőle....
Na most enyni. Lehet jövő héten gyertyacsere utána meg már ráfekszek a HIFI re
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Húúúúúúúúú népek!!!
Ezt tényleg muszály leírnom. Tegnap azaz 9.- én meg 10-én hajnal kettőig én anyni élményt szedtem össze hogy az már nagyon durva.
Felsorolnom is sok hogy a városban hány hejen voltam. Anzsival meg Cindivel hárman rallyztunk három autóval. Kegyetlen jó volt. Gőzöm sincs de nagyon hosszú a lista hogy merre jártunk. Ennyi jót. Hát kész. Igazán most sem írok semmi konkrétat, de azt megtanultam hogy a Spinner egy jó dolog csajozáshoz
Ez tuti....... Na majd írok csak már abszolút gajjon vagyok így hajnal kettőkör több mint 100km vezetés utána ami színtiszta város volt.
Jajj bocs nem is 100km
Mert délelőtt lenyomtam 50 et mert voltam Gyömrőn meg Maglódon.
Aztán még egy este alatt a városban 80km et színtisztán. Az autó meg nem tom evett e erre meg 5-6 lityi brenyát de legyen akár 8 is nem érdekel, annyira jó volt, meg az hogy végig kihuzatva nem egyszer tiltásba bele.
Iszonyat jó ez a kis gép, imádom.
Jah meg a Hungárián olyan jót csajoztam
Jöttek mellettem kocsival csajok ment az integetés meg minden.
:D:D
Na hát ezt mucáj volt leírni mert eszméletlen jó volt....
Köszönetem: Andinak, Anzsinak, Cindinek, Pamacsnak, meg egy rakás havernak akikkel ma és tegnap csak találkoztam.... Nagyon ott volt.
És puszi az összes csajnak...
Ezt tényleg muszály leírnom. Tegnap azaz 9.- én meg 10-én hajnal kettőig én anyni élményt szedtem össze hogy az már nagyon durva.
Felsorolnom is sok hogy a városban hány hejen voltam. Anzsival meg Cindivel hárman rallyztunk három autóval. Kegyetlen jó volt. Gőzöm sincs de nagyon hosszú a lista hogy merre jártunk. Ennyi jót. Hát kész. Igazán most sem írok semmi konkrétat, de azt megtanultam hogy a Spinner egy jó dolog csajozáshoz
Jajj bocs nem is 100km
Mert délelőtt lenyomtam 50 et mert voltam Gyömrőn meg Maglódon.
Aztán még egy este alatt a városban 80km et színtisztán. Az autó meg nem tom evett e erre meg 5-6 lityi brenyát de legyen akár 8 is nem érdekel, annyira jó volt, meg az hogy végig kihuzatva nem egyszer tiltásba bele.
Iszonyat jó ez a kis gép, imádom.
Jah meg a Hungárián olyan jót csajoztam
Na hát ezt mucáj volt leírni mert eszméletlen jó volt....
Köszönetem: Andinak, Anzsinak, Cindinek, Pamacsnak, meg egy rakás havernak akikkel ma és tegnap csak találkoztam.... Nagyon ott volt.
És puszi az összes csajnak...
-
Pacsker
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Szijjasztok!
Hát meg volt a mai Minitali is
2007/11/24
Először is hálámat szeretném kifejezni Gyurminak és Gelóéknak hogy vezethettem az autójukat.
Akkora élmény volt.....
Gyerekek!; akkora királyság az Automata Cory. áááááááá elszálltam tőle totál. Nem véletlenül imádom az automata gépeket.
TOYOTA COROLLA AUTOMATIC: Keleti kényelem, Nyugati izgalom....
A motor meg robbanó.
És Gelo nak pedig álom jó volt a Kombija. Nem is gondoltam, hogy az 1,4-es motor úgy rángatja azt a hatalmas kasztnit. Nagyon komfortos belül és hatalmas a tér, meg nem érzik, hogy mész vel.
Persze Gyurminak meg a sportkipuffja, hááát csak erős idegzetűeknek
Jah és mindkét autóban a szervókormány. Na az nem hátrány.
Csak az én pici Batmobilom ezt megg ne hallja, amikor is, most is 6 liter alatt fogyaszt
Hát úgyhogy ma is megvolt a jó dolog
Remélem még többször is fogunk srácok találkozni
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.
Hát meg volt a mai Minitali is
Először is hálámat szeretném kifejezni Gyurminak és Gelóéknak hogy vezethettem az autójukat.
Gyerekek!; akkora királyság az Automata Cory. áááááááá elszálltam tőle totál. Nem véletlenül imádom az automata gépeket.
TOYOTA COROLLA AUTOMATIC: Keleti kényelem, Nyugati izgalom....
A motor meg robbanó.
És Gelo nak pedig álom jó volt a Kombija. Nem is gondoltam, hogy az 1,4-es motor úgy rángatja azt a hatalmas kasztnit. Nagyon komfortos belül és hatalmas a tér, meg nem érzik, hogy mész vel.
Persze Gyurminak meg a sportkipuffja, hááát csak erős idegzetűeknek
Jah és mindkét autóban a szervókormány. Na az nem hátrány.
Csak az én pici Batmobilom ezt megg ne hallja, amikor is, most is 6 liter alatt fogyaszt
Hát úgyhogy ma is megvolt a jó dolog
Remélem még többször is fogunk srácok találkozni
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.