Startgomb behelyezés.

Technikai okfejtések, hasznos tippek, leírások. Önállóan megvalósítható kisebb-nagyobb szervizelések és átalakítások.
axton
Újonc
Újonc

Startgomb behelyezés.

Hozzászólás Szerző: axton »

szevasz mindenkinek.nekem lenne 1 kérdésem, ha esetleg tud nekem valaki segiteni. szeretném start gombosra megcsinálni az autómat, de ahogy néztem számomra nem is olyan egyszerû.jó lenne ha v. ki el tudná mondani melyik szinü vezetéket kellene megszakitanom a gomb be illesztésénél. hát elõre is köszi. :shock: javascript
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusz!

Ebben a kérdésben valószínûleg nem én leszek a kompetens, de ha beírod, hogy PONTOSAN milyen autód van, akkor talán nagyobb eséllyel tudnak majd segíteni!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Elég tág a kérdés kör.
Nekem személy szerint van start button, de csak azért, mert régen rossz volt a gyújtás kapcsolóm. Ennek elve, hogy csak az elektronikára kötöttem rá az indító áramot, de a gyújtás kúlcsról megy. Ha pedig gyújtást is onnan szeretnéd adni, megint más a leányzó fekvése.
Konkrét terv, típust a további infóért. :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
dieselsuxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Re: Startgomb behelyezés.

Hozzászólás Szerző: dieselsuxx »

axton írta:szevasz mindenkinek.nekem lenne 1 kérdésem, ha esetleg tud nekem valaki segiteni. szeretném start gombosra megcsinálni az autómat, de ahogy néztem számomra nem is olyan egyszerû.jó lenne ha v. ki el tudná mondani melyik szinü vezetéket kellene megszakitanom a gomb be illesztésénél. hát elõre is köszi. :shock: javascript
Mérd ki...

Nekem mondjuk csak egy kábel jön az indítómotorhoz amit az aksihoz érintek, ha nem húzna be a relé. Szerencsére az elmúlt évben nem volt rá szûkségem. Csak egy kapcsoló kéne rá és kész a gány :lol:

Megérdeklõdhetem, hogy "j@vascript"-nek hívod magad, vagy ez egy XSS próbálkozás volt? :lol: :wink:
axton
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: axton »

szevasz mindenkinek köszönöm, a válaszokat és segitségeket .hogy mindenkinek egyszerübb legyen most pontositok, nekem 1 corolla E 11 1.3 as 3 ajtos szépségem van. egyenlõre szépités alatt de igy fértem hozzá a gyujtás kapcsolohoz és hamár ott vagyok akkor miér ne,amugy a kis képen "õ" láthato személyesen legközelebb pedig sárbogárdon 06.20 dikán lessz egy autos tali márkátol független.remélem ezzel nem sértettem + a ház szabályait . de vissza a témához stat gomb:hát talán igy könnyebben tudtok segiteni.ÜDV : Axton
Válasz küldése