Már megint szólnom kell, hogy ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN voltam az elsõ aki jelentkeztem a programra, és megint kihagysz.bubidisc írta:Fûnyírós brigád kész?
Matyi, Birka, Attila!
Tudjátok a számom, hívjatok majd, hogy hol merre? Én nem voltam még a Fóti CORA-nál.
Tavaszi elsõ nagy találkozó, Királyrét - Május 1.
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Fûnyírás:
15:00 Fóti Cora.
Marci hozza a rossz nyírót is, megpróbálunk életet lehelni bele.
17-bõl. Lyani, Attila, Birka?? nemtom hol dolgozol és Én. Az én fûnyírómat hozzuk, így ha van olyan kegyes Lyani, akkor õ visz minket, vagy ha Attila tesója adja a Carina-t akkor az. 14:30 hambis?
Benzint veszünk út közben.
Természetesen, ha összejön annyi klubpénz, megpróbáljuk téríteni késõbb a költségeket.
Van-e valakinek szalagja?? elkeríteni a területet. vízmûves, gázos vagy felirat nélküli, akármilyen.
15:00 Fóti Cora.
Marci hozza a rossz nyírót is, megpróbálunk életet lehelni bele.
17-bõl. Lyani, Attila, Birka?? nemtom hol dolgozol és Én. Az én fûnyírómat hozzuk, így ha van olyan kegyes Lyani, akkor õ visz minket, vagy ha Attila tesója adja a Carina-t akkor az. 14:30 hambis?
Benzint veszünk út közben.
Természetesen, ha összejön annyi klubpénz, megpróbáljuk téríteni késõbb a költségeket.
Van-e valakinek szalagja?? elkeríteni a területet. vízmûves, gázos vagy felirat nélküli, akármilyen.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
FIGYELEM!
Mindenki olvassa el!
Tegnap lezajlott a találkozóval kapcsolatos utolsó vezetõségi tali.
Pontos ütemtervünk van. Sajnos ezt már nem lehet máshogy. Nagyon sokan leszünk, ezért kérünk mindenkit a lehetõ legjobb együttmûködésre, ha valamelyikünk beszél, akkor figyelemre és csendre!
Amint megérkezünk a területre lesz egy beszéd, hogy mi várható a nap folyamán. És a játékok eredményhirdetése elõtt is egy, amiben újdonságokat fogunk közölni a jövõre nézve!
Zsoltee a mai nap folyamán fog írni egy fontos összesítõt, hogy ki mit hozzon, mit ne felejtsünk otthon... külön kiemelve a bográcsosokat!
A mocskos anyagiak mégegyszer:
Kaja/fõ 1000 Forint: Lesz 2 bogrács vad és 3 bogrács sertéshús.
Üdítõt kérünk mindenkit, hogy hozzon magának, amit szeret. Ebben a pénzben benne van az összes fûszer, a 26 kg hús, a kenyér, a bor, a zöldségek, sõt még a mûanyag tányérok, kanalak és poharak is!
Ennek az árát a megérkezés utáni elsõ beszéd során fogjuk szedni. Kérünk mindenkit, hogy becsületesen jöjjön oda és adja oda az árát, mivel közel 100 ezer!!!! forintot kölcsönöztünk most nektek, mi vezetõk (5-en). Értelemszerûen nem szeretnénk ráfizetni a dologra, így is nagyon sok üzemanyagban és szervezésben van ez nekünk! Ne kelljen kellemetlen módon senki után sem szaladgálni, hogy légyszi add már oda, ha már itt vagy....
Útdíj/autó 200 Forint: Amikor elérkezünk a kis hídhoz, ahol ezt be kell fizetni, mi ismét megelõlegezzük a 40-50 autóét a könnyebb áthaladás érdekében. Majd fél óra múlva az elsõ beszéd során szedjük be ezt is, hogy ne kelljen nektek se kétszer rohangálni!
Ígérjük finom lesz a pörkölt. Légyszi ne hozzon senki kis külön kolbikát, meg virslikét (szerencsére eddig nem volt erre példa). Eddig 10-12 ember jelezte, hogy nem kér a bográcsból és mostantól ne is mondja le senki. Ennyi fõre vettük a kaját. Persze ebben benne van a +/- 5 fõ a késõn beesõk javára.
Aki nem tudja a vezetõség telefonszámait, az írjon privátot/e-mailt és válaszban megadjuk! Bármiféle kérdésre itt a fórumon és telefonon is szívesen válaszolunk!
Szullosz: Szüllõ Szabolcs
Biagio: Molnár Balázs
Zsolteee: Lasits Zsolt
Zed Kristianz: Kasza Zoltán
Pacsker: Tóth Mátyás
Köszönöm!
Mostantól mindenki nézze naponta legalább 1x a fórumot a pontosítások végett!
Mindenki olvassa el!
Tegnap lezajlott a találkozóval kapcsolatos utolsó vezetõségi tali.
Pontos ütemtervünk van. Sajnos ezt már nem lehet máshogy. Nagyon sokan leszünk, ezért kérünk mindenkit a lehetõ legjobb együttmûködésre, ha valamelyikünk beszél, akkor figyelemre és csendre!
Amint megérkezünk a területre lesz egy beszéd, hogy mi várható a nap folyamán. És a játékok eredményhirdetése elõtt is egy, amiben újdonságokat fogunk közölni a jövõre nézve!
Zsoltee a mai nap folyamán fog írni egy fontos összesítõt, hogy ki mit hozzon, mit ne felejtsünk otthon... külön kiemelve a bográcsosokat!
A mocskos anyagiak mégegyszer:
Kaja/fõ 1000 Forint: Lesz 2 bogrács vad és 3 bogrács sertéshús.
Ennek az árát a megérkezés utáni elsõ beszéd során fogjuk szedni. Kérünk mindenkit, hogy becsületesen jöjjön oda és adja oda az árát, mivel közel 100 ezer!!!! forintot kölcsönöztünk most nektek, mi vezetõk (5-en). Értelemszerûen nem szeretnénk ráfizetni a dologra, így is nagyon sok üzemanyagban és szervezésben van ez nekünk! Ne kelljen kellemetlen módon senki után sem szaladgálni, hogy légyszi add már oda, ha már itt vagy....
Útdíj/autó 200 Forint: Amikor elérkezünk a kis hídhoz, ahol ezt be kell fizetni, mi ismét megelõlegezzük a 40-50 autóét a könnyebb áthaladás érdekében. Majd fél óra múlva az elsõ beszéd során szedjük be ezt is, hogy ne kelljen nektek se kétszer rohangálni!
Ígérjük finom lesz a pörkölt. Légyszi ne hozzon senki kis külön kolbikát, meg virslikét (szerencsére eddig nem volt erre példa). Eddig 10-12 ember jelezte, hogy nem kér a bográcsból és mostantól ne is mondja le senki. Ennyi fõre vettük a kaját. Persze ebben benne van a +/- 5 fõ a késõn beesõk javára.
Aki nem tudja a vezetõség telefonszámait, az írjon privátot/e-mailt és válaszban megadjuk! Bármiféle kérdésre itt a fórumon és telefonon is szívesen válaszolunk!
Szullosz: Szüllõ Szabolcs
Biagio: Molnár Balázs
Zsolteee: Lasits Zsolt
Zed Kristianz: Kasza Zoltán
Pacsker: Tóth Mátyás
Köszönöm!
Mostantól mindenki nézze naponta legalább 1x a fórumot a pontosítások végett!
Klubelnök

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Értelemszerûen igen.
Klubelnök

- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Figyelem v2.0!
Mint Matyi ígérte megírtam az összesítõt, hogy ki, mit, hova, hogyan, mivel hozzon
Elsõsorban mindenki hozza saját magát, a barátját, barátnõjét, haverját, kutyáját és az autóját persze. Ja meg 2 kiló jókedvet
Ezen felül:
- aki tud hozzon PMR-t (walkie-talkie, adó-vevõ), ez a konvoj során lesz fontos eszköz
- kézmosáshoz csapos kannát, vagy egy kevés csapvizet flakonban
- az esetlegesen megmaradó pörkölthöz néhányan hozzatok ételhordó dobozt, elkerülendõ a Nestea flakonba töltögetést
- ülõalkalmatosságot (pokróc, horgászszék, sámli, fotel, hintaágy, stb.)
- a pörkölthöz savanyúságot, ha szeretnétek hozzá enni
Aki bográcsot hoz, kérném õket, hogy ha megoldható hozzanak magukkal:
- bogrács
- állvány
- 5-10 liter csapvíz a fõzéshez (más is hozhat vizet, nem árt ha lesz bõven)
- vágódeszka
- tálak a hagymának, zöldségnek
- kések
- fakanál a pörkölt keveréséhez
- merõkanál a pörkölt adagolásához
- kanál a kóstolgatáshoz
Természetesen ezek közül bárki hozhat néhány dolgot, annak csak örülünk, ha több lesz és megkönnyíti a fõzést!
Italról kérjük, mindenki gondoskodjon egyénileg! Aki vezet, kerülje az alkohol fogyasztását!
Mivel a pörkölt csak 3-4 óra magasságában lesz kész, reggelit is hozzatok magatokkal.
Köszönjük!!!
Mint Matyi ígérte megírtam az összesítõt, hogy ki, mit, hova, hogyan, mivel hozzon
Elsõsorban mindenki hozza saját magát, a barátját, barátnõjét, haverját, kutyáját és az autóját persze. Ja meg 2 kiló jókedvet
Ezen felül:
- aki tud hozzon PMR-t (walkie-talkie, adó-vevõ), ez a konvoj során lesz fontos eszköz
- kézmosáshoz csapos kannát, vagy egy kevés csapvizet flakonban
- az esetlegesen megmaradó pörkölthöz néhányan hozzatok ételhordó dobozt, elkerülendõ a Nestea flakonba töltögetést
- ülõalkalmatosságot (pokróc, horgászszék, sámli, fotel, hintaágy, stb.)
- a pörkölthöz savanyúságot, ha szeretnétek hozzá enni
Aki bográcsot hoz, kérném õket, hogy ha megoldható hozzanak magukkal:
- bogrács
- állvány
- 5-10 liter csapvíz a fõzéshez (más is hozhat vizet, nem árt ha lesz bõven)
- vágódeszka
- tálak a hagymának, zöldségnek
- kések
- fakanál a pörkölt keveréséhez
- merõkanál a pörkölt adagolásához
- kanál a kóstolgatáshoz
Természetesen ezek közül bárki hozhat néhány dolgot, annak csak örülünk, ha több lesz és megkönnyíti a fõzést!
Italról kérjük, mindenki gondoskodjon egyénileg! Aki vezet, kerülje az alkohol fogyasztását!
Mivel a pörkölt csak 3-4 óra magasságában lesz kész, reggelit is hozzatok magatokkal.
Köszönjük!!!
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Bakker...a lasztim csurgón van....de kedvem lenne...birka007 írta:Viszek egy kis mûanyag asztalt is, meg a bográcson túl a felsorolt cuccokat.
Más!
Mivel igen szép területen leszünk van valakinek kedve egy kis focihoz, tengóhoz, akármihez? Sajna a focilabdám ereszt, nem is kicsit. Ha mást is megmozgatna a dolog, hozzatok egy lasztit!
Kérdésem van, de nem tudom kinek tegyem fel, ezért ide írom.
Én is vállaltam, hogy viszek bográcsot, meg hozzá eszközöket. Írva vagyon, hogy pörkölt lesz. Arra gondoltam, hogy viszek egy kis krumplit, és megbolondítom vele a pörköltet, vagyis bogrács-gulyást csinálok. Vagy ez hülye ötlet, ne vagánykodjak?
Én is vállaltam, hogy viszek bográcsot, meg hozzá eszközöket. Írva vagyon, hogy pörkölt lesz. Arra gondoltam, hogy viszek egy kis krumplit, és megbolondítom vele a pörköltet, vagyis bogrács-gulyást csinálok. Vagy ez hülye ötlet, ne vagánykodjak?
Nem lesz marha hús tudtommal, így elég nehéz gulyást csinálni!Döme írta:Kérdésem van, de nem tudom kinek tegyem fel, ezért ide írom.![]()
Ja és mi lesz a köret?
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)