mérünk egyet május 1-én?lécciléccilécci!!!Pacsker írta:Ferinek és nekem van egy közös.
Mindenről, akármikor, akárkivel
- szipak
- Gyakori látogató

ehhez a mûvelethez kellene:Pacsker írta:Ferinek és nekem van egy közös. Mi az a hosszabbító csõ?
Tiedet kéne nézni?
sûrített levegõ az lenne és azt kellene bejuttatni az égéstérbe. ez az egész meg azért kellene, hogy ne kelljen leszedni a hengerfejet.Easy as, built an adapter with sparkplug thread on one side and a compressor adapter on the other side. Screw it into the sparkplug hole, connect the compressor and turn it on, it will keep the valves in their seat, if the´re not to dodgy(leaking), while you can remove the valvespring lockers, shim, spring, valve steam seals and reassemble it the other way around...
You need to built something to hold the spring down and der are special pliers to remove the lockers.
Of course it works only step by step with every cylinder.
ilyesmire gondoltam:

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Egyszer akartunk szervezni egy szlalomot. Valahogy akkor senkinek nem volt jó. Az Én kocsim 5 ajtós, szerintem hosszú ehhez a mûfajhoz. Attól még szívesen kipróbálnám. Az igaz, hogy Gecsa viszonylag ritkán jár felénk ezért ki lehetne használni az alkalmat. Ha esetleg nem szólna bele a programba és találnánk még néhány jelentkezõt és olyan klubtársat aki tud hozni bóját még benne is lennék. De ahhoz kéne egy minimális szervezés és idõ. Baromi korán kéne kelned Gecsa! Mindenképpen a találkozó elõtt kellene legalább 1 órával lebonyolítani. Kicsit sûrûnek hangzik.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

Lehet hogy jobb lenne ha elõtte este feljönne/ jönnének, és akkor nem kellene korán kelni. Talán még tudok is intézni szállást Budaörsön ismerõsöknél.bubidisc írta:Egyszer akartunk szervezni egy szlalomot. Valahogy akkor senkinek nem volt jó. Az Én kocsim 5 ajtós, szerintem hosszú ehhez a mûfajhoz. Attól még szívesen kipróbálnám. Az igaz, hogy Gecsa viszonylag ritkán jár felénk ezért ki lehetne használni az alkalmat. Ha esetleg nem szólna bele a programba és találnánk még néhány jelentkezõt és olyan klubtársat aki tud hozni bóját még benne is lennék. De ahhoz kéne egy minimális szervezés és idõ. Baromi korán kéne kelned Gecsa! Mindenképpen a találkozó elõtt kellene legalább 1 órával lebonyolítani. Kicsit sûrûnek hangzik.
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szipak!
Van ilyen csõ hozzá. Ha eljössz érte kölcsönadom 1 napra, ha Feri is beleegyezik!
Van ilyen csõ hozzá. Ha eljössz érte kölcsönadom 1 napra, ha Feri is beleegyezik!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Movie Maker
Sziasztok!
Szeretném a ringes videókat összevágni de a movie maker-em nem akarja. Állandóan lefagy. Vágni és zenét beilleszteni is szeretnék. Az a problémám, hogy az elképzeléseim megvalósításához a movie maker mindent tud. Több videót kell illesztenem vágnom halkítanom hangosítanom egyszerre.
Tud valaki hasonlóan mûködõ softverrõl?
ui.: probáltam újratelepíteni letöltött változatból de ugyanazokat a hibákat produkálja. Lefagy, nem indul, nem válaszol, homokórázik. Ötlet?
Szeretném a ringes videókat összevágni de a movie maker-em nem akarja. Állandóan lefagy. Vágni és zenét beilleszteni is szeretnék. Az a problémám, hogy az elképzeléseim megvalósításához a movie maker mindent tud. Több videót kell illesztenem vágnom halkítanom hangosítanom egyszerre.
Tud valaki hasonlóan mûködõ softverrõl?
ui.: probáltam újratelepíteni letöltött változatból de ugyanazokat a hibákat produkálja. Lefagy, nem indul, nem válaszol, homokórázik. Ötlet?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó