horvatht írta:Üllõi út lõrinci részén tegnap 1 körül láttam egy kék e7 liftbacket. Egy szõke lány vezette, ha jól láttam.
Nem ismerem! Legközelebb, ha látod támadd be!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
horvatht írta:Üllõi út lõrinci részén tegnap 1 körül láttam egy kék e7 liftbacket. Egy szõke lány vezette, ha jól láttam.
Már szórólapostól bepróbálkoztam. Sajnos kevés sikerrel. Vecsésen lakik sokat lehet látni az autót a vecsési bevásárló központnál. Az autó sajátja, de sokat fuvarozza beteg apukáját és nincs kapacitása ilyenekkel foglalkozni a tanulás, munka mellett.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
horvatht írta:Piros e7 liftback Szemeretelep vasútállomás mellett Bajcsy-Zsilinszky utca végén. Már másodszor látom ott, ismerjük vagy legközelebb kérdezõsködjek?
Mindenképp kérdezz, legfeljebb annyi lesz, hogy:
-Ja, te vagy az a fórumról!
horvatht írta:Piros e7 liftback Szemeretelep vasútállomás mellett Bajcsy-Zsilinszky utca végén. Már másodszor látom ott, ismerjük vagy legközelebb kérdezõsködjek?
Van egy Pestimrén is....lehet hogy ugyanaz. Rendszám ?
Apámék mondták, hogy õk is látták már ott állni, szóval ez nem hiszem, hogy az imrei, de kitudja. Rendszáma nincs meg, de ha ez segít, úgy rémlik mintha lett volna rajta tetõcsomagtartó. Mindkétszer csak futólag láttam buszról. Amúgy lõrinci vagyok, szemereteleptõl 10 percre lakom gyalog.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
murray írta:láttam ma a hungárián egy sötétkék szép E10 USA szedánt. gyári US helyzetjelzok, hátsó stb. rsz: JBL-XXX fiatal srácok ültek benne
közülünk valók?