MEDVEEE írta:Egyik barátom apja vadász. Van õz, dicnó, szarvas... csekély összegért hozzálehet jutni. Ezt a héten megtudom érdeklõdni forintról forintra. A hawerokkal egy régebbi bográcsozáshoz akartunk venni.. akkoris olcsóbban adta voolna mint a sertéshúst... De mondom, a héten megirom biztosra.
Várjuk az ajánlatot és köszi!
Elõreláthatólag legalább 14-5 kg hús kell.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgõ csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh.
Már az idejét sem tudom mikor ettem vadat...
A halat nem szeretem, de teljesen jó ötlet, annyi menü lesz a végén hogy a CCH zenekar a CCH étteremben fog zenélni
Már egyre jobban várom...
na sziasztok akkor én is bejelentkezem erre az õrületre. Az gondolkodtam hogy miért is nem voltam még ezen és rájöttem hogy azért mert minden évben a tabáni majálison iszom le magam a haverokkal a beatriche meg a hobo koncert alatt. Szóval idén másképpen tervezem.
Tomi + Zsuzsi
ui: valakitõl a bányás barlangászós kirándulós szalonnázós alatt behúztam egy sört, annak jövök egyel
Jöhet, csak akkor majd tali elõtt 1-2 héttel mondjátok meg 100%-ra, a pontos szervezés és kalkuláció miatt. Annyi, hogy sor végén jönnek majd az off autók. Gondolom nem gond.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)