Nekem egy darab XXL-es galléros Clubos póló kellene. 188 cm magas vagyok ha ez számít valamit Királyréti talin fizetném ki a pólót, ha lehetséges. Elõre is köszi
Nekem egy darab XXL-es galléros Clubos póló kellene. 188 cm magas vagyok ha ez számít valamit Királyréti talin fizetném ki a pólót, ha lehetséges. Elõre is köszi
Piros legyen vagy babakék?
Szabber
Babakék... Anutám kedvenc színe
A tied is, nem? Emellé raktad le a voksod
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
1 hosszú ujjú felirat nélküli hátulkötözõs rendel.
Ha lehet házhoz rendelném. Megismered, a sárgában lakom. Azon belül a G. szobában. De Én nem értem, hogy itt A, B, C, D szobák miért nincsenek?
Mennem kell mert rájöttek, hogy kiszöktem internetezni.
Áááááááááááááá!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Helló Matyi! Szabberral már beszéltem elméleti síkon, póló gyártással kapcs. van egy vonal,már kész van a minta, elküldték email ban és ha érd. akkor tovább tudom küldeni és jövõ héten árral is tudok szolgálni.Annyit elöljáróban,hogy jó minõségû póló alap galléros ill kereknyakú hitec matricával fényvisszaverõs,utánvilágítós. Póló szinek:black,red,navi blue,white.A számom hanem tudnád,0620 9243480 vagy email:firekarpit@freemail.hu
Volt vezetõségi tali a múlthéten. Szabber említette és át is beszéltük a dolgot. Kíváncsiak vagyunk a tesztdarabra és szerintem be is rakhatjuk majd a rendelhetõk közé!
Köszönnjük az utánajárást!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Íme a póló tervezet Slampixxx segítségével. Tehát a színek fekete piros navi kék ill. fehér.Van kereknyakú és van galléros piké változat.100%cotton. Árak:kerekny:1350
piké :2750
matrica árak:natúr fehér fényvisszaverõ fluoreszkáló
név: 100ft. 150ft. 225ft.
lógó: 350ft. 480ft. 720ft.
rendszámtábla: 700ft. 1200ft. 1800ft.
a logó kategória: toyota embléma,remus embléma
és temészetesen megannyi kitalált dolgot megszerkesztenek és ráteszik a pólódra
Gondolom az hozzá tartozik, hogyha nem egyedi rendszámos, hanem hátul pl klublogó van, ami nem egyedi, hanem akár tömeggyártott is lehet, akkor olcsóbb lesz a komplett póló, mivel a szitát csak gyszer kell kifizetni.
Klubelnök