Injektoros? Az kemény. Az a legkomolyabb motor, nem Andrew?
Egyébként fapad? se klíma(ák), se elektromos ketyerék? Tetõ?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Öööhh, klímára nem tértem ki, hírdetésbe nem szerepelt.
Elektromos ablak szerintem van, láttam valami gombot a mûszerfalon.
Úúh, és tényleg, tetõablak nincs is benne! Most, hogy mondod...
Slampixxx írta:Öööhh, klímára nem tértem ki, hírdetésbe nem szerepelt.
Elektromos ablak szerintem van, láttam valami gombot a mûszerfalon.
Úúh, és tényleg, tetõablak nincs is benne! Most, hogy mondod...
ablak nincs. A képen látszik a tekerõ
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Csocsó írta:Ma hazafelé jövet az elõttem haladó régi Swiftnek kiszakadt egy enyhe jobbos kanyarban a bal elsõ futómûve. Elég durva látvány volt
Gondolom a talpas gömbfej szétugrott. Láttam már én is ilyet
Klubelnök
Mondjuk mozgalmas nap volt, faterom mögött jövõ kocsit úgy telibe kapták, hogy felcsavarodott egy fára, egyik barátom meg nem húzta be eléggé a Vito-ban a kéziféket, és visszagurult a garázsfeljárón, bele a garázsba...