Bogrács lesz. Elõre megelõlegezzük az alapanyagot, mert Május 1 munkaszüneti nap.
2008-ban is már 6 nagy bográcsban rotyogott a hami
Természetesen a szülinapon megmaradt nasit és bontatlan piákat hozzuk!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:
Jöhetnétek együtt a Mecsek környéki brigáddal
Ez jó 5let, és én is gondoltam rá, de Medveenek szerintem az már nagyon sok Km lenne. Egyszer eljönni pécsre, aztán innen fel pestre, és vissza. Na meg a korai kelés is. Neki még korábbi lenne. De várom az õ nyilatkozatát. Vagy esetleg meg lehet beszélni egy útvonal egyeztetést is, és ha van közös pont benne, akkor ott tudnánk találkozni. Bár ez Érd elõtt nem nagyon valószínû elnézve a térképet.
Százszor eltaposhatsz, újra felállok,
Az utam végig kell járnom.
>>Pokolgép<<
jelenleg semmi, de volt már, és lesz is majd egy:KE70
gecsa írta:Én már péntekre beterveztem a mosást,polírozást... fö a megjelenés! 99.9%,hogy megyek...a fentmaradó 0.01%-ot az önhibán kívüli távollét esetére tartom..de az már súlyos balesetet,vagy hasonlót takar..ergo mintha nem is lenne!!:):):):):)
MEDVEEE, jöhetsz errefelé is..ekkora távnál az az 50km már nem oszt..
Mi lenne akkor, hogyha a M7-esen találkoznánk? valameik pihenõben pl?
Szerintem a Tesco-parkoló a legjobb rá!úgyis kb félút mindenkinek,és az ingyen pisikaki mellé még kaját is lehet venni...:)de még az is lehet,hogy Csurgóról megyek...ezt még nem tudom!
Meik Tesco parkolónál? Ha Csurgóról mész, akkor érdemes lenne Kanizsának eljönnöd, aztán úgy pest. Vagy meséld az útvonaalat. Én úgy mennék, hogy Kanizsán Fel az M7-re.. aztán végig száguldani.. Pesten már nemtom h merre, szóval jólenne vmi segitség
gecsa írta:Szerintem a Tesco-parkoló a legjobb rá!úgyis kb félút mindenkinek,és az ingyen pisikaki mellé még kaját is lehet venni...:)de még az is lehet,hogy Csurgóról megyek...ezt még nem tudom!
Na ja. De a Tesco nyitva lesz aznap?
Százszor eltaposhatsz, újra felállok,
Az utam végig kell járnom.
>>Pokolgép<<
jelenleg semmi, de volt már, és lesz is majd egy:KE70