ELADÓ COROLLA
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Akár 5 évig is ki lehet vonni. Fél évente 1800.-
Biztosítónak ehhez köze nincs. Ha ideiglenesen ki van vonva, akkor se biztosítást, se súlyadót nem kell fizetni.
Biztosítónak ehhez köze nincs. Ha ideiglenesen ki van vonva, akkor se biztosítást, se súlyadót nem kell fizetni.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ez így van! Helyet találtok neki, még lehet én is tudok segíteni. Ha tényleg minden kötél szakad akkor lehet engem is érdekelne majd, de majd Matyival megdumáljuk.Pacsker írta:Akár 5 évig is ki lehet vonni. Fél évente 1800.-
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Pacsker írta:Akár 5 évig is ki lehet vonni. Fél évente 1800.-
Nem kötözködés képpen!
A KE70-el tapasztaltuk és e miatt nagyon körbejártuk az ügyet.
Igen, 1800 Ft/fél év az Önkormányzatnál, amiért nem kell teljesítményadót fizetned. De a biztosító csak 1x fél évre vonja ki. (nem kér érte pénzt és nem kell kifizetned a fél éves biztosítást) Utána teljesen mindegy, meddig van kivonva, te fizetsz. Sõt! Ha fél évre felfüggeszted a biztosítást, nem ugrasz elõre bónuszban...
Andi
http://corolla-ke70.blog.com/ - project
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
[quote="Pacsker"
Ahhoz képest, hogy sose vagytok fórumon, meg klubéletben sem vagytok a legaktívabbak, igen segítõkész a brigád.
Fontoljátok meg![/quote]
Köszönjük szépen!
Nem kötelezõ semmi. Mi csak felajánlottuk.
Határozottan eldöntöttük: vagy eladjuk az autót így az említett összegért, adás-vételivel, vagy bontó. (A bontó fizet érte + fizet a jó alkatrészekért külön is.)
Mivel nyáron már többen leszünk, a biztosítás ketyeg, a pénz kell, az ezzel való foglalkozás ideje drága és "felesleges", ezért sürgõs....
Ahhoz képest, hogy sose vagytok fórumon, meg klubéletben sem vagytok a legaktívabbak, igen segítõkész a brigád.
Fontoljátok meg![/quote]
Köszönjük szépen!
Nem kötelezõ semmi. Mi csak felajánlottuk.
Határozottan eldöntöttük: vagy eladjuk az autót így az említett összegért, adás-vételivel, vagy bontó. (A bontó fizet érte + fizet a jó alkatrészekért külön is.)
Mivel nyáron már többen leszünk, a biztosítás ketyeg, a pénz kell, az ezzel való foglalkozás ideje drága és "felesleges", ezért sürgõs....
Andi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Segíteni akartunk 
Most már értem, hogy mi a másik érv! Beszéltem Layosh-al és mondta, hogy vettetek egy Avensist
Így mrá megbocsátható minden! Gratula hozzá, jó választás! Így érthetõ, hogy eladjátok. Beszéltem Cindivel, hogyha bontó sorsra jutna, akkor lehet elhoznánk Bohival, hogy mégse zúzzák be!
Az ideiglenes kivonás meg szerintem biztosító függõ, de racionális, amit mondtok. Mindegy, mostmár értem, hogy miért nem tartjátok meg!
KE70:
Mondtam CindR-nek, hogy nézzetek utána, hogy a KE70 mostmár teljesítmény adó mentes lesz-e! Sikerült segítenünk és megvan hozzá a sárvédõ? Hogy halad a munka? (a projektben válaszolj erre légyszi)
Most már értem, hogy mi a másik érv! Beszéltem Layosh-al és mondta, hogy vettetek egy Avensist
Az ideiglenes kivonás meg szerintem biztosító függõ, de racionális, amit mondtok. Mindegy, mostmár értem, hogy miért nem tartjátok meg!
KE70:
Mondtam CindR-nek, hogy nézzetek utána, hogy a KE70 mostmár teljesítmény adó mentes lesz-e! Sikerült segítenünk és megvan hozzá a sárvédõ? Hogy halad a munka? (a projektben válaszolj erre légyszi)
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Nem igazán éri meg, esetleg fele áron.gecsa írta:Van a használtautón egy hacsi óccsóert,8 szelepes motorral,de adnak hozzá egy 16 szelepest is...semmi konkrét infó róla...valaki tud valamit?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _v-3608950
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ezt miért mondod? Láttad? Na meg kérdés milyen a 4age meg egyálalán a bódé. Szerintem jó alap. Fõleg ha minden meg van az átalakításhoz...RWD írta:Nem igazán éri meg, esetleg fele áron.gecsa írta:Van a használtautón egy hacsi óccsóert,8 szelepes motorral,de adnak hozzá egy 16 szelepest is...semmi konkrét infó róla...valaki tud valamit?
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Azért mondom, mert performance tuningon erre a megállapodásra jutottunkBohi írta:Ezt miért mondod? Láttad? Na meg kérdés milyen a 4age meg egyálalán a bódé. Szerintem jó alap. Fõleg ha minden meg van az átalakításhoz...RWD írta:Nem igazán éri meg, esetleg fele áron.gecsa írta:Van a használtautón egy hacsi óccsóert,8 szelepes motorral,de adnak hozzá egy 16 szelepest is...semmi konkrét infó róla...valaki tud valamit?
1981 - Toyota Starlet KP62
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Na erre meg Andrew fogja csorgatni a nyálát. Joggal.Slampixxx írta:Egy gyönyörû automata E9!
Meg én is.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30