Jó volt a hangulat meg a sütik, torák meg verdák meg minden...
Szerintem már mindenki jobban várja május 1-et!

KovZoo írta:Köszönöm Nektek ezt a Kellemes idõtöltést!
Jó volt megint találkozni veletek.
Megprobólok mostantól aktívabb lenni.
Egyébként az újpesti srác, aki mellettem(ezüst e11) állt egy piros hatchbackkel kalapáló mocival, Neki üzenem, hogy valószínûleg nálam van valamije. Bocs, hogy elfelejtettem a nevet
Egy olajos foltot találtam, közepén egy gumi valamivel.
További Kellemes hétvégét és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek!
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Ha jól emlékszem az volt a kérdés, melyik szériában nem volt gyárilag hátsó tárcsafék. E8-ban, AE82 és AE86 GT, E9-ben Ae92Gti, E11-ben AE111 levin, vagy AE111 G6...RWD írta:A kérdõíves 16 pontomra meg büszke vagyok, bár szeretnék reklamációt benyújtani!
Tényleg minden szériában volt gyárilag hátul tárcsa? (E9, E11, E8
Én az E8-at jelöltem be, mivel én úgy gondoltam hogy az AE86 SR is ide tartozik
Ez sajnos egyre nagyobb probléma lesz a klubban. Nem kell mondanom, hogy ilyenkor én is elhagyom a ...öm. Egyszerûen annyira szeretne az ember mindenkivel beszélni, de nem marad rá idõ, vagy nem akarja megsérteni az éppen beszélgetõ felet, hogy otthagyja...Bruce E9 írta:Sajnos nem sikerült sokakkal beszélgetni, egyszerûen annyira sûrûre sikeredett minden.

Legközelebb Hachival! Örülök, hogy tetszett![Walaki]D`Lair írta:Még annak ellenére is jól éreztem magam, hogy senkit sem ismerek a klubbólMondjuk jó volt, hogy ott voltunk páran Performance-osok és volt kivel bandázni
![]()

Integrálódni kell![Walaki]D`Lair írta:Még annak ellenére is jól éreztem magam, hogy senkit sem ismerek a klubbólMondjuk jó volt, hogy ott voltunk páran Performance-osok és volt kivel bandázni
![]()