Hogyne lenne típusidegen hátfal? Ez is E30 (ráadásul nagyon kókányba ), csak ráncfelvarrotté.
Padlón kilátsz, elõl hátul, kárpitok bkv mûbõr A motortér volt szép, a többi csúnya
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:De ez.
Van is a munkafolyamatokról kép.
Hogyne lenne típusidegen hátfal? Ez is E30 (ráadásul nagyon kókányba ), csak ráncfelvarrotté.
Padlón kilátsz, elõl hátul, kárpitok bkv mûbõr A motortér volt szép, a többi csúnya
A típusidegen az poén, és az enyémre értettem...
Lehet beszélni kellene vele, ha hajlandó alkudni mondjuk ilyen 100-ig akkor valahogy csak összekaparom azt a pénzt... Mert szerintem tudja õ is hogy nem reális ez az ár.
Szerintem csak átírással adja el...
Ha neked megér 100-at (bár aztmondtad most nem megy) akkor segítek alkudni. Mondom annó 35 körül elhozhattuk volna a köztes tulajtól. Bár ahogy nézem kereskedésben áll :S
Talán mivel ismer protekcióm lenne, de idõ kell, hogy rájöjjön nem kapkodnak érte.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Szerintem csak átírással adja el...
Ha neked megér 100-at (bár aztmondtad most nem megy) akkor segítek alkudni. Mondom annó 35 körül elhozhattuk volna a köztes tulajtól. Bár ahogy nézem kereskedésben áll :S
Talán mivel ismer protekcióm lenne, de idõ kell, hogy rájöjjön nem kapkodnak érte.
Na igen, az idõ az jól jönne most. Az a baj hogy pont ilyenkor rakják fel. Félek hogy ha ezt kihagyom, utána nem nagyon lesz motor. Meg ugye nem tudom hogy a fõnökség hajlandó lenne-e fizu elõleget adni:)
Az majd eldönti mehet-e a dolog. De ha kell és elõlleget kérsz megnézhetek még egy motort. Bár az nem biztos még.
Klubelnök
Az majd eldönti mehet-e a dolog. De ha kell és elõlleget kérsz megnézhetek még egy motort. Bár az nem biztos még.
okés, akkor az lesz hogy utánajárok a pénznek, ha kapok, akkor megnézzük a motort, és ha az nem megy akkor a "királykék"-et felhívom.
Mert kb kár lenne bármit intézni hogy kiderüljön nincs keret.
Természetesen az is akkor bukkant fel, amikor épp az utiköltségre futotta. Mivel nem volt még projektalapom, de alkatrészem már igen, inkább gyûjtöttem egy olyanra, amibõl lehet építkezni. Ez legalább olyan ramaty, mint Csabié, ha nem jobban. Ráadásulsokkal típusidegenebb. Andrew, Áky és talán Ly is látta. Botrány állapot! Felhajtottam a szõnyeget és jött vele a padló...
Klubelnök
Pacsker írta:Természetesen az is akkor bukkant fel, amikor épp az utiköltségre futotta. Mivel nem volt még projektalapom, de alkatrészem már igen, inkább gyûjtöttem egy olyanra, amibõl lehet építkezni. Ez legalább olyan ramaty, mint Csabié, ha nem jobban. Ráadásulsokkal típusidegenebb. Andrew, Áky és talán Ly is látta. Botrány állapot! Felhajtottam a szõnyeget és jött vele a padló...
Én is ott volta, amikor elmentünk megnézni és tényleg botrány! A legviccesebb az volt, hogy nem találta a csávó a kulcsot, nem tudtuk beindítani, de Áky kinyitotta az õ kulcsával!
Bohi írta:
Én is ott volta, amikor elmentünk megnézni és tényleg botrány! A legviccesebb az volt, hogy nem találta a csávó a kulcsot, nem tudtuk beindítani, de Áky kinyitotta az õ kulcsával!
Úgy látszik, régi Corolláknál ez típusazonos.
Én kulcsom is nyitja mind a hármat.
Pacsker írta:Természetesen az is akkor bukkant fel, amikor épp az utiköltségre futotta. Mivel nem volt még projektalapom, de alkatrészem már igen, inkább gyûjtöttem egy olyanra, amibõl lehet építkezni. Ez legalább olyan ramaty, mint Csabié, ha nem jobban. Ráadásulsokkal típusidegenebb. Andrew, Áky és talán Ly is látta. Botrány állapot! Felhajtottam a szõnyeget és jött vele a padló...
A sors keze... Most is ahoyg bejelentem hoyg a motor téma kicsit pihen ismét felbukkan na sebaj, ha minden kötél szakad gyûjtögetek és dobok bele egy 4AGE-t