Én nem érzem annyira ezeket a pici különbségeket, azonban mindig ellenõrzöm a nyomást, mert ha oldalanként eltér, már gördülés alatt is elhúzhat az autó, vészfékezésnél pedig nem kell mondanom a következményeit.
Azonban abban igazat adok, hogyha már akár fél Bar-al is kevesebb van az egyik kerékben, akkor azt észrevenni az autó dinamikáján és fogyasztásán is.
195/50 15 nyáriakkal elõl 2,4 és hátul 2,3-on szoktam menni, mert általában 1-2 személlyel megyek. Ha sok a csomag és többen ülünk huzamosabb távon, akkor ráfújok.
175/70 13 télieket pedig elõl 2,0 és hátul 1,9 környéke.
Azonban, ha már elõbukkant ez a topic, akkor szeretném megemlíteni, hogy nagyon büszke vagyok a kicsikére. Nehéz a lábam és így télen a szivató igencsak horror a 4AGE-knél (sokszor 2300-400rpm), ráadásul fele úton városban használom kisebb távon, tehát végcélig is csak 1300-ra megy le a szivató és mindennek ellenére így vegyesben, de inkább városban 8 alatt eszik a kicsike. Hihetetlen, de már sokszor várom, hogy fogyjon ki és csak megy és megy. Nem értem a magyarázatát, de nagyon örülök neki!

kopkopkop
Mondhatni kb ugyanannyit eszik, mint