Mindenről, akármikor, akárkivel
-
Pacsker
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Na én mellette vok teljesen. Sztem egyszerű jó kis éjszakai szórakozás. Rengeteg emberrel ismerkedtem össze pedig még csak kétszer voltam kint. Sztem tök jókat lehet dumcsizni. Mondjuk én olyan típus vagyok hogy átlag folyik belőlem a szó... Még mellé azt tom felhozni hogy egyszerű kikapcsolódás. Addig is nem otthon nézem a négy falat. Vagy nem iszom le magam a sárga földig egy kocsmában(Mondjuk én sosem iszomTotya írta:téma illegális gyors : ki van ellene,ki mellete miért??Layosh írta:Valaki valami??? Dobjunk fel egy témát csámcsogjunk rajta
Ellene én maximum annyit tok felhozni, hogy sok helyen biztos nem a legjobb az embereknek hogy kocsikkal állatkodnak. De hát ők is voltak fiatalok. A Rendőrség részéről azért nem értem, hogy miért kell mindíg az autóst baszogatni, inkább cseszegetnék minden éjjel a nyugati aluljáróba a támadókat, akik ártatlan embereket sebesítenek meg, vagy még durvább.
Vagy ha már ennyire a street race ellen vannak ami többnyire éjszaka null forgalomnál történik, akkor biztosítsanak szórakozási lehetőséget. De ne olyat, hogy az általuk sztárnak nevezett magyar csürhét nézzük, hogy idétlenkedik a gyorsuláson, hanem mi magunk legyünk már a főszereplők.
Én amúgy az egész gyorsulásos témát úgy fogom fel, hogy ha nyerek, ha nem megint jót szórakoztam. És amíg tart az fél perc addig tényleg szabad vagyok és nem másra gondolok. Hát dióhélyban ennyi. Sztem a talin bőven meg lehet majd vitatni.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Má mé ne láttam volna a Halálos IrambantCindR írta:Csak nem láttad a Halálos iramban-t?![]()
Már látnom kéne egy ilyen gyorsulást nekem is, így nem szivesen alkotok véleményt. Talán annyit még, hogy úgy gondolom, a rendőrségnek az nem dolga, hogy nekünk biztosítson helyszínt a gyorsuláshoz. Ez másnak lenne a dolga szvsz.
- CindR
- Gyakori látogató

A Hungaroringen, gondolom zsíros összegek kiperkálása után...Layosh írta:Má mé ne láttam volna a Halálos Irambant, Rongyosra néztem kb mind a három részt, sztem az első és a harmadik ütött nagyon. Amúgy meg én is kipróbálnám azt hogy négyen felállunk egymás mellé. De hol van ilyen hely magyarországon?
Annyira kedvet kaptam, hogy minnyá elő is kotrom valamelyik részt.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nem rossz ötlet... Csak én még melóba vok.CindR írta:A Hungaroringen, gondolom zsíros összegek kiperkálása után...Layosh írta:Má mé ne láttam volna a Halálos Irambant, Rongyosra néztem kb mind a három részt, sztem az első és a harmadik ütött nagyon. Amúgy meg én is kipróbálnám azt hogy négyen felállunk egymás mellé. De hol van ilyen hely magyarországon?
![]()
Annyira kedvet kaptam, hogy minnyá elő is kotrom valamelyik részt.
-
Pacsker
Illik akkor nekem is írni erről valamit:)
Gyorsulás... hm...
Akkor ne is általánosságba, hanem csakis az illegális péntek estiről.
Ha van az embernek sok sok pénze, esetleg még ügyes is hozzá és akár alkalomról alkalomra tudja fejlesztgetni a gépét, összevetheti másokkal, haverokkal, miközben egy jót beszélgetnek, a kedvenc témájukról, nincs ott a barátnő, hanem egy igazi fiús kikapcsolódás lehet.--- Gondolom emiatt, ezzel a céllal alakult ki ez Mo-on a nagyobb városokban---
Mondhatjuk, h veterán vagyok a budapestibe. Jó 4-5 éve mentem ki először. Még jogsim sem volt. Hogy milyen volt akkor a látkép? Kimentél, szinte mindenki köszönt, mosolyogtatok egymásra, ha nem is a legjobb volt az autód, azért megnézték, érdeklődő tekintettel. Nem a 2009-es Slk Mercik, meg Cayenne-k, meg S bálnák voltak kint. Még drágább autókból sem volt olyan sok. Hanem épített, széttuningolt széthegyezett autók. Ha megkérdeztek az embert, hogy a vezérlésed még a gyári? a katalizátor ki van iktatva? Milyen a sűrítési arányod? .... Akkor örült akérdésnek és az egész estét át tudta volna neked beszélni. Mindenki barátságos volt. Jó autók, jó hangulat...
Gondolom éreztétek a szavaimban az irróniát...
Hogy ma mi is van? 14 éves miniszknyás kislányok mutogatása, vagy 2-esbe padlón kormányt kitekerve hogy öljük meg a féltengelyt, vagy üresbe tiltáson milyen szépen szól 1 percig az autó.... Úgy érzem már nem arról szól, mint ami miatt ez létrejött. Kiöltözünk szépek legyünk, a lényok is kijönnek, hogy megmutassák, hogy az autók iránt érdeklődnek, miközbe üres tekintettel a buksijukban már a holnapi manikűrösnél járnak (tisztelet a kivételnek, mert van az is!!!)...
Összefoglalva úgy érzem egyre több macskajancsi jár ki, mert az "illegális gyorsulás budapesten" divat lett és ha hétfőn elmeséljük valakinek, hogy kint fvoltunk akkor mi vagyunk a fasza gyerekek. És ha megkérdezik mit láttál?... úú ment egy M3 és legyőzött egy valami régi szart. Az már fel sem merül benne, hogy az a szar ott volt mellette, épp hogy a bmw nyert és hogy tegyük fel az egy utólagosan beszerelt turbó miatt volt. (ez csak egy hasamra ütök példa volt).
Pont emiatt a kemény alapító mag már csak épphogy néha néha kinéz és nekik van már egy külön gyorsulásuk máshol máskor, amit mi szinte sose fogunk megtudni. Ahol nyomják a 400-600 lóerős gépekkel.
Személy szerint a mai napig kimegyek. Mert odavagyok a járművekért, a benzingőzért, a gumifüstért,... Néha érnek még meglepetések is, mint pl hátsó kerekes civic:) Néha kijönnek komoly gépek is. Elvagyok általában egy baráti körrel, akikkel lehet beszélgetni, hogy az éppen aktuális autóban mi is lehet...
Fanatikus vagyok természetesen.
Én, mint gyorsulni? Temrészetesen mozgat a dolog. De nem szoktam beállni. Öreg az autóm és nem ér meg 100 méter egy kuplungot, egy csapágyazást, egy féltengelycserét...
természetesen túlzok:) Féltem a picikét.. A városba oda oda lépek neki. Egy-egy pirosnál megmutatom az új corsásnak, hogy öreg autó nem énautó, de hogy minden hétvégén gyilkoljam az távol áll tőlem.
Tehát szeretek kint lenni, élvezem minden percét. Csak vannak már olyan emberek is kint, akik kevésbé szimpatikusak. Nem is az, hogy szimpatikusak-e, inkább csak megkérdőjelezem, hogy oda-valók-e.
Ami viszont nem változott az évek alatt:) Az a rendőrség
mindig is voltak, mindig is lesznek:) Van néha 2-3 hét amikor nincsenek kint. De sosem adják fel. Régen talán még sűrűbben és szigorúbban is léptek föl. Egyetem park, Savoya park (maga az 5 sávjával piros lámpán át), Törökbálint, Helikopter út, M3 kivezető, Szemétégető és a jó öreg gyorsulási. Talán már csak ő maradt meg. Minden más helyszínt felfekvőrendőröztek, vagy drasztikusan léptek fel. Savoya parkban volt gumibotos vízágyús rendőrös oszlatás (előre be nem jelentett tömeges összejövetel vagy mi a rákért). Ez az eset után jó sok időre befellegzett a gyorsulásnak
Addig volt hétfőn szerdán csütörtökönk pénteken szombaton és vasárnap is. Szinte minden nap találtál embereket, nem is keveset. De azért akkor is pénteken meg szombaton volt a full.
Ami aggaszt, hogy másfél-két éve uígy kezdődött. Kijöttek a rendőrök, vagy 20 kocsival, +KPM-esek, egyesével engedtek ki mindnekit, kamerával vettek fl minden autót (egy kis priusz) és minden szarért megvágtak amiért csak lehetett. nézték a kormány a futóművet a zenét a kiput mindent! Sőt voltak kint trélerek is, az autók miatt, amiknek helyben levették a rendszámát. Ez még a kezdet volt. eljátszották párszor, aztán jött a Savoya parki incidens. Hallottam én is, h voltak kint múlthéten a jardok, nem is kevesen, lezárták a kijáratot, és egyesével engedték ki a népet... Félő, hoyg a történelem ismétli egymást.
Úgyhogy mindenki vigyázzon kérlek titeket
Hopp:) Kicsit elhúzódott
Elnézést a negatív hangnemért! Végezetül azt tudnám mondani, hogy igaz mostanában kevesebb az az ember aki tényleg az autó iránti fanatizmusért megy ki, de ettől függetlenül most is egy nagyon jó buli! Megéri kimenni legalább egyszer, aki még nem volt.
Imádom hallgatni ahogy tüsszög egy lefúvószelep
ui: egyébként kitartóan fényképezem, videózom már több éve. Tehát ha valakit érdekel szívesen írok cd-t/dvd-t, ha lesz időm. pl akit érdekel a többi helyszín.
Szombaton tali!!
legyen jóidő legyen jóidő:)[/b]
Gyorsulás... hm...
Akkor ne is általánosságba, hanem csakis az illegális péntek estiről.
Ha van az embernek sok sok pénze, esetleg még ügyes is hozzá és akár alkalomról alkalomra tudja fejlesztgetni a gépét, összevetheti másokkal, haverokkal, miközben egy jót beszélgetnek, a kedvenc témájukról, nincs ott a barátnő, hanem egy igazi fiús kikapcsolódás lehet.--- Gondolom emiatt, ezzel a céllal alakult ki ez Mo-on a nagyobb városokban---
Mondhatjuk, h veterán vagyok a budapestibe. Jó 4-5 éve mentem ki először. Még jogsim sem volt. Hogy milyen volt akkor a látkép? Kimentél, szinte mindenki köszönt, mosolyogtatok egymásra, ha nem is a legjobb volt az autód, azért megnézték, érdeklődő tekintettel. Nem a 2009-es Slk Mercik, meg Cayenne-k, meg S bálnák voltak kint. Még drágább autókból sem volt olyan sok. Hanem épített, széttuningolt széthegyezett autók. Ha megkérdeztek az embert, hogy a vezérlésed még a gyári? a katalizátor ki van iktatva? Milyen a sűrítési arányod? .... Akkor örült akérdésnek és az egész estét át tudta volna neked beszélni. Mindenki barátságos volt. Jó autók, jó hangulat...
Gondolom éreztétek a szavaimban az irróniát...
Összefoglalva úgy érzem egyre több macskajancsi jár ki, mert az "illegális gyorsulás budapesten" divat lett és ha hétfőn elmeséljük valakinek, hogy kint fvoltunk akkor mi vagyunk a fasza gyerekek. És ha megkérdezik mit láttál?... úú ment egy M3 és legyőzött egy valami régi szart. Az már fel sem merül benne, hogy az a szar ott volt mellette, épp hogy a bmw nyert és hogy tegyük fel az egy utólagosan beszerelt turbó miatt volt. (ez csak egy hasamra ütök példa volt).
Pont emiatt a kemény alapító mag már csak épphogy néha néha kinéz és nekik van már egy külön gyorsulásuk máshol máskor, amit mi szinte sose fogunk megtudni. Ahol nyomják a 400-600 lóerős gépekkel.
Személy szerint a mai napig kimegyek. Mert odavagyok a járművekért, a benzingőzért, a gumifüstért,... Néha érnek még meglepetések is, mint pl hátsó kerekes civic:) Néha kijönnek komoly gépek is. Elvagyok általában egy baráti körrel, akikkel lehet beszélgetni, hogy az éppen aktuális autóban mi is lehet...
Én, mint gyorsulni? Temrészetesen mozgat a dolog. De nem szoktam beállni. Öreg az autóm és nem ér meg 100 méter egy kuplungot, egy csapágyazást, egy féltengelycserét...
Tehát szeretek kint lenni, élvezem minden percét. Csak vannak már olyan emberek is kint, akik kevésbé szimpatikusak. Nem is az, hogy szimpatikusak-e, inkább csak megkérdőjelezem, hogy oda-valók-e.
Ami viszont nem változott az évek alatt:) Az a rendőrség
mindig is voltak, mindig is lesznek:) Van néha 2-3 hét amikor nincsenek kint. De sosem adják fel. Régen talán még sűrűbben és szigorúbban is léptek föl. Egyetem park, Savoya park (maga az 5 sávjával piros lámpán át), Törökbálint, Helikopter út, M3 kivezető, Szemétégető és a jó öreg gyorsulási. Talán már csak ő maradt meg. Minden más helyszínt felfekvőrendőröztek, vagy drasztikusan léptek fel. Savoya parkban volt gumibotos vízágyús rendőrös oszlatás (előre be nem jelentett tömeges összejövetel vagy mi a rákért). Ez az eset után jó sok időre befellegzett a gyorsulásnak
Ami aggaszt, hogy másfél-két éve uígy kezdődött. Kijöttek a rendőrök, vagy 20 kocsival, +KPM-esek, egyesével engedtek ki mindnekit, kamerával vettek fl minden autót (egy kis priusz) és minden szarért megvágtak amiért csak lehetett. nézték a kormány a futóművet a zenét a kiput mindent! Sőt voltak kint trélerek is, az autók miatt, amiknek helyben levették a rendszámát. Ez még a kezdet volt. eljátszották párszor, aztán jött a Savoya parki incidens. Hallottam én is, h voltak kint múlthéten a jardok, nem is kevesen, lezárták a kijáratot, és egyesével engedték ki a népet... Félő, hoyg a történelem ismétli egymást.
Úgyhogy mindenki vigyázzon kérlek titeket
Hopp:) Kicsit elhúzódott
Elnézést a negatív hangnemért! Végezetül azt tudnám mondani, hogy igaz mostanában kevesebb az az ember aki tényleg az autó iránti fanatizmusért megy ki, de ettől függetlenül most is egy nagyon jó buli! Megéri kimenni legalább egyszer, aki még nem volt.
Imádom hallgatni ahogy tüsszög egy lefúvószelep
ui: egyébként kitartóan fényképezem, videózom már több éve. Tehát ha valakit érdekel szívesen írok cd-t/dvd-t, ha lesz időm. pl akit érdekel a többi helyszín.
Szombaton tali!!
legyen jóidő legyen jóidő:)[/b]
-
Pacsker
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Bazi jó dolgokat írtál le az előbb. Bár én régebben nem jártam ki gyorsra. Egyedül nem nagyon megyek én sehova még ha hívnak se szoktam.Pacsker írta:Még annyit, hogy ha tud valaki menjen el vidéki nagyvároson belüli gyorsulásra is. (Szeged, Nyíregyháza, Miskolc...) Teljesen más a hangulata, de szerintem tetszene mindenkinek.
Viszont a hülyegyerekes cicababás részt azt megtapasztaltam carstyling találkozók alkalmával, ahol is kb kint voltam háromszor vagy négyszer, bőven látszódott taliról talira, hogy fogyok a nép, senki se foglalkozik a másikkal esetleg egy két csaj köré odagyűlik száz kandisznó és kész.
Aki pl "régi" autóval van kint azzal már nem is foglalkoznak. Igaz hogy gőzük sincs róla hogy a motorháztető alatt mivan
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ezzel megintcsak egyetértek az előbb rosszul kezdtem.Pacsker írta:Még annyit, hogy ha tud valaki menjen el vidéki nagyvároson belüli gyorsulásra is. (Szeged, Nyíregyháza, Miskolc...) Teljesen más a hangulata, de szerintem tetszene mindenkinek.
Vidéken elnézést a szóhasználatért mivel én is vidékről származom , ott az egész gyorsulás egy más dimenzió. Majd írok róla. Ha nem is voltam láttam amit láttam.