micimacho írta:Üdvözletem,
Sok év után ismét van egy E10es hatchback corollám... meg vele egy problémám is ... lévén ez a változat elektromos ablakkal bír, de a vezetõ oldali elsõ ajtóból hiányzik a mechanika és a motor.
Mechanikát még csak találtam volna bontóban, de motor égen földön nincs.
Volna pár kérdésem, hátha valakinek van rá válasza csípõbõl...
1. Van-e valakinek esetleg kompletten ilyen, vagy tud róla, hogy hol lehet szetrezni (természetesen az elérhetõ bontókat már mindet felhívtam)
2. Átszerelhetõ-e a motor mondjuk a jobb hátsó emelõrõl a bal elsõre, ha megveszem a mechanikát, ami ugyan motoroshoz való, de nincs rajta már a motor.
3. egyéb megoldás. ...
Köszönöm elõre is a segítséget...
MM.
Üdv! Hasonló gondom volt nekem az E10-zel, hiányzott az egész mechanika és a motor. Én végül jobb oldali motort építettem be egy komplett, gyári, baloldali mechanikával (bal elsõ ajtóról beszélek

); E11 motorja nem volt jó, mivel négyszögletes a vége, az E10-é csillagszerû; a hátsó szerintem nem jó elõre semmiképp, mert hátul olyan "ollószerû" van, míg elöl bowdenes (hacsak nincsenek pont ott lyukak a felfogatáshoz, illetve hely is van neki...); a jobboldali motort nekem is csak gyorskötözõvel sikerült rögzíteni, viszont szépen mûködik, bár a csatlakozót le kellett vágni és zsugorcsõvel rögzítettem, de jó lett végül is.
Tehát a lényeg: a gyári mechanika kb. 10e Ft volt, ezt bontóban rendeltem meg (eredeti Toyota, még a zacskó is, benne a gyári mûanyagokkal, hogy szerelés közben ne ugorjon szét stb...), a jobb elsõ motor volt valami 4e Ft. Viszont lehet, hogy jó a hátsó motor is, azt nem szedtem szét. Pacsker meg tudja erõsíteni vagy cáfolni állításom a motor végérõl. Jó szerelést!