Eladó Corolla alkatrészNek
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Gyanutlanul megérkezel a Corához.....ekkor jelt adok, öten lefogunk, megkötözünk, szádat betömjük és begyömöszkölünk egy általad választott autó jobb 1-be.
Nem engedünk el, míg el nem indultunk. Oldjuk a kötéseket és megparancsoljuk, hogy élvezd az utat, különben halál fia leszel.
Hogy megjöjjön a kedved, szerzünk neked egy csajt. Ezesetben hátra kell ülnöd, ha nem baj.
Jó lesz vagy jó lesz
Nem engedünk el, míg el nem indultunk. Oldjuk a kötéseket és megparancsoljuk, hogy élvezd az utat, különben halál fia leszel.
Hogy megjöjjön a kedved, szerzünk neked egy csajt. Ezesetben hátra kell ülnöd, ha nem baj.
Jó lesz vagy jó lesz
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nem tom tán jó lessz.Zed Kristianz írta:Gyanutlanul megérkezel a Corához.....ekkor jelt adok, öten lefogunk, megkötözünk, szádat betömjük és begyömöszkölünk egy általad választott autó jobb 1-be.
Nem engedünk el, míg el nem indultunk. Oldjuk a kötéseket és megparancsoljuk, hogy élvezd az utat, különben halál fia leszel.![]()
Jó lesz vagy jó lesz
Hallod van fantáziád.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Sziasztok!
Megy a számolgatás gőzerővel.
A munkadíj sacc per kb az elemek fényezése és a lökös nélkül kb 50-60 rudi lenne. Az alakatrészek Viktor jóvoltából körülbelül még hasonló kategória.
Viszont még ezután nekem a féktárcsákat és betéteket is meg kéne vennem ami még 40 hozzá. Tehát körülbelül 180 000-ret kellene rákölteni. Jó persze ebben már kb minden benne lenne még egy első lökös is.
Namost muterék szerint inkább alkatrészenként adjuk el. Viszont csak abban az esetben érné meg eladnom kb alkatrészenként, ha egy olyan 150-200 körül jönne be. Ez nem tudom mennyire sok vagy kevés. És részletre vennénk kereskedésből egy újabbat. Természetesen csakis Toyota Corolla jöhet szóba semmi más.
Szóval én várnám a liciteket úgymondottan. És akkor meglátjuk kinek hogy éri meg. A motor nem sérült csak a gyújtáselosztó fedele. És egy tartóbak kb hát kijött a helyéről. Az alsú nyúlvány el sem görbült vagy valami. A futómű tökéletes. Motort így nem lehet kipróbálni az túl kockázatos. Nehogy a hajtókar eltörjön vagy valami. Besülni biztos nem sült le. Egyszerűen lefulladt és kész. Féltengelytörés ilyesmi abszolút nincs.
Szóval akkor amire lehet számolni:
A kipufogórendszer vadonatúj kb fél éves: 55 000 be volt,
A kuplung nincs egy hónapos: 26 000 be volt.
A gumik kb 75-85% osak. A négy sztem egy 20 asba simán.
A belső az nagyon jó állapotban van ezt mindenki tudja.
Első futómű stabok is újak. A motor legutóbb már semmi olajat nem evett. Még amikor tököl előtt betöltöttem a Castrol 10W-40 es olajat egy decit nem evett meg belőle. Az injektor tömítések újak. A termosztát új. Az olajhűtő nem sérült ( valami csoda fojtán)
A fejegységet nem adom az autóval. A többi négy SONY hangszóró 10 centisek azokkal meg nem tudok mit kezdeni.
Lehet felrakom használtautóra is még nem tudom.
Jobb volna egyben elnyomni. De ha itt klubbon belül nagy az érdeklődés akkor elmegy darabonként is persze. Ezen már nem vesznénk össze.
Az a cucc, hogy nekem kell kinyomoznom hogy mit tudnék venni.
Megy a számolgatás gőzerővel.
A munkadíj sacc per kb az elemek fényezése és a lökös nélkül kb 50-60 rudi lenne. Az alakatrészek Viktor jóvoltából körülbelül még hasonló kategória.
Viszont még ezután nekem a féktárcsákat és betéteket is meg kéne vennem ami még 40 hozzá. Tehát körülbelül 180 000-ret kellene rákölteni. Jó persze ebben már kb minden benne lenne még egy első lökös is.
Namost muterék szerint inkább alkatrészenként adjuk el. Viszont csak abban az esetben érné meg eladnom kb alkatrészenként, ha egy olyan 150-200 körül jönne be. Ez nem tudom mennyire sok vagy kevés. És részletre vennénk kereskedésből egy újabbat. Természetesen csakis Toyota Corolla jöhet szóba semmi más.
Szóval én várnám a liciteket úgymondottan. És akkor meglátjuk kinek hogy éri meg. A motor nem sérült csak a gyújtáselosztó fedele. És egy tartóbak kb hát kijött a helyéről. Az alsú nyúlvány el sem görbült vagy valami. A futómű tökéletes. Motort így nem lehet kipróbálni az túl kockázatos. Nehogy a hajtókar eltörjön vagy valami. Besülni biztos nem sült le. Egyszerűen lefulladt és kész. Féltengelytörés ilyesmi abszolút nincs.
Szóval akkor amire lehet számolni:
A kipufogórendszer vadonatúj kb fél éves: 55 000 be volt,
A kuplung nincs egy hónapos: 26 000 be volt.
A gumik kb 75-85% osak. A négy sztem egy 20 asba simán.
A belső az nagyon jó állapotban van ezt mindenki tudja.
Első futómű stabok is újak. A motor legutóbb már semmi olajat nem evett. Még amikor tököl előtt betöltöttem a Castrol 10W-40 es olajat egy decit nem evett meg belőle. Az injektor tömítések újak. A termosztát új. Az olajhűtő nem sérült ( valami csoda fojtán)
A fejegységet nem adom az autóval. A többi négy SONY hangszóró 10 centisek azokkal meg nem tudok mit kezdeni.
Lehet felrakom használtautóra is még nem tudom.
Jobb volna egyben elnyomni. De ha itt klubbon belül nagy az érdeklődés akkor elmegy darabonként is persze. Ezen már nem vesznénk össze.
Az a cucc, hogy nekem kell kinyomoznom hogy mit tudnék venni.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

A motorra árat az beszéltük itthon:
Motor magában irányár: 70-80 ezer, kb
A váltó meg kuplung : 20 + 20 a kuplung vadi új.
A kormány Anzsié
A belső nagyon szép de majd kinek mi és mennyiért kell.
A négy kereket a végén sztem egy 25 ösér belemegy.
Szélvédők tökéletesek. Az elsőn van két javított kavicsfelverődés ennyi.
Motor magában irányár: 70-80 ezer, kb
A váltó meg kuplung : 20 + 20 a kuplung vadi új.
A kormány Anzsié
A belső nagyon szép de majd kinek mi és mennyiért kell.
A négy kereket a végén sztem egy 25 ösér belemegy.
Szélvédők tökéletesek. Az elsőn van két javított kavicsfelverődés ennyi.
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

ha kiárusítás sajna h ezt hallom:( de nekem kéne a szárny:) meg ami maradt az első lökös toldatodból . láttam képeken h szét van.de én így is szert tennék rá ha megoldás?szárny+toldatdarabok3db=10 rudi km óra kéne még de nekem az is jó ha v ki megveszi a tiéd és ha neki ford szám mérős azt átveszem én nekem csak a ford szám mérő miatt kellene arra + találj ki v mi jó árat tom h ilyenkor nincs jó ár + stb fékek is kellenének de sajna nincs arra már gempa talán majd aug vége de sztem addig már nem lesz meg 
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

A képen nem látszik de a három alsó rész egészen egyben vannak.Totya írta:ha kiárusítás sajna h ezt hallom:( de nekem kéne a szárny:) meg ami maradt az első lökös toldatodból . láttam képeken h szét van.de én így is szert tennék rá ha megoldás?szárny+toldatdarabok3db=10 rudi km óra kéne még de nekem az is jó ha v ki megveszi a tiéd és ha neki ford szám mérős azt átveszem én nekem csak a ford szám mérő miatt kellene arra + találj ki v mi jó árat tom h ilyenkor nincs jó ár + stb fékek is kellenének de sajna nincs arra már gempa talán majd aug vége de sztem addig már nem lesz meg
Sztem meg lehet csinálni őket. Elvileg Anzsi megveszi a műszerfalat az övében van fordulatmérő az övét át kell rakni. Megbeszéltük ezt asszem. Akkor az erősítő hát csak maradjon Totya. Meglátjuk hogy új autóba mi lessz . Hogy lessz. De az erősítő csak kéne, CSak hogy mikor mit és hogyan fogunk erről fogalmam sincs.