egyéb autósnak okoztunk kellemetlen meglepetéseket városi/országúti közlekedés során.
Az én kedvenceim, az új Passatos taxisok. Mindig rájönnek a második harmadik váltás után, hogy benézték a szar dieseljükkel.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Pár éve nekem is volt egy ilyen affearom egy Hondás gyerekkel! A 4-es (halál) úton Cegléd-Vecsés között. Akkor még a Geo-val nyomtam (136 LE változatú 4AGE), ami bikább, pörgösebb volt, mint a jelenlegi Gt-i-m. Na ott a Vti lenyomta a Geo-t is kb. 140-tõl ment el. Addig elég partiban voltam vele. A srác olyan elõzésekbe belement, hogy inkább hagytam, mert az már nem volt fear.Pacsker írta:Sajnos nem sikerült lenyomni, de maradandó élmény volt.
Valjuk be akár E9, akár E8, RWD, vagy FWD, de ha fordulaton van tartva egy 4AGE, elég ütõs lap az utakon. 4 ezer fölött iszonyatosat rajtol 2-bõl 3-ból, még 4 bõl is elég baba.
Megyek ma suliba hajnalba vizsgázni. Isaszegnél Civic Coupe csatlakozik a popómba. Reméltem, hogy 15ES, vagy sima 1.6, mert nem volt semmi ráírva. Óriás rakátadob, üvöt a kipu meg is elõz, aztán valahogy elkezdtünk elõzgetni meg lépegetni. Beszorultunk egy transit mögé, visszaraktam 2-be 60 körül, õ maradt 3-ba, aztán végre elõzhetünk meg is indultunk seggébe vagyok egy pár méterig, aztán kapcsolt a VTI. B....meg!A kipuját, mintha elhagyta volna, pattanás szerû hangváltás és úgy megindult mint a nem is tudom mi.
Hihetetlen. Füstölt rendesen (Hondabaj), de olyan szépen otthagyott, hogy el se hittem. Tényleg ámultam! Ugyanezen az úton egy elsõ generációs 2.5-ös A6-ot simán megettem.
Szó mi szó tényleg VTEC VTI a VTEC VTI. Megértem miért szeretik. Tudom, hogy off és sose kéne, mert népautó, meg könnyebben pusztul, mint a 4AGE, de meggyõzõ.
Jó dolog az a rohadt változó szelepvezérlés. Andrew, Tibcsi, Gaben...
Ringen kívül mentetek VTi ellen városban? Mennyire van ott a 20V 4AGE?
Ringen jól teljesítettek!